- 11 Nisan 2025
- 388
- 122
- 18
- 34
- Konu Sahibi ulusoybasak
-
Ben de biolab yapar diye tahmin etmiştim oradan bi fiyat alayım merkezden bağımsız. Evet umarım bu son olsun. ben tavmergene hiç bulaşmadım yoksa önceki doktorum ismail küçüktü tavmergenle çalışıyor diye devam etmedim. Bahçeçi ve irenbe arasında kaldım. bir de özel sağlık vardı chat gptye kura çektirdim irenbe cıktı oraya basladımTalatpaşa laboratuvarı ve Biolab da yapıyor İzmir'de. Çok özür Tavmergen de aldılar benden kanı. İrenbe demişim. Artık o kadar merkez gezdim ki İrenbe, Tavmergen, Medical point şimdi de MedicalparkUmarım artık bu son olur
Bahçeci Funda Göde ise tavsiye etmem. Medical point teydi oraya transfer oldu. Çok yoğun. Sen kontrole gittiğinde hatırlayamıyor. Sen tek tek anlatıyorsun her gidişinde baştan. Çok moral bozucu, değersiz hissediyorsun ve tabiki tedavi de çok verimli olmuyor. Umarım herşey gönlünüzce olurBen de biolab yapar diye tahmin etmiştim oradan bi fiyat alayım merkezden bağımsız. Evet umarım bu son olsun. ben tavmergene hiç bulaşmadım yoksa önceki doktorum ismail küçüktü tavmergenle çalışıyor diye devam etmedim. Bahçeçi ve irenbe arasında kaldım. bir de özel sağlık vardı chat gptye kura çektirdim irenbe cıktı oraya basladım
Teşekkür ederim umarım sizin de gönlünüzce olsun sağlıkla tutunsun miniklerinizBahçeci Funda Göde ise tavsiye etmem. Medical point teydi oraya transfer oldu. Çok yoğun. Sen kontrole gittiğinde hatırlayamıyor. Sen tek tek anlatıyorsun her gidişinde baştan. Çok moral bozucu, değersiz hissediyorsun ve tabiki tedavi de çok verimli olmuyor. Umarım herşey gönlünüzce olur
Ben de şuan Eser beyde tedavi görüyorum.Teşekkür ederim umarım sizin de gönlünüzce olsun sağlıkla tutunsun miniklerinizBahçeciyi bu yüzden eledim zaten yoksa embriyologları iyi diye biliyorum baya ibrahim pala. Ama funda hanım için forumda da hep aynı seyleri yazmışlar o nedenle oraya bi soğuktum zaten. Geçenlerde biriyle konuşmuştum eser colaktaydı medical parkta olumlu sonuç aldı ilk denemesinde. Sizin için de hayırlısı olsun
Anladım canım demek ki sende yumurta gelişme konusunda sıkıntı yaşıyorsun. Ben de yumurta gelişti ama embriyo gelişmede sıkıntı yaşadık. Peki sana doktor bir açıklama yaptı mı ya da farklı testler istedi miEvett ilkinde 9 yumurtadan 4 boş 4 olgun olmayan 1 tane olgun olan çıkmıştı o da döllenmedi hiç embriyom olmadı yani
Zor bir süreç ama sonunda çok güzel birşey bekliyor bizi sonuca odaklanın hep güzel geçer inşallah. Bende ilk defa denedim ve mart ayında olacaktı tranferim taze transfer olacaktı ama e2 değerim istenilen gibi olmayınca transfer iptal edildi. Ağustosta tekrar transfer hazırlığına başladık 7 Eylül transfer tarihim bakalım çok heycanlıyımEylül de tüp bebek tedavisine başlamayı düsünüyorum adet olmayı bekliyorum.3 kere aşılamam olumsuz sonuclandı.arada bi tane doğal gebeliğim oldu ama kalbi durdu 8 haftalıkken kürtaj oldum.ilk kez tüp bebek denicem deneyimlerinizi paylaşırmısınız cesarete ve umuda ihtiyacım var
Bilinen bi problemim yok canım yani sadece yumurta kalitemi bilmiyorum.amh 2.26 diger degerlerimde normal esimdede bi sıkıntı olmadığını söylediler.Niye olmuyo bilmiyorum yaniSizin bir probleminiz var miydi?
Bu bahsettiğiniz testlerden sadece rahim filmimi cektirdim ama digerlerinide arastirıcam tesekkür ederim.genel bütün kan testlerimi yaptırdım ama muhtemelen tekrar yaptırıcam.tüp bebegi ilk defa deniceğim icin cok bi bilgim yok.iyi dilekleriniz icinde tesekkür ederim gercekten.sizin ne sorununuz var hangi sehir yaş kaç acabaMerhaba umarım herşey yolunda gider ve evladınızı biran evvel kucağınıza alırsınız. 2 negatif, 1 kimyasal, 1 düşük yaşamiş ve şimdi 5.transfere hazırlanan biri olarak size verebileceğim tavsiye; Yapılabilecek bakılabilecek tüm testleri yaptırın, nk hücre paneli dahil. Herşey yolunda giderken neden transfer olumsuz sonuçlandı, a o zaman şimdi buna da bakalım, a yine mi olmadı, bir de buna bakalımn gibi durumlarla karşılaşmamak maddi ve manevi yıpranmamak için;
1- muhakkak güncel son 6 aya ait rahim filminizi çektirin
2- Eşinizde sorun olmasa dahi vitamin takviyesi kullanın (proxeed plus bize çok iyi gelmişti? Siz de D vitamini, q10, omega 3 ve yumurta kalitesi için Nad.
