- Konu Sahibi ulusoybasak
-
Ne kadr masraf olmustu tavsiyemiz var mı hani yemi başlayacak olanlara dr bunu yap dese ya da yapma dese hangisi daha iyi diye verebiclehiniz önerilerBende ikinci kere deneyeceğim ilkinde 2 embriyom oluştu transferim kimyasal ile sonuçlandı şimdi ikinci reglimde bir daha başlayacağım
Merhaba bir oğlum var 5 bucuk yasında bir de düşüğüm oldu devlet karşılar öı tüp benek denemek istioruzMerhabalar U ulusoybasak umarım rahat geçer süreciniz. ben de aşılama tedavisi görüyorum ama eylül ekim gibi tüp bebek tedavisine başlayacağım gibi görünüyor.. Maddi manevi çok yıpratıcı gerçekten. Devlette rapor çıkması halinde nispeten daha cüzi tutarlara yaptırılıyomuş tedavi, bilginiz olsun eğer düşünürseniz.
Kari koca ortak cocuk varsa devlet karşılamıyor diye biliyorum benMerhaba bir oğlum var 5 bucuk yasında bir de düşüğüm oldu devlet karşılar öı tüp benek denemek istioruz
Evt var canım ben de duydum ama hani geri de cevirmezler kapıdan nasıl olur acaba devletteKari koca ortak cocuk varsa devlet karşılamıyor diye biliyorum ben
Merhaba ben bu ay gorustum. Bahceci 130 memorial 105 amerikan hast 126 bin dedi sadece standart islemler bunlar yumurta dondurma genetik arastirma testler vs haric. Sadece amerikan hast ile yuzyuze gorusmeye gittim ve anlastik. Bahceci tum testleri kendi yerinde sil bastan yaptiracagini söyledi fiyat vermedi. Amerikan hast devlette bile yaptırabilirsiniz dedi saglik sigortam oldugu icin ozel hastanede yaptirdik. Biz tekirdagda oturdugumuz icin buradaki doktorumla iletisimde olup iki yumurta takibini burada yaptirip git gel yapmayacagiz. Bu dediklerim istanbul icin gecerliNe kadr masraf olmustu tavsiyemiz var mı hani yemi başlayacak olanlara dr bunu yap dese ya da yapma dese hangisi daha iyi diye verebiclehiniz öneriler
Tekirdagda devlet yaptirmiyor diye ben de basta istanbulda devlet arastirdim oyle bir kapidan donduruyorlarmis ki surekli bugun git yarin gel randevular cok ileri tarih oluyormus ben de buradan okuduklarimla konusuyorum ama prosedur cok yavas ilerliyormus ortalama surece baslama bir yil suruyor diye gordum tabi baska sehirde belki daha hizlidir istanbul kalabalik yer. Siz neredesinizEvt var canım ben de duydum ama hani geri de cevirmezler kapıdan nasıl olur acaba devlette
Anladım canım İnşallah guzel sonuclanırMerhaba ben bu ay gorustum. Bahceci 130 memorial 105 amerikan hast 126 bin dedi sadece standart islemler bunlar yumurta dondurma genetik arastirma testler vs haric. Sadece amerikan hast ile yuzyuze gorusmeye gittim ve anlastik. Bahceci tum testleri kendi yerinde sil bastan yaptiracagini söyledi fiyat vermedi. Amerikan hast devlette bile yaptırabilirsiniz dedi saglik sigortam oldugu icin ozel hastanede yaptirdik. Biz tekirdagda oturdugumuz icin buradaki doktorumla iletisimde olup iki yumurta takibini burada yaptirip git gel yapmayacagiz. Bu dediklerim istanbul icin gecerli
Rahim testi amh testi vs infertilite testlerini sigorta karsilamiyor ama hiv hepatit bazi vitaminler tam kan sayımı kari kocadan isteniyor onlari sigorta karsiliyor. Ablam sakaryada yasiyor calisani yeni tup bebek yaptirdi kocaelide buyuk bir ozel hastane vardı adi gelmedi aklima oradan pozitif aldi aklinda olsun sadece sakarya diye düşünme ben de istanbula gidiyorum tekirdagdanAnladım canım İnşallah guzel sonuclanırbenim de saglık sigortam var 1 ay oldu yPtıralı testler dediğin rahim vs onlar mı? Burda yazılanlarda gordum 250 bin diyen var ya :/ anlamadım standart işlemlere transfer edilmesi vs de dahil değil mi milmediğim için soruyorum teşekkür ederim ben de sakaryadayım sanırım burda yapcaz
Benim zaten sakarya egitim arastırmadaki dr um git eşinle konus sonuclarını al netlestirip gelin dedi tabi biz özelde de sorup edelim tek care tüp bebek mi diye ama yarın ozelde ucret peosedür vs sorcaz haftaya da sıra bulursam egitim arastırmada doktora gitcez sanırım ekim kasım gibi eger o vakte kadr bişey olusmamıssa tup bebege baslarız die dusunuyorumTekirdagda devlet yaptirmiyor diye ben de basta istanbulda devlet arastirdim oyle bir kapidan donduruyorlarmis ki surekli bugun git yarin gel randevular cok ileri tarih oluyormus ben de buradan okuduklarimla konusuyorum ama prosedur cok yavas ilerliyormus ortalama surece baslama bir yil suruyor diye gordum tabi baska sehirde belki daha hizlidir istanbul kalabalik yer. Siz neredesiniz
