- Konu Sahibi ulusoybasak
-
Bugun kontrole gittim 3 yumurta buyuyor 17 18 mm arasindalardi. Menopur devam bir de cetrotide baslandi bugun 4 igne verdi pazartesi tekrar kontrolMerhabalar tekrar kontrole gittiniz mi acaba kaçıncı gününüz bugün son durumunuz ne hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Benim de dün iğnelerde 3. Günümdü bugün ilk kontrolüm var bakalım.
Benimde dün 5 yumurta gördü mm olarak bakmadım ben ama iyi dedi doktor büyüklükleri için bide öncekilere göre düşünürsem muhtemelen benimkilerde 16 civarıdır. Bende puregon ve genotropin kullanıyordum dün menepur ve cetroyid ekledi. Ceteotide pazar yapıcakmışım sadece 1 tane pazartesi kontrol. inşallah aynı anda hamileliğimizi de öğreniriz bu tedavi ileBugun kontrole gittim 3 yumurta buyuyor 17 18 mm arasindalardi. Menopur devam bir de cetrotide baslandi bugun 4 igne verdi pazartesi tekrar kontrol
Amiiin insallah. Doktorum bir aksilik olmazsa taze transfer dusunuyor, senin de oyle mi?Benimde dün 5 yumurta gördü mm olarak bakmadım ben ama iyi dedi doktor büyüklükleri için bide öncekilere göre düşünürsem muhtemelen benimkilerde 16 civarıdır. Bende puregon ve genotropin kullanıyordum dün menepur ve cetroyid ekledi. Ceteotide pazar yapıcakmışım sadece 1 tane pazartesi kontrol. inşallah aynı anda hamileliğimizi de öğreniriz bu tedavi ile
O konuda hiç birşey söylemedi bende düşüncesini sormadım sanırım opu zamanındaki duruma göre konuşacak. Rahim filmi istedi sadece onu çektirdim bugün. benim 2023 te vardı çektirdiğim onun üstüne kürtaj felanda olduğum için eğer ebriyo konusunda vs herşey yolunda güzel giderse transfer sonrası rahimde bir sıkıntı olmasın diye garantiye almak istedi. Ben kendim dondurulmuş istiyorum ama en azından vücuttan ilaç etkilerini atmak istiyorum. Bir de progestan iğneleri korkutuyor beni onları opu ve transfer sonrası bir süre kullanmamız gerekiyor sanırım benim karnım acımaya başladı bile iğneleri zor sokuyorumAmiiin insallah. Doktorum bir aksilik olmazsa taze transfer dusunuyor, senin de oyle mi?
Bana da direkt soylemedi de yumurta kontrolü yapan doktor soyledi hatta bana sordu meslegin ne, ne zaman olmasini istersin gibi gibi o zaman soyledi taze transfer dusunmus hocam diye. Igneler evet benim de acimaya kizartmaya basladi ama bebegimize giden yolda cok da uzmuyor acikcasi her igne ona yaklastiriyor gibi dusunuyorum o an ben. Bizim sinavimiz da buymus Allah alnimizin akiyla gecmeyi nasip etsin bizlere:)O konuda hiç birşey söylemedi bende düşüncesini sormadım sanırım opu zamanındaki duruma göre konuşacak. Rahim filmi istedi sadece onu çektirdim bugün. benim 2023 te vardı çektirdiğim onun üstüne kürtaj felanda olduğum için eğer ebriyo konusunda vs herşey yolunda güzel giderse transfer sonrası rahimde bir sıkıntı olmasın diye garantiye almak istedi. Ben kendim dondurulmuş istiyorum ama en azından vücuttan ilaç etkilerini atmak istiyorum. Bir de progestan iğneleri korkutuyor beni onları opu ve transfer sonrası bir süre kullanmamız gerekiyor sanırım benim karnım acımaya başladı bile iğneleri zor sokuyorum
Benim kontrolü yapanda aynı doktor yarın kontrolde söyler belki duruma göre bakayım. Amin bu cefanın sonu sefa olacak inşallah.Bana da direkt soylemedi de yumurta kontrolü yapan doktor soyledi hatta bana sordu meslegin ne, ne zaman olmasini istersin gibi gibi o zaman soyledi taze transfer dusunmus hocam diye. Igneler evet benim de acimaya kizartmaya basladi ama bebegimize giden yolda cok da uzmuyor acikcasi her igne ona yaklastiriyor gibi dusunuyorum o an ben. Bizim sinavimiz da buymus Allah alnimizin akiyla gecmeyi nasip etsin bizlere:)
