• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bencede tup icin acele etme canim benmde ilkasialamam kimyasal gebelik oldu degerim 1 hafta sonra dusneye basladi 3 ay sonra kendilihnden hamile kaldim ama oda dustu malesef

Ay canim ya sende mi yasadin ayni seyi. Cok kotu oluyo ya hamilesin diyolar sonra yok degilsin :KK43: sen simdi bi tedavi goruyomusun yoksa normal yolla mi deniyosun. Bide bisey sorucam sana kimyasal gebelikten sonra kac gun sonra adet oldun ve cok sancili gecer diyolar dogrumu benim 2 gun oldu daha adet olmadim

Ay canim ya sende mi yasadin ayni seyi. Cok kotu oluyo ya hamilesin diyolar sonra yok degilsin :KK43: sen simdi bi tedavi goruyomusun yoksa normal yolla mi deniyosun. Bide bisey sorucam sana kimyasal gebelikten sonra kac gun sonra adet oldun ve cok sancili gecer diyolar dogrumu benim 2 gun oldu daha adet olmadim
Ben gebeligoni ogrendim 1 hafta degerim artti 1 hafyatadn sonra dusmeye basladi benim kanamam 55 60 gin arasi surdu dusuk kanamam yani 3 ayin sinunda sogankuru sayesinde 2. Gebeligim oldu ama hemen dustu yarin 3. Asilamam var canm buarada benm adetlerim ilacsiz cok nadir olur neredyese kendilgnden olmaz

Kasık ağrısı yumurtalar büyüyor ya ondan yorgunluk aşılamadan sonra daha da artacak bnde öyle olmuştu Rengim falan hiç yoktu

Kasık ağrısı yumurtalar büyüyor ya ondan yorgunluk aşılamadan sonra daha da artacak bnde öyle olmuştu Rengim falan hiç yoktu
Umarım sevinebiliriz birlikte..ben 7 Eylül'de kontrole gideceğim.ilacım cuma yani yarın son gün.pazartesi de ultrasonla bakacak doktor ..acaba başka ilaçlar da kullanmam gerekecek mi bilmiyorum??çok geçmiş olsun sana da.. Yüzümüz Gülsün de sonunda..

Umarım sevinebiliriz birlikte..ben 7 Eylül'de kontrole gideceğim.ilacım cuma yani yarın son gün.pazartesi de ultrasonla bakacak doktor ..acaba başka ilaçlar da kullanmam gerekecek mi bilmiyorum??çok geçmiş olsun sana da.. Yüzümüz Gülsün de sonunda..
inşallah cnm inşallah başka ilaç vermez aşılama günün belli olur p.tesi sanırım

Hadi ya ozaman bnde 150 falan öderim sanırım neyse güzel sonuçlar alalım da sorun değil yeterki gelsinler meleklerimiz
amin canım inş bakalım bu akşam başlıcam pazartesi kontrolum var eğer iki kutuyu kullanmazsam eczane geri alabileceğini söyledi inş bidaha gerek kalmaz bebişimiz gelirde:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:

Benim 7yumurtam oluştu kızlar o yüzden dr tüp bebek yapalım dedi bugün yumurta toplama oldu umarım sizin asilamalriniz tutar
hadi yaa hangi ilacı kullandın kaç doz yapıldı bende iğne kullancam aslında benim klomenle bile 5 yumurtam oluşuyodu ama dr iğne verdi

Back
X