3- NK hücre paneli testi yaptırın. Kır testi pozitif çıkarsa ya da katil hücre sayısı yüksek çıkarsa ,kayıp yaşamadan önceden önlem alabilir siniz. Prograf hap veya intralipid serum gibi
4- Transfer sonrası ilk 2 gün gerçekten dinlenin. İstirahat edin.
İnşallah ilk seferde evladınıza kavuşursunuz.
Ay cok az kalmış transferinizeZor bir süreç ama sonunda çok güzel birşey bekliyor bizi sonuca odaklanın hep güzel geçer inşallah. Bende ilk defa denedim ve mart ayında olacaktı tranferim taze transfer olacaktı ama e2 değerim istenilen gibi olmayınca transfer iptal edildi. Ağustosta tekrar transfer hazırlığına başladık 7 Eylül transfer tarihim bakalım çok heycanlıyımŞişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum
Merhaba izmirde nerde tedavi görüyorsunuz acaba bende izmirde baslıcamda o yuzden merak ettimÇok teşekkür ederim , bütün tuşlara basıyoruz valla. Yarın arayacağım doktor istemese de ben yaptırayım. Ya da dediğiniz gibi bi tedavi yöntemi sorayım. Bizim spermlere mikroçip bile yapıldı mı ondan bile emin değilim. İzmirdeyim ben burada bir lab vardır mutlaka anlaşmalı. Hergün yeni bi bilgi yükleniyor gerçekten bana güncelleme geliyor. Biz doğru düzgün vitamin bile kullanmadan girdik sürece. Ben kendim omega 3 ve demir kullandım. bir de doktora ısrarla eşli multivitamin sordum falan. Burada baska caseler okuyunca aydınlanıyorum resmen. Tekrar teşekkür ederim, şansınız bol olsun
merhaba irenbedeyim ben :)Merhaba izmirde nerde tedavi görüyorsunuz acaba bende izmirde baslıcamda o yuzden merak ettim
Bende irenbe de baslıcam hatta persembe.günü ön görüşmeye gidicem.alper beyi sectim.bilmiyorum merkez ve doktor doğru tercihmi ama çok duydum adını etrafımdan.açıkcası bahceciyle irenbe arasına kaldım ama biraz da maddi sebeplerden irenbe yi sectim arada ne kadar fark var tam bilmiyorum ama.siz hangi doktordasınız ve memnunmusunuzmerhaba irenbedeyim ben :)
ben de alper beydeyim hayırlısı olsun sizin için de . Bahçeciden coğu kişi memnun değil bu sebeple ben de irenbeye güvendim , genel olarak memnunum umarım güzel sonuçlar alırız. Ben transfer dönemine gececeğim artık bi iki aya.Bende irenbe de baslıcam hatta persembe.günü ön görüşmeye gidicem.alper beyi sectim.bilmiyorum merkez ve doktor doğru tercihmi ama çok duydum adını etrafımdan.açıkcası bahceciyle irenbe arasına kaldım ama biraz da maddi sebeplerden irenbe yi sectim arada ne kadar fark var tam bilmiyorum ama.siz hangi doktordasınız ve memnunmusunuz
ben de alper beydeyim hayırlısı olsun sizin için de . Bahçeciden coğu kişi memnun değil bu sebeple ben de irenbeye güvendim , genel olarak memnunum umarım güzel sonuçlar alırız. Ben transfer dönemine gececeğim artık bi
Cok tesekkur ederim umarım sizin icinde guzel olur hersey Allah yardımcımız olsunben de alper beydeyim hayırlısı olsun sizin için de . Bahçeciden coğu kişi memnun değil bu sebeple ben de irenbeye güvendim , genel olarak memnunum umarım güzel sonuçlar alırız. Ben transfer dönemine gececeğim artık bi iki aya.
Amin inşallahCok tesekkur ederim umarım sizin icinde guzel olur hersey Allah yardımcımız olsun
Merhaba benimde cuma günü transferim olacak siz nasılsınız başladınız mı?Eylül de tüp bebek tedavisine başlamayı düsünüyorum adet olmayı bekliyorum.3 kere aşılamam olumsuz sonuclandı.arada bi tane doğal gebeliğim oldu ama kalbi durdu 8 haftalıkken kürtaj oldum.ilk kez tüp bebek denicem deneyimlerinizi paylaşırmısınız cesarete ve umuda ihtiyacım var
Ayy evet oldum yoldayız daha eve dönüyoruz. Sahane gecti inan korkularimin onda birini yasamadim prenses gibi girdim ciktimH hadiaileolalim canım ne yaptın opu oldun mu durum ne
Merhaba, Gönül hocanın ayrıldığını öğrendim, siz en son ne zaman kendisiyle görüştünüz? Transfere hazırlananlara belki önden söylemiştir gönül hanım o yüzden soruyorum.Zor bir süreç ama sonunda çok güzel birşey bekliyor bizi sonuca odaklanın hep güzel geçer inşallah. Bende ilk defa denedim ve mart ayında olacaktı tranferim taze transfer olacaktı ama e2 değerim istenilen gibi olmayınca transfer iptal edildi. Ağustosta tekrar transfer hazırlığına başladık 7 Eylül transfer tarihim bakalım çok heycanlıyımŞişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum
Hadi geçmiş olsun Allahım güzel sağlıklı embriyolar olmayı sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallahAyy evet oldum yoldayız daha eve dönüyoruz. Sahane gecti inan korkularimin onda birini yasamadim prenses gibi girdim ciktim3 yumurtam da guzel alinmis taze transfer olucam antibiyotik agri kesici progesteron fitil verdiler yarin arayacaklar gelismeler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?