• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
7yumurta oluştuğu için mi tüp bebeğe geçiş yaptınız canım?
Peki bu kadar Yumurtayla aşılama yapılsaydı sonuç ne olurdu acaba??
Aşılama için 2 taneden fazla olgun yumurta olmaması lazımmış o yüzden yaa bu ay beklixez ya da toplayıp tüp bebek yapıcaz dedi bugün yumurtalar toplandı

7 tane yle aşılama yapılırsa hepsinin döllenme ihtimali var
Benim dr 5 yunurtayla asilama yapti gecen seferde ama eminimki yumurtalrm erken catladi oyuzden tutmadi oncesinde iliski olmamisti cnku ve beklenen adetten 2 gun onve oldu kanamam

5 Yumurtayla nasıl yaptı aşılama canım hepsi dollenirse besiz riski yok mu
Bi de erken çatladı demişsin dr catlatma ignesi vermedi mi ki 36 saat sonra catliyor yani benimkini öyle yapcaklardi
Benim az ilaçla 7yumurta oluştu ilaçlar da 600 falan ancak tutmuştur 4500 hastaneye ödedik toplamda 5100 kadar şimdilik başka bir masraf yok dediler

Bi de erken çatladı demişsin dr catlatma ignesi vermedi mi ki 36 saat sonra catliyor yani benimkini öyle yapcaklardi
Benim az ilaçla 7yumurta oluştu ilaçlar da 600 falan ancak tutmuştur 4500 hastaneye ödedik toplamda 5100 kadar şimdilik başka bir masraf yok dediler
Peki devlet de yaptırdın mı yada neden yaptırmadın ben direk ünv hastanesinde başladım da oyüzden soruyorum

Cok iyi canim fiyat canin benm yumurtalarin kendilignden catlaybiliyor oyizden buay cetrotide isimli igne kullandimu 4 kutu kendilihnden catlamasin diye ona ragmen catlamaya yaklasmisti sali gunu sivi bitakmisti yanina yumrta kontrolde evet riske ragmen asilama oldum dr da yapti ama tutmadi iste. ilk asilamamda tek yumurtayla tutmustu Buseferde tek olgun yumurtam vardi sagda.22 mm solda diger 2si 15 16 mmdi belki onlarda catlar dedi dr catlatma ignesi oldum yinede asilamadan 36 saat once

Hangi ilaclari kullandin birde raporlu fiyatmi canin ilaclarin fiyati

Back
X