- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
İnsallah canim aminaminnn cnmm inş rabbim yüzümüzü güldürür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim aminaminnn cnmm inş rabbim yüzümüzü güldürür![]()
İnsallah devam eder canim hamilesindirsualp27 var olmasına var da fos çıkarsa çok üzüleceğim için biraz daha sabır diyorum canım şu cuma gelsin belirtileri devam etsin ozaman ümitlenmeye başlarım... Zaten ondan sonra da daha fazla dayamayıp pazartesi soluğu hastanede alırım
cnmmm ne yumurta varmış sende valla 60 yaşında menopoza girersin sen:)maşşallah peki adet düzensizliği felan varmı?
cnm diğer testler yapıldım spermiyogram hormon testlerin rahim filmin vs?Adet duzensizligim yok canim.. ama ohss riski var iste sevinemedim
Ankarada canım hacettepe üni. demerhaba canim insallah en kisa surede hamile kalirsn b fiyat hangi ildedir sirr deyilse?
Allah en kisa zamanda bebisine kovusdursun seni fiyat normaldir ondan sordum o zaman izmirde de buna yakin bir siyat olurAnkarada canım hacettepe üni. de![]()
aminnn canım Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah, izmirde de üni. hastanesine gidersen büyük ihtimal aynı olur canım ben şimdi rapor çıkartıp aldım ilaçlarımı 350 liraya falan mâl olacak bana :) herşey içindeAllah en kisa zamanda bebisine kovusdursun seni fiyat normaldir ondan sordum o zaman izmirde de buna yakin bir siyat olur
Amınnn .bu rapor nasıl cıkyor canım bızım evlılık 2 yıl gelen hafta oluyor oyle tedavı fılan gormedım 20 gun once bos gebelıkden kurtja oldum 3 yıl evlı olmak gerekıyor soyledıler bana amma agızdan duyma kesın bılmyorumaminnn canım Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah, izmirde de üni. hastanesine gidersen büyük ihtimal aynı olur canım ben şimdi rapor çıkartıp aldım ilaçlarımı 350 liraya falan mâl olacak bana :) herşey içinde
canım burdan yazdıgın yorumdan asılama oldugnu oyrendım(oysa bana yazacagnı soylemısdın amma olsun)ınsallah her sey yolunda gıder asılaman tutar en kısa zamanda ve guzel bır hamıleık gecırıb bebıse kavusursunmerhaba kızlarrrr bende varımm burda inşallah mutlu haberleri verelim birbirimize bende cuma günü aşılamamı oldummm:)
3 yıl şartı tüp bebekde oluyor canım ama yumurtalık rezervi azalmış olanlar 3 yıl beklemiyor çünkü her ay biraz daha azalacagı için bizimde 2. sene doldu doktorum bu tutmazsa hemen tüp bebek yapcaz dedi benim yumurtalık rezervim az çıktı onun için, aşılamada rapor içinde 900 gün sgk primi yatmış olması gerekiyo, evli oldugun eşinden hiç çocugun olmaması gerekiyo, bu şartları sgk yı arayıp öğrenebilirsin orası daha kesin bilgi veriyorAmınnn .bu rapor nasıl cıkyor canım bızım evlılık 2 yıl gelen hafta oluyor oyle tedavı fılan gormedım 20 gun once bos gebelıkden kurtja oldum 3 yıl evlı olmak gerekıyor soyledıler bana amma agızdan duyma kesın bılmyorum
cok tesekkur ederım bu raporu vermek ıcın hastane doktorunun mu sureklı yanına gtmek yanı kontorl fılan gerekıyor yoksa ozel hastane doktooru da vere bılıyor.o zaman yumurta rezervler normal olanlara vermıyorlar gercı benım bunların hıc bırınden haberım yokru kurtaj sonrası artık arastırmya basladm rezervlerı bılmek ıcın adetın 2cı gunu gıdıp kan mı vermek gerekıyor3 yıl şartı tüp bebekde oluyor canım ama yumurtalık rezervi azalmış olanlar 3 yıl beklemiyor çünkü her ay biraz daha azalacagı için bizimde 2. sene doldu doktorum bu tutmazsa hemen tüp bebek yapcaz dedi benim yumurtalık rezervim az çıktı onun için, aşılamada rapor içinde 900 gün sgk primi yatmış olması gerekiyo, evli oldugun eşinden hiç çocugun olmaması gerekiyo, bu şartları sgk yı arayıp öğrenebilirsin orası daha kesin bilgi veriyor
bırde artık 35 yasındayım3 yıl şartı tüp bebekde oluyor canım ama yumurtalık rezervi azalmış olanlar 3 yıl beklemiyor çünkü her ay biraz daha azalacagı için bizimde 2. sene doldu doktorum bu tutmazsa hemen tüp bebek yapcaz dedi benim yumurtalık rezervim az çıktı onun için, aşılamada rapor içinde 900 gün sgk primi yatmış olması gerekiyo, evli oldugun eşinden hiç çocugun olmaması gerekiyo, bu şartları sgk yı arayıp öğrenebilirsin orası daha kesin bilgi veriyor
yumurtalık rezervi normal olanlarada veriyorlar canım ama 3 yıllık evli olmak gerekiyor tabiki tüp bebekte aşılamada deil, aşılama için hemen çıkarttırabilirsin özellerde veriyor diye biliyorum ama ben hiç özele gitmedim şuanki doktorumdan çok memnunum aynı özel gibi hiç bi fark yok, herhangi birgün verdiğin kan ile bakıyorlar rezerve ama onu doktorunun istemesi lazım, yaş sınırıda 39 diye biliyorum ama tam emin deilim canımcok tesekkur ederım bu raporu vermek ıcın hastane doktorunun mu sureklı yanına gtmek yanı kontorl fılan gerekıyor yoksa ozel hastane doktooru da vere bılıyor.o zaman yumurta rezervler normal olanlara vermıyorlar gercı benım bunların hıc bırınden haberım yokru kurtaj sonrası artık arastırmya basladm rezervlerı bılmek ıcın adetın 2cı gunu gıdıp kan mı vermek gerekıyor
cnm diğer testler yapıldım spermiyogram hormon testlerin rahim filmin vs?
Belli olmuyor canım senin yumurtana baglı benim iki tarafda da vardı tam büyümeden kayboldu bitanesi kendi çatladı heralde, tam gelişmiş 1 tane vardı ama olmadı, bu 2. aşılamamın iğneye başlamadım dahaKizlar asilamada igne kullanirken tek tarafda mi yumurta gelisiyo yoksa her iki tarafdada yumurta gelisiyo mu? Zaten en fazla 2 yumurtanin gelismesine izin veriyolar
hatırlamıyorum şuan canım ben güngören hastanesinde tedavi görüyorumMerhaba canim.. nerde tedavi goruyorsun.. amh degerini hatirliyo musun