• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sudeizmir tedaviyi nerde oluyorsun cnm izmirde. Bende ilk kez aşılama yaptiricam 10 gün sonra nasipse.

5 Yumurtayla nasıl yaptı aşılama canım hepsi dollenirse besiz riski yok mu
Bi de erken çatladı demişsin dr catlatma ignesi vermedi mi ki 36 saat sonra catliyor yani benimkini öyle yapcaklardi
Benim az ilaçla 7yumurta oluştu ilaçlar da 600 falan ancak tutmuştur 4500 hastaneye ödedik toplamda 5100 kadar şimdilik başka bir masraf yok dediler
siz bu fiyatta aşılamadan mı bahsediyorsunuz anlamadım ben.çok değil mi.benden dr para almadı sadece sperm yıkamada lab.350 aldı o kadar.

selam kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam bugün adetin 1.günü hepimiz için hayırlısı olur inşAllah

Selam arkadaslar...bende bu ay asilama yaptiracagim doktorumla gorustum adetin.ikinci gunu yani yarin.muayene gidecegim....nasil bir surec bekliyor bilmiyorum....Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...en kisa zamanda saglikli hayirli bebis kucagimiza almayi nasip etsin inşAllah... Rabbim.boynumuzu bukuk birakmasin bu cuma hurmetine

Selam arkadaslar...bende bu ay asilama yaptiracagim doktorumla gorustum adetin.ikinci gunu yani yarin.muayene gidecegim....nasil bir surec bekliyor bilmiyorum....Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...en kisa zamanda saglikli hayirli bebis kucagimiza almayi nasip etsin inşAllah... Rabbim.boynumuzu bukuk birakmasin bu cuma hurmetine
Aminnn cnm inşallah bugün iğne yada ilaca başlarsın cnm 5 gün sonra kontrol ve devamı allah yardımcımız olsun hepimizin

bende 3.oldum 6gunum var sonucu ogrenmeme kizlar insallah bu sefer dusmez bende pihtilasma falaln yoktu umarim

Memnunum canım dr lar iyi
Sen memnun musun hasan yıldız nerede çalışıyor
Canım ilk kez gidiyorum ama doktoru beğendim çok ilgili. Alsancakta kliniği var sudekan klinik önceden ömer bey varmış o kanadaya yerlesince hasan bey kalmış yerinde hakkında çok iyi şeyler okudum inşallah iyi olur. Aşılama medical parkta ne kadar fiyat olarak ?

Slm kızlar!!!
Bugün ilaçlarım bitti ama ben de bittim..5gündür kullanıyorum ama ilk defa bugün dayanılmaz kasık ağrısı çektim. Kalkamadım koltukta kıvrılıp kaldım..acıktım yemek bile hazırlayamadım kendime..sonra yavaş yavaş azaldı..içimde büyüyen yumurta değil de canavar sanki...

Canım ilk kez gidiyorum ama doktoru beğendim çok ilgili. Alsancakta kliniği var sudekan klinik önceden ömer bey varmış o kanadaya yerlesince hasan bey kalmış yerinde hakkında çok iyi şeyler okudum inşallah iyi olur. Aşılama medical parkta ne kadar fiyat olarak ?
Çipli veya cipsiz olarak 2tip çipli 1150 çipsiz 850 falandi sanırım ama ben aşılama yaptirmadim tüp bebek e başladık

Back
X