Eylül2025 tüp bebeğe başlıcak olanlar

Ben sadece telefonla gorustum yuzyuze sadece amerikan hast ile gorustum bilemiyorum. Corludayim, siz?
Aa bende Çorludayım canım. Bende sadece bahçeciye gittim görüşmeye tahlilleri falan hep burda devlette yaptırıp götürdüm doktorumuzda istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dedi hatta burda boşuna fazla para vermeyin dedi. Senin gittiğin doktor kin acaba

Vega hastanesi Abdullah cevrioglu

Tüp bebek tedavini yapan kim peki canım. Vegada yumurta takiplerini mi yaptırıyorsun nasıl oluyor
Evet yani soyle ilk ve son kontrolu bulent urman amerikan hast.deki doktor yapmak istedi ortadaki kontrolu vegadaki abdullah hoca yapti whatsapptan bilgileri attik cuma gunu, bugun de cagirdilar yine amerikan hast. Gittik

Tüp bebek tedavini yapan kim peki canım. Vegada yumurta takiplerini mi yaptırıyorsun nasıl oluyor
Suan corluda bir doktorun yoksa Ali pekince ve Abdullah cevrioglunu kesinlikle oneririm Ali pekince optimedden yeni vegaya geciyor bu ay henuz randevu acmadi abdullah bey de vegada ikisi de dunya tatlisi insanlar corludaki neredeyse cogu doktoru gezdim:)

Bende beslenmeme dikkat etmeye basladım biraz gec galiba ama olsun belki faydası olur.insallah bakalım haya neler göstericek bize hayırlısı olsun

Gunaydiin simdi ciktim doktordan tedavi bitti ovitrelle igneyi bu aksam yapicam carsamba yumurta toplama insallah:)
Günaydınn yumurtalarınla ilgili bilgi verdi mi kaç tane ne büyüklükte vs. Hadi hayırlı haberlerle sonuçlansın inşallah iğnelerden dolayı da geçmiş olsun Ben de birazdan gireceğim dr yanına bekliyorum

Hala 3 tane 22 23 mm civari bir sey soyledi iyiler dedi. rahim kalinligim 8 mm civari bisey dedi kalinlik cok ideal bana embriyoyu koy da tutayim onu diyor rahim duvarin dedi :)

Hala 3 tane 22 23 mm civari bir sey soyledi iyiler dedi. rahim kalinligim 8 mm civari bisey dedi kalinlik cok ideal bana embriyoyu koy da tutayim onu diyor rahim duvarin dedi :)
Çok güzel maşallah benimkiler tahmin ettiğim gibi büyük değillermiş geçen sefer şuan 5 tane görünüyor 12-15 arası, benim 2 gün daha ilaçlara devam dedi bugün ve salı Puregon, menopur, genotropin çarşamba tekrar kontrol bu arada 3 gün cetrotide da kullanıcam yine. Cuma yada c.tesi ama muhtemelen cumartesi opu yaparız dedi daha önce gonalf kullandığım zamanlarda aşılama ve tüpte çok hızlı büyümüştü yumurtalarım bu sefer yavaş büyüyorlar bende bir umut belki bu sefer kaliteli büyüyorlardır diye düşünüyorum kısmet. Sana e2 bakıldı mı bana hiç bakmadı dr

Benim regl 2. Gunu baktirmistim tekrar hic test istemediler

Çorlu‘da bir doktorum yok canım tahliller için devlet hastanesine gidiyorum sadece ama benim gittiğim tüp bebek doktoru bütün kontrolleri kendisi yapıyor yine aklımda olsun bir ihtiyaç olursa ya da tüp bebek tedavisi sonrası illaki bir kadın doğuma gitmemiz gerekecek sonuçta o zaman tercih edebilirim teşekkürler senin için daha iyi olmuş ara kontrolü en azından burada yapılabilmesi sürekli yol gidip gelmek insanı yoruyor gerçekten. Sizde bir problem var mıydı canım sebepsiz mi kaç yaşındasın

Benim sadece amh dusuk 0.7 onun disinda ikimizde de her sey yolunda:) benin klomenle yumurta takibim falan olmustu o yuzden doktorlarla tanisiktik o surecte bir de dedigin gibi insallah gebelik devam ederse dogum icin abdullah beyi dusunuyorum birbirimizi yakindan taniyoruz bu sekilde:)

Evet canım dediğin gibi ben Çerkezköy’den buraya yeni taşındığım için daha önceki doktorlarım oradaydı aşılama falan yapan doktorum. Daha iyi oluyor güvendiğin doktorla devam etmek tabii ki. Amh düşükmüş canım ama tek sorun buysa olur inşallah ilk denemede kaç tane embriyo oluştu yaşın kaçtı. Benimde tam tersi amh yüksek 3,82 falan gelmişti en son fazla yumurta var ama sorun ne onu bilmiyoruz diğer her şeyim normal eşimin de normal ama olmuyor ilk tüp bebek denememiz de negatif oldu maalesef.

Senin yumurta sayın kaçtı canım ilk tüp bebekte benimde amh 3 küsür de. İşkinde 9 yumurta görünüyordu 4 boş 4 küşük 1 olgun çıktı. Şimdi 5 görünüyor bakalım.

Bizim ilk tup bebek girisimimiz bu. Suan 3 yumurtam var iste:) yasim 30. Senin?

Senin yumurta sayın kaçtı canım ilk tüp bebekte benimde amh 3 küsür de. İşkinde 9 yumurta görünüyordu 4 boş 4 küşük 1 olgun çıktı. Şimdi 5 görünüyor bakalım.
Benim 15 tane yumurta toplandı canım 13 tanesi de döllendi ama biz embriyo gelişiminde sıkıntı yaşadık üçüncü gün hepsi devam ediyordu sekiz hücreli bir tane donduruldu geriye kalanlar da takip ediliyordu geriden geliyorlardı biraz ne yazıkki hiçbiri devam edemedi sadece bir tane embriyo oluştu

Bizim ilk tup bebek girisimimiz bu. Suan 3 yumurtam var iste:) yasim 30. Senin?
Benimde 27 canım. İnşallah sen ilkte pozitifi görürsün ben göremedim ne yazık ki. Yumurtanın sayısı değilde kalitesi önemliymiş bu süreçte ben onu çok iyi anladım az olsun ama sağlıklı embriyolar oluşsun. Benim 15 taneden sadece 1 tane embriyom oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…