Bana farkli doktorlarin gormesi daha iyi geliyor birinin göremediğini oburu gorur bisey atlanmaz gibi geliyor bilemiyorum zaten arada bir tane ultrasonu bulundugum sehirde asilamalarimi da yapan doktorum yapti baskalariyla konusmak iyi geliyor bana bilemiyorum. Bugun benim de beyaz akintim olmus bence ilaclarin da yumurtlamanin yaklasmasiyla normal benim yumurtlama zamani oluyordu zaten takilmadim. Benim de yarin kendi tup bebek doktorumla randevum, birlikte ilerliyoruz bakalim ne zaman opu diyecekler bize:)Benim kontrolü yapanda aynı doktor yarın kontrolde söyler belki duruma göre bakayım. Amin bu cefanın sonu sefa olacak inşallah.Bugün çok yoğun bi şeffaf uzayan akıntı geldi biranda umarım yymurtalarda bi çatlama vs yoktur
Merhaba tekirdağ merkezde misiniz. Ben bahçecide ilk tedavimi oldum testlerimide hep devlette yaptırdım hiçbir sorun olmadı size yanlış mı bilgi verildi acabaMerhaba ben bu ay gorustum. Bahceci 130 memorial 105 amerikan hast 126 bin dedi sadece standart islemler bunlar yumurta dondurma genetik arastirma testler vs haric. Sadece amerikan hast ile yuzyuze gorusmeye gittim ve anlastik. Bahceci tum testleri kendi yerinde sil bastan yaptiracagini söyledi fiyat vermedi. Amerikan hast devlette bile yaptırabilirsiniz dedi saglik sigortam oldugu icin ozel hastanede yaptirdik. Biz tekirdagda oturdugumuz icin buradaki doktorumla iletisimde olup iki yumurta takibini burada yaptirip git gel yapmayacagiz. Bu dediklerim istanbul icin gecerli
Ben şuana kadar diğer tedavilerimle birlikte 4 dr geçirdim hiçbiri de bir problem görmedi o yüzden dr konusuna takılmıyorum ilk tüp bebek denememdeki dr da kendi muayene edip süreci yönetmişti. Akıntı durumu bende de yumurtlama öncesi oluyordu zaten oradan anlıyordum yaklaştığını kesilince yumurtlamanın geçtiğini vs ama yoğun gelince bi ürktüm inşallah cetrotide işe yarıyordur. Yarın ne diyecekler bakalım haberleşiriz yine hayırlısı artıkBana farkli doktorlarin gormesi daha iyi geliyor birinin göremediğini oburu gorur bisey atlanmaz gibi geliyor bilemiyorum zaten arada bir tane ultrasonu bulundugum sehirde asilamalarimi da yapan doktorum yapti baskalariyla konusmak iyi geliyor bana bilemiyorum. Bugun benim de beyaz akintim olmus bence ilaclarin da yumurtlamanin yaklasmasiyla normal benim yumurtlama zamani oluyordu zaten takilmadim. Benim de yarin kendi tup bebek doktorumla randevum, birlikte ilerliyoruz bakalim ne zaman opu diyecekler bize:)
Devlete mvcut evlilikten çocuk olmaması şartı koyuyor malesefMerhaba bir oğlum var 5 bucuk yasında bir de düşüğüm oldu devlet karşılar öı tüp benek denemek istioruz
Ben sadece telefonla gorustum yuzyuze sadece amerikan hast ile gorustum bilemiyorum. Corludayim, siz?Merhaba tekirdağ merkezde misiniz. Ben bahçecide ilk tedavimi oldum testlerimide hep devlette yaptırdım hiçbir sorun olmadı size yanlış mı bilgi verildi acaba
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba bende başladım gonalf 225 ünite yapıyorum bugün 2.gunumdu çarşamba kontrole gideceğim 5. Gün olacak
Gunaydiin simdi ciktim doktordan tedavi bitti ovitrelle igneyi bu aksam yapicam carsamba yumurta toplama insallah:)Ben şuana kadar diğer tedavilerimle birlikte 4 dr geçirdim hiçbiri de bir problem görmedi o yüzden dr konusuna takılmıyorum ilk tüp bebek denememdeki dr da kendi muayene edip süreci yönetmişti. Akıntı durumu bende de yumurtlama öncesi oluyordu zaten oradan anlıyordum yaklaştığını kesilince yumurtlamanın geçtiğini vs ama yoğun gelince bi ürktüm inşallah cetrotide işe yarıyordur. Yarın ne diyecekler bakalım haberleşiriz yine hayırlısı artık
Ayy hadi hayırlı olsunn, kolay geçsin inşallah, her şey yolunda gitsin aminGunaydiin simdi ciktim doktordan tedavi bitti ovitrelle igneyi bu aksam yapicam carsamba yumurta toplama insallah:)
Amiin insallah hepimizin kolaylikla guzellikle sonu pozitife cikan yolculuğu olsunAyy hadi hayırlı olsunn, kolay geçsin inşallah, her şey yolunda gitsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?