Eylül2025 tüp bebeğe başlıcak olanlar

Merhaba.Yok ben başlamadım daha bugünlerde adet olucam onu bekliyorum şu an.adet olunca hemen tedavi başlıyomu nasıl oluyo bilmiyorum.sizin ilk denemeniz mi
Yok canım benim ikinci denemem adetin 3 veya 4. Günü muayene olacaksınız ondan sonra iğne ve ilaçlara başlayacaksınız rahim yeterli kalınlığa gelince yumurtalariniz olgunlaşınca transfer gününüz belli olacak inşallah sizin ilk denemeniz sanırım hangi şehirde tedavi görüyorsunuz ve sorununuz neydi?

Merhaba.Yok ben başlamadım daha bugünlerde adet olucam onu bekliyorum şu an.adet olunca hemen tedavi başlıyomu nasıl oluyo bilmiyorum.sizin ilk denemeniz mi
Benim doktorum da adetin 2.,en geç 3.günü gel dedi. Hatta cuma regl olursan cuma gel 4.günü bekleme dedi. Doktorlsrın yaklaşımı ve yöntemi farklı olabiliyor

Ben manisada yaşıyorum ama izmirde tedaviye başlıyorum hatta yarın başlıyorum nasip olursa.dediginiz gibi muayene ve ilaclarla basliycaz sanirım.benim bi sorunum yok yani şu ana kadar bisey bulunmadı

Benim doktorum da adetin 2.,en geç 3.günü gel dedi. Hatta cuma regl olursan cuma gel 4.günü bekleme dedi. Doktorlsrın yaklaşımı ve yöntemi farklı olabiliyor
Bakalım cok heycanlıyım nasıl olucak kac yumurta oluşucak kaliteli mi boşmu embriyo olusucakmı kafamda bi sürü soru isareti var olumlu düşünmek istiyorum ama ister istemez stres de yapıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun gercekten sıkıntılı bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…