- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında maddi gücümüz yok . Ama bir aşılama daha olursam tüp bebeğe kesin paramız kalmayacak . Biraz karıştı kafam ...Eğer maddi gücün varsa bnce kesinlikle yaptır BN ünv hastanesinde başladım tedaviye o yüzden mecbur onları bekliyorum
hadi canım yaa aynı döneme denk gelmişiz desene bnm miyomlarım çok büyük bezmialeme gidiyorum bende orası çok güzel drum rahtlattı ameliyat dese bile olcak gibiyim dr çok önemliPendik de oturuyorum cnm pendik ünv hastanesine gidiyorum bnm eşimde de çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu 10 ay oldu ama bzde de düzelme yok maalesef ama aşılama yapıyor hastane şuan 2.aşılamamı oldum
Hiç bilmiyorum cnm bnmde ilkin çok düşük çıkmıştı ikinci kez 5 buçuk çıktı inş bi sorun yaşamazsınızMerhaba kizlar..
Benim amh sonucum 8.4 memorialde yaptirdim max deger 14 yaziyor.. asilama dusunuyorum ama ohss riskinden dolayi korkuyorum.. benimle ayni durumda olan var mi aranizda
Merhaba canım . bende haziranda aşılama yaptırdım tutmadı. Eşimin spermi azdı . Ama siz ilacı kullanıyorsanız illaki değerlerini iyileştirir. Benim eşimde neo fertil kullandı değerleri düzeldi . Sen kendini üzme boşuna 2 ayda düzelmiştir ve aşılaman tutar inşAllah .Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim benim eşimin değerleri düşük hız problemi var bu sebepten dolayı aşılama yaptıran varmı şuan eşim proxed plus kullanıyor dr 2 ay kullan dedı 2 aydayız ekımde test yaptırıp ona gereken neyse onu yapacagız buyk ıhtımal asılama deneyecegız ama hız problemı olanalrda asılamanın tutmadıgını duydum bu dogrumu bılmıyorum cok canım sıkıldı uzuldum![]()
Merhaba canım . bende haziranda aşılama yaptırdım tutmadı. Eşimin spermi azdı . Ama siz ilacı kullanıyorsanız illaki değerlerini iyileştirir. Benim eşimde neo fertil kullandı değerleri düzeldi . Sen kendini üzme boşuna 2 ayda düzelmiştir ve aşılaman tutar inşAllah .
Sen hiç olumsuz şeyleri düşünme ve kafanı onlara takma. ilacını içsin keçiboynuzunu yesin .Umarım sonuç güzel olur bana burdan müjde verirsin.Sağol canım dün eşimim ikinci ay ilaçlarını aldım yanında birde keçiboynuzu özü alım eczacı ü öğün aç karnına 1 ttalı kaşığı içsin dedi heveslendım bende ilaçta kullanıyor değerler yükselir diye ama bugun olumsuz yazıalr okuyunca çöktüm resmen umarım hızı artar en azından aşılamada tutacak kadar artsa ona da razıyım canım İnşallah aşılamam tutar senın de ve ısteyen herkese Rabbım hayırlı evlatlar nasıp eder
Sen hiç olumsuz şeyleri düşünme ve kafanı onlara takma. ilacını içsin keçiboynuzunu yesin .Umarım sonuç güzel olur bana burdan müjde verirsin.
Bende bu ay aşılama yaptıracaktım ama adetim gecikti şehir dışına çıkıcam . Ekime kaldı 2. aşılama . Bazende direk tüp bebek yaptırayım diyorum hiç aşılama ile vakit kaybetmeyelim . Kafam karışık bizim ikimizdede sıkıntı yok ama bebekte yok .Canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi olur birbirimize müjde verebiliriz bazen bu ay hiç geçmeyecek gibi geliyor sende durumlar nedir
Bende bu ay aşılama yaptıracaktım ama adetim gecikti şehir dışına çıkıcam . Ekime kaldı 2. aşılama . Bazende direk tüp bebek yaptırayım diyorum hiç aşılama ile vakit kaybetmeyelim . Kafam karışık bizim ikimizdede sıkıntı yok ama bebekte yok .
Aşılamam özelde oldu oda çok masraflı yani sonuçta tüp bebek olacaksa ne zaman ne para boşuna gitmesin istiyorum . Yeni doktorla daha hiç görüşmedim artık eşimde çok önem veriyor bugün doktora gitti . Eskiden çok rahat ve umursamazdı . Artık oda çok istiyor bu durum beni dahada çok üzüyor.Hım anladım inşallah ikimizde ekimde mutlu haberler verebiliriz çok bekletmeden gelir miniğin bu durumlarda karar vermek zor oluyor hepsi ayrı masraf dr ne öneriyor peki
Aşılamam özelde oldu oda çok masraflı yani sonuçta tüp bebek olacaksa ne zaman ne para boşuna gitmesin istiyorum . Yeni doktorla daha hiç görüşmedim artık eşimde çok önem veriyor bugün doktora gitti . Eskiden çok rahat ve umursamazdı . Artık oda çok istiyor bu durum beni dahada çok üzüyor.
Sperm ve kan testi güzel bugün ultrayona girdi temiz demişler .Varikosel yok . Kendide emek veriyor . eskiden hep ben zorlardım hadi git doktora hadi sperm testi ver diye. Bizimle beraber evlenenler 2. yi doğuruyor. İlaç çok etkili o yüzden siz önce ilaç sonra aşılama ile başarıya ulaşırsınız bence. biz önce aşılama yaptık sonra aşılamanın neden tutmadığını araştırdık bizim yolumuz yanlış olan .benimde özel olacak masraf ne tutacak bilmiyorum hiç birikimde yok haklısın maddi manevi zor bir durum yıpranıyoruz yeni dr un görüşünüde al bakalım ne diyecek canım benim eşimde şuan rahat canım ilacı kullanıyorum daha ne yapım durumunda o da haklı birşeyde yansıtamıyorum kendını kotu hıssetmesın diye.üzülme canım eslerımızle birlik içinde üstesinden geleceğiz inşallah eşinin değerleri nasıl dr ne demiş
Sperm ve kan testi güzel bugün ultrayona girdi temiz demişler .Varikosel yok . Kendide emek veriyor . eskiden hep ben zorlardım hadi git doktora hadi sperm testi ver diye. Bizimle beraber evlenenler 2. yi doğuruyor. İlaç çok etkili o yüzden siz önce ilaç sonra aşılama ile başarıya ulaşırsınız bence. biz önce aşılama yaptık sonra aşılamanın neden tutmadığını araştırdık bizim yolumuz yanlış olan .
Neyse zaman kaybetmeden bir aşılama yapın derim ben. Madem sende de sıkıntı yok .Hım anladım canım çok şükür sevindim canım herşeyin normal çıkmasına emekelrınızın karşılıgını alırsınız inşallah ek kısa zamanda evet biz direk ilaca basladık sonuca gore hareket edecegız en azındanbıraz bıle yukselse yeter dedık benım esımde gıtmıyordu canım benı bıle dr gondermedı daha erken daha erken dıyordu en son 1 yılı gecınce gıttım ben bende bırsey cıkmyaınca tamam ben gıdım dedım yıne gıtmesı 1 ayı buldu
Neyse zaman kaybetmeden bir aşılama yapın derim ben. Madem sende de sıkıntı yok .