• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sualp27 sualp27 var olmasına var da fos çıkarsa çok üzüleceğim için biraz daha sabır diyorum canım şu cuma gelsin belirtileri devam etsin ozaman ümitlenmeye başlarım... Zaten ondan sonra da daha fazla dayamayıp pazartesi soluğu hastanede alırım

sualp27 sualp27 var olmasına var da fos çıkarsa çok üzüleceğim için biraz daha sabır diyorum canım şu cuma gelsin belirtileri devam etsin ozaman ümitlenmeye başlarım... Zaten ondan sonra da daha fazla dayamayıp pazartesi soluğu hastanede alırım
İnsallah devam eder canim hamilesindir

Bende bugun gonal f in sonuna geldim yarın kontrol var ve ağrım oldu bugün doktor gayet normal yumurtalar büyüdüğü için dedi. Eşimin sperm tahlilife gayet iyi çıktı şükür inşallah Rabbim nasip eder

Merhaba kizlar ,

bugün doktor kontrolüm vardi. 5 günlük ilac kullanimindan sonra bugün asilama gününü verecegi icin sevinmistim.
Lakin yumurtalarim cok erken büyümüs 19 mm´e ulasmis.. Doktor beklemedi bunu sasirdi. Su anda hazir yumurta catlamak üzere dedi. Fakat erken oldugu icin rahim zari ince hala dedi.. bu ay siz iliskiyle deneyin dedi. Bir daha ki aya ilac dozumu yariya indirdi..yine 5 gün kullanacagim ama hapin yarisini.
Offf üzgünüm cok uzun zamandir bekliyordum .. her ay bi aksilik cikiyor bir türlü yapamadik..Neyse saglik olsun diyelim..

Allah en kisa zamanda bebisine kovusdursun seni fiyat normaldir ondan sordum o zaman izmirde de buna yakin bir siyat olur
aminnn canım Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah, izmirde de üni. hastanesine gidersen büyük ihtimal aynı olur canım ben şimdi rapor çıkartıp aldım ilaçlarımı 350 liraya falan mâl olacak bana :) herşey içinde

aminnn canım Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah, izmirde de üni. hastanesine gidersen büyük ihtimal aynı olur canım ben şimdi rapor çıkartıp aldım ilaçlarımı 350 liraya falan mâl olacak bana :) herşey içinde
Amınnn .bu rapor nasıl cıkyor canım bızım evlılık 2 yıl gelen hafta oluyor oyle tedavı fılan gormedım 20 gun once bos gebelıkden kurtja oldum 3 yıl evlı olmak gerekıyor soyledıler bana amma agızdan duyma kesın bılmyorum

merhaba kızlarrrr bende varımm burda inşallah mutlu haberleri verelim birbirimize bende cuma günü aşılamamı oldummm:)
canım burdan yazdıgın yorumdan asılama oldugnu oyrendım(oysa bana yazacagnı soylemısdın amma olsun)ınsallah her sey yolunda gıder asılaman tutar en kısa zamanda ve guzel bır hamıleık gecırıb bebıse kavusursun

Amınnn .bu rapor nasıl cıkyor canım bızım evlılık 2 yıl gelen hafta oluyor oyle tedavı fılan gormedım 20 gun once bos gebelıkden kurtja oldum 3 yıl evlı olmak gerekıyor soyledıler bana amma agızdan duyma kesın bılmyorum
3 yıl şartı tüp bebekde oluyor canım ama yumurtalık rezervi azalmış olanlar 3 yıl beklemiyor çünkü her ay biraz daha azalacagı için bizimde 2. sene doldu doktorum bu tutmazsa hemen tüp bebek yapcaz dedi benim yumurtalık rezervim az çıktı onun için, aşılamada rapor içinde 900 gün sgk primi yatmış olması gerekiyo, evli oldugun eşinden hiç çocugun olmaması gerekiyo, bu şartları sgk yı arayıp öğrenebilirsin orası daha kesin bilgi veriyor

3 yıl şartı tüp bebekde oluyor canım ama yumurtalık rezervi azalmış olanlar 3 yıl beklemiyor çünkü her ay biraz daha azalacagı için bizimde 2. sene doldu doktorum bu tutmazsa hemen tüp bebek yapcaz dedi benim yumurtalık rezervim az çıktı onun için, aşılamada rapor içinde 900 gün sgk primi yatmış olması gerekiyo, evli oldugun eşinden hiç çocugun olmaması gerekiyo, bu şartları sgk yı arayıp öğrenebilirsin orası daha kesin bilgi veriyor
cok tesekkur ederım bu raporu vermek ıcın hastane doktorunun mu sureklı yanına gtmek yanı kontorl fılan gerekıyor yoksa ozel hastane doktooru da vere bılıyor.o zaman yumurta rezervler normal olanlara vermıyorlar gercı benım bunların hıc bırınden haberım yokru kurtaj sonrası artık arastırmya basladm rezervlerı bılmek ıcın adetın 2cı gunu gıdıp kan mı vermek gerekıyor

bırde artık 35 yasındayım

cok tesekkur ederım bu raporu vermek ıcın hastane doktorunun mu sureklı yanına gtmek yanı kontorl fılan gerekıyor yoksa ozel hastane doktooru da vere bılıyor.o zaman yumurta rezervler normal olanlara vermıyorlar gercı benım bunların hıc bırınden haberım yokru kurtaj sonrası artık arastırmya basladm rezervlerı bılmek ıcın adetın 2cı gunu gıdıp kan mı vermek gerekıyor
yumurtalık rezervi normal olanlarada veriyorlar canım ama 3 yıllık evli olmak gerekiyor tabiki tüp bebekte aşılamada deil, aşılama için hemen çıkarttırabilirsin özellerde veriyor diye biliyorum ama ben hiç özele gitmedim şuanki doktorumdan çok memnunum aynı özel gibi hiç bi fark yok, herhangi birgün verdiğin kan ile bakıyorlar rezerve ama onu doktorunun istemesi lazım, yaş sınırıda 39 diye biliyorum ama tam emin deilim canım

Kizlar asilamada igne kullanirken tek tarafda mi yumurta gelisiyo yoksa her iki tarafdada yumurta gelisiyo mu? Zaten en fazla 2 yumurtanin gelismesine izin veriyolar

Kizlar asilamada igne kullanirken tek tarafda mi yumurta gelisiyo yoksa her iki tarafdada yumurta gelisiyo mu? Zaten en fazla 2 yumurtanin gelismesine izin veriyolar
Belli olmuyor canım senin yumurtana baglı benim iki tarafda da vardı tam büyümeden kayboldu bitanesi kendi çatladı heralde, tam gelişmiş 1 tane vardı ama olmadı, bu 2. aşılamamın iğneye başlamadım daha

Back
X