Aynen canım o yuzden mutlaka arastırıyoruz yalovada da yaptırabilirim işte yeni arastırma sürecine girdik ama o dediğin hastanenin de adını yazsan mutlaka giderimRahim testi amh testi vs infertilite testlerini sigorta karsilamiyor ama hiv hepatit bazi vitaminler tam kan sayımı kari kocadan isteniyor onlari sigorta karsiliyor. Ablam sakaryada yasiyor calisani yeni tup bebek yaptirdi kocaelide buyuk bir ozel hastane vardı adi gelmedi aklima oradan pozitif aldi aklinda olsun sadece sakarya diye düşünme ben de istanbula gidiyorum tekirdagdan
Anladım cok iyiymis oyleyse hakkinizda hayirlisi kolaylikla olsun insallahBenim zaten sakarya egitim arastırmadaki dr um git eşinle konus sonuclarını al netlestirip gelin dedi tabi biz özelde de sorup edelim tek care tüp bebek mi diye ama yarın ozelde ucret peosedür vs sorcaz haftaya da sıra bulursam egitim arastırmada doktora gitcez sanırım ekim kasım gibi eger o vakte kadr bişey olusmamıssa tup bebege baslarız die dusunuyorum
Ablama sorar ogrenirim adini. Hangi ilcedesiniz?Aynen canım o yuzden mutlaka arastırıyoruz yalovada da yaptırabilirim işte yeni arastırma sürecine girdik ama o dediğin hastanenin de adını yazsan mutlaka giderimdediğin gibi sakaryada özeldeki drda yumurta takibi yaparım ki ben bu ay demara tedavimi aynı o sekil yaptım cunku sakaryanın ilcesinde yasıorum
Hastaneye 150 bin verdik biz ilaçlarla birlikte 250 bini bulmuş geçmiştir. Bana şimdi genetik test yapıldı eşimle keşke başta bunu da yaptırsaydım dedim.Ne kadr masraf olmustu tavsiyemiz var mı hani yemi başlayacak olanlara dr bunu yap dese ya da yapma dese hangisi daha iyi diye verebiclehiniz öneriler
çocuğunuz yoksa, en az 3 yıldır evliyseniz,35 yaşın altındaysanız vb. kriterleri var, bu kriterleri sağlıyorsanız destekliyor sgk masraflarıMerhaba bir oğlum var 5 bucuk yasında bir de düşüğüm oldu devlet karşılar öı tüp benek denemek istioruz
Ben kalite muhabbetini bilmediğim için açıkçası hiç düşünmemiştim hep herşey çok iyi gözüyle bakılıyordu, o yüzeen doğal yolla olmazsa en azından tüp bebekle kolaylıkla olur diye düşünüyordum durum bu olunca baya bi düştüm tabi. Sen yine de olumsuz düşünme sonuçta sebepsiz infertilite olarak gidip tekte hamile kalan yedekte de birsürü embriyosu olan birçok insan var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Sadece tüp bebek öncesi beslenme düzeninize vs dikkat edin bol avokado badem yeşillik yiyin normalde 3 ay öncesinden başlamak gerekirmiş ben ilkinde bilmiyordum zaten 6-7 ay geçti bu süreçtede baya dikkat ettimGercekten nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız hatta bende yumurta kalitemin düsük olmasından korkuyorum çünkü baska bisey bulunamadı şu ana kadar.hsg de cektirdim hersey normal çıkte eşimde de sorun yok ama olmuyo işte.adet olmayı bekliyorum canım büyuk ihtimalle eylül baslarinda olucam doktora gidicem hemen başlanır umarım tam bilmiyorum cünkü nasıl ilerleniyo ilk olucak tüp bebek denemem.Umarım senin icin bu defa güzel olur hersey
Merhabalar tekrar kontrole gittiniz mi acaba kaçıncı gününüz bugün son durumunuz ne hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Benim de dün iğnelerde 3. Günümdü bugün ilk kontrolüm var bakalım.Merhaba biz de ilk tüp bebek denememize basladik. Esimle ikimizin de bir problemi yok sadece benim amh 0.7 suan 4 yumurtam var bakalim surece bu hafta basladik
Memorial 120 olmuş canım ben orda oluyorum tedavimi ama insirim yapıyorlar ısrarlayıncaMerhaba ben bu ay gorustum. Bahceci 130 memorial 105 amerikan hast 126 bin dedi sadece standart islemler bunlar yumurta dondurma genetik arastirma testler vs haric. Sadece amerikan hast ile yuzyuze gorusmeye gittim ve anlastik. Bahceci tum testleri kendi yerinde sil bastan yaptiracagini söyledi fiyat vermedi. Amerikan hast devlette bile yaptırabilirsiniz dedi saglik sigortam oldugu icin ozel hastanede yaptirdik. Biz tekirdagda oturdugumuz icin buradaki doktorumla iletisimde olup iki yumurta takibini burada yaptirip git gel yapmayacagiz. Bu dediklerim istanbul icin gecerli
Anladım hayırlısı olsun inşallahMerhaba istanbul amerikan hastanesi bulent urman ile basladik
Çocuk var sanırım olmaz tesekkur edermçocuğunuz yoksa, en az 3 yıldır evliyseniz,35 yaşın altındaysanız vb. kriterleri var, bu kriterleri sağlıyorsanız destekliyor sgk masrafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?