Eylül2025 tüp bebeğe başlıcak olanlar

Umarım herkes güzel sağlıkla bebislerine kavuşur, konu önüme düştüğü için yazmak istedim çünkü gerçekten önceden yaşayanlar ile konuşmak iyi geliyor 2 kere negatif aşılama sonrası ilk tüp bebekte pozitif aldım şükür 8 aylığım gün sayıyorum artık kavuşmaya bir sürü kontrol test vs yapılmıştı asilamalardan önce fln nedensiz infertiliteydi, ama ilk defa tup bebek öncesi d vitamini kontrol edildi ve yerlerde çıktı, bebişin tutunması için önemliymiş, yaptirmadiysaniz onu yaptirabilirsiniz bir de folikasit dışında öncesinde eczacı tavsiyesiyle ki kendisi de tüp Bebek tedavisi ile hamile kalmıştı omega 3 başla demişti ona başlamıştım, d vit ve omega 3 kullanımından sonra ilk denemede tuttu, bilmiyorum denk mi geldi katkısı var mı ama belki araştırmak istersiniz

Merhabalar tekrar kontrole gittiniz mi acaba kaçıncı gününüz bugün son durumunuz ne hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Benim de dün iğnelerde 3. Günümdü bugün ilk kontrolüm var bakalım.
Bugun kontrole gittim 3 yumurta buyuyor 17 18 mm arasindalardi. Menopur devam bir de cetrotide baslandi bugun 4 igne verdi pazartesi tekrar kontrol

Bugun kontrole gittim 3 yumurta buyuyor 17 18 mm arasindalardi. Menopur devam bir de cetrotide baslandi bugun 4 igne verdi pazartesi tekrar kontrol
Benimde dün 5 yumurta gördü mm olarak bakmadım ben ama iyi dedi doktor büyüklükleri için bide öncekilere göre düşünürsem muhtemelen benimkilerde 16 civarıdır. Bende puregon ve genotropin kullanıyordum dün menepur ve cetroyid ekledi. Ceteotide pazar yapıcakmışım sadece 1 tane pazartesi kontrol. inşallah aynı anda hamileliğimizi de öğreniriz bu tedavi ile

Amiiin insallah. Doktorum bir aksilik olmazsa taze transfer dusunuyor, senin de oyle mi?

Amiiin insallah. Doktorum bir aksilik olmazsa taze transfer dusunuyor, senin de oyle mi?
O konuda hiç birşey söylemedi bende düşüncesini sormadım sanırım opu zamanındaki duruma göre konuşacak. Rahim filmi istedi sadece onu çektirdim bugün. benim 2023 te vardı çektirdiğim onun üstüne kürtaj felanda olduğum için eğer ebriyo konusunda vs herşey yolunda güzel giderse transfer sonrası rahimde bir sıkıntı olmasın diye garantiye almak istedi. Ben kendim dondurulmuş istiyorum ama en azından vücuttan ilaç etkilerini atmak istiyorum. Bir de progestan iğneleri korkutuyor beni onları opu ve transfer sonrası bir süre kullanmamız gerekiyor sanırım benim karnım acımaya başladı bile iğneleri zor sokuyorum

Bana da direkt soylemedi de yumurta kontrolü yapan doktor soyledi hatta bana sordu meslegin ne, ne zaman olmasini istersin gibi gibi o zaman soyledi taze transfer dusunmus hocam diye. Igneler evet benim de acimaya kizartmaya basladi ama bebegimize giden yolda cok da uzmuyor acikcasi her igne ona yaklastiriyor gibi dusunuyorum o an ben. Bizim sinavimiz da buymus Allah alnimizin akiyla gecmeyi nasip etsin bizlere:)

Benim kontrolü yapanda aynı doktor yarın kontrolde söyler belki duruma göre bakayım. Amin bu cefanın sonu sefa olacak inşallah. Bugün çok yoğun bi şeffaf uzayan akıntı geldi biranda umarım yymurtalarda bi çatlama vs yoktur

Bana farkli doktorlarin gormesi daha iyi geliyor birinin göremediğini oburu gorur bisey atlanmaz gibi geliyor bilemiyorum zaten arada bir tane ultrasonu bulundugum sehirde asilamalarimi da yapan doktorum yapti baskalariyla konusmak iyi geliyor bana bilemiyorum. Bugun benim de beyaz akintim olmus bence ilaclarin da yumurtlamanin yaklasmasiyla normal benim yumurtlama zamani oluyordu zaten takilmadim. Benim de yarin kendi tup bebek doktorumla randevum, birlikte ilerliyoruz bakalim ne zaman opu diyecekler bize:)

Merhaba tekirdağ merkezde misiniz. Ben bahçecide ilk tedavimi oldum testlerimide hep devlette yaptırdım hiçbir sorun olmadı size yanlış mı bilgi verildi acaba

Ben şuana kadar diğer tedavilerimle birlikte 4 dr geçirdim hiçbiri de bir problem görmedi o yüzden dr konusuna takılmıyorum ilk tüp bebek denememdeki dr da kendi muayene edip süreci yönetmişti. Akıntı durumu bende de yumurtlama öncesi oluyordu zaten oradan anlıyordum yaklaştığını kesilince yumurtlamanın geçtiğini vs ama yoğun gelince bi ürktüm inşallah cetrotide işe yarıyordur. Yarın ne diyecekler bakalım haberleşiriz yine hayırlısı artık

Merhaba bende başladım gonalf 225 ünite yapıyorum bugün 2.gunumdu çarşamba kontrole gideceğim 5. Gün olacak

Gunaydiin simdi ciktim doktordan tedavi bitti ovitrelle igneyi bu aksam yapicam carsamba yumurta toplama insallah:)

Merhaba kızlar bende 1. Negatif 2. Kimyasal gebelik sonra 3. De histeroskopi olarak sonraki reglide cift embriyo transferi olucam bir sorun olmazsa sürecimde.istanbul bahceci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.Hepimize hayırlı olsun şimdiden.

Bu arada amerikan hastanesindeyim ya sabah ameliyata girdiği için Bulent hoca ultrasona gelemedi cengiz hoca girdi inanın o da cok tatli bir doktormus bilsem ilk ona giderdim rahim kalinligin cok iyi gel embriyoyu koy ben hemen onu tutayım diyor rahim duvarın dedi gulustuk falan cok rahat tatli bir doktormus

Herkese merhaba bende şuan transfer bekliyorum 25 eylülde ölçüme gideğim büyük ihtimalle 28 eylül transfer görünüyor.bu yolda Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…