• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yumurtalık rezervi normal olanlarada veriyorlar canım ama 3 yıllık evli olmak gerekiyor tabiki tüp bebekte aşılamada deil, aşılama için hemen çıkarttırabilirsin özellerde veriyor diye biliyorum ama ben hiç özele gitmedim şuanki doktorumdan çok memnunum aynı özel gibi hiç bi fark yok, herhangi birgün verdiğin kan ile bakıyorlar rezerve ama onu doktorunun istemesi lazım, yaş sınırıda 39 diye biliyorum ama tam emin deilim canım
cok tesekkur ederim canim insallah guzel haberlerini bek;liyorum

Kızlar 2 gün içinde adet olmam lazım aşılama yapmak istiyorum bu ay ama 24 ünde şehir dışına çıkıcam . Gecikirse adetim aşılama olamicam bu ay .

Be
hiç hatırlamıyorum yada yapıldımı bilmiyorum bnde hiç sorun yok aslında iğneyi bile tüp bebek hakkını kazanayım diye yazdı doktor :KK43: senin kaç ki
ben özelde yaptırdım 1.48 çıktı sonra bezmialem üniversitesindeki dr bi daha bakalım dedi düşük bu yaşına göre şimdi 5,5 çıktı tamda küsuratı hatırlamıyorum nasıl yani tüp bebek hakkı nasıl kazanılıyoki

Aaa hadi

inşallah cnm gerek kalmaz bu ay hepimiz bu mutluluğu yaşarız inşallah
İnşAllah canım tutunur kuzularımız ben toplamda 7 enjektör kullandım 75 ml sağolsun drum 7. Enjektörü kendi verdi çünkü kutuda 6 tane çıkıyo gece 4 te çatlatma iğnemi vurcam inş cuma günüde aşılamam bişe sorcam cinsel perhiz bizim 4 buçuk gün oluyo bi sorun olmaz dimi dr olmaz dedi ama dandevu kağıdında 2-3 gün yazıyo

İnşAllah canım tutunur kuzularımız ben toplamda 7 enjektör kullandım 75 ml sağolsun drum 7. Enjektörü kendi verdi çünkü kutuda 6 tane çıkıyo gece 4 te çatlatma iğnemi vurcam inş cuma günüde aşılamam bişe sorcam cinsel perhiz bizim 4 buçuk gün oluyo bi sorun olmaz dimi dr olmaz dedi ama dandevu kağıdında 2-3 gün yazıyo
Bnde de aynısı oldu cnm dün 2. aşılama mı oldum 4 buçuk gün oldu aşılama

Kızlar ben 1 kez aşılama oldum tutmadı , direk tüp bebek denemek istiyorum zaman kaybetmemek için . Sizce 2. Aşılama Şart mı?

Aşılama özelde oldu tutmadı , ikinci aşılama zaman kaybettirir diye düşündüm direk tüp bebek olsa ne olur diye düşündüm size danışmak istedim kızlar .

Aşılama özelde oldu tutmadı , ikinci aşılama zaman kaybettirir diye düşündüm direk tüp bebek olsa ne olur diye düşündüm size danışmak istedim kızlar .
Eğer maddi gücün varsa bnce kesinlikle yaptır BN ünv hastanesinde başladım tedaviye o yüzden mecbur onları bekliyorum

Eğer maddi gücün varsa bnce kesinlikle yaptır BN ünv hastanesinde başladım tedaviye o yüzden mecbur onları bekliyorum
nerede oturuyosun canım ben çapaya gidiyodum 4 senedir miyomun var engel değil gebeliğe dediler eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu tam 1 sene beklettiler değerleri yükselsin diye hiçte yükselmedi aşılama olur dei üroloji sonra ben gittim adetli gel aşılama yapıcaz dediler gittim muayene etti yok senin ameliyat olman lazım dediler neredeyse o an ameliyat ediceklerdi beni nasıl çıktığımı bilmiyorum ordan ve rapor işi suya düştü ve bu kadar bekletmeseydiler belkide o zman tedavi olsaydım herşey daha güzel olacaktı çok kızgınım o hastaneye ama tavşan dağa küsmüş misali

Back
X