- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Benm ilk asilamam tuttu canm ama dusti ilk gebeligimdi pco var bendeIlk aşılama olduğu için aslında ümidim fazla yok. Ilk aşılaması tutan ya da tanıdıkları olan var mı??sanırım bu oran çok az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm ilk asilamam tuttu canm ama dusti ilk gebeligimdi pco var bendeIlk aşılama olduğu için aslında ümidim fazla yok. Ilk aşılaması tutan ya da tanıdıkları olan var mı??sanırım bu oran çok az
Benm ilk asilaman tuttu canim ama dustu malasefBuradaki ikinci ayım maalesef hiç görmedim inşallah seninki ilk deneme de tutar
İnsallah canin sennde tup tutar insallahBenim 7yumurtam oluştu kızlar o yüzden dr tüp bebek yapalım dedi bugün yumurta toplama oldu umarım sizin asilamalriniz tutar
Hayırlı olsun canım umarım tutar ikimizin de benim de transferim olcak cmts veya pztesiBen bugn asilama oldum kizlar insallah tutar hepimizinki
Aşılama için 2 taneden fazla olgun yumurta olmaması lazımmış o yüzden yaa bu ay beklixez ya da toplayıp tüp bebek yapıcaz dedi bugün yumurtalar toplandı7yumurta oluştuğu için mi tüp bebeğe geçiş yaptınız canım?
Peki bu kadar Yumurtayla aşılama yapılsaydı sonuç ne olurdu acaba??
İnsallah canim sagol allahbyuzumuze baksin hepimizinHayırlı olsun canım umarım tutar ikimizin de benim de transferim olcak cmts veya pztesi
Benim dr 5 yunurtayla asilama yapti gecen seferde ama eminimki yumurtalrm erken catladi oyuzden tutmadi oncesinde iliski olmamisti cnku ve beklenen adetten 2 gun onve oldu kanamam7 tane yle aşılama yapılırsa hepsinin döllenme ihtimali var
Tup bebek ixin nekadar odednz cnm7 tane yle aşılama yapılırsa hepsinin döllenme ihtimali var
Ediyorm canm sagol buarada adin cansu mu eger oyleyse adasiz :)aminn inşallah dikkat et kendine
Evettt cansu :)Ediyorm canm sagol buarada adin cansu mu eger oyleyse adasiz :)
Menmun oldum adasimEvettt cansu :)
Peki devlet de yaptırdın mı yada neden yaptırmadın ben direk ünv hastanesinde başladım da oyüzden soruyorum5 Yumurtayla nasıl yaptı aşılama canım hepsi dollenirse besiz riski yok mu
Bi de erken çatladı demişsin dr catlatma ignesi vermedi mi ki 36 saat sonra catliyor yani benimkini öyle yapcaklardi
Benim az ilaçla 7yumurta oluştu ilaçlar da 600 falan ancak tutmuştur 4500 hastaneye ödedik toplamda 5100 kadar şimdilik başka bir masraf yok dediler
Cok iyi canim fiyat canin benm yumurtalarin kendilignden catlaybiliyor oyizden buay cetrotide isimli igne kullandimu 4 kutu kendilihnden catlamasin diye ona ragmen catlamaya yaklasmisti sali gunu sivi bitakmisti yanina yumrta kontrolde evet riske ragmen asilama oldum dr da yapti ama tutmadi iste. ilk asilamamda tek yumurtayla tutmustu Buseferde tek olgun yumurtam vardi sagda.22 mm solda diger 2si 15 16 mmdi belki onlarda catlar dedi dr catlatma ignesi oldum yinede asilamadan 36 saat once5 Yumurtayla nasıl yaptı aşılama canım hepsi dollenirse besiz riski yok mu
Bi de erken çatladı demişsin dr catlatma ignesi vermedi mi ki 36 saat sonra catliyor yani benimkini öyle yapcaklardi
Benim az ilaçla 7yumurta oluştu ilaçlar da 600 falan ancak tutmuştur 4500 hastaneye ödedik toplamda 5100 kadar şimdilik başka bir masraf yok dediler
Hangi ilaclari kullandin birde raporlu fiyatmi canin ilaclarin fiyati5 Yumurtayla nasıl yaptı aşılama canım hepsi dollenirse besiz riski yok mu
Umarım bi dahakine üzülmezssin canım. Hepimizin yüzü Güler Ümit ediyorum..Benm ilk asilamam tuttu canm ama dusti ilk gebeligimdi pco var bende
İnşallah canım..hadi bekliyoruz mutlu haberlerini..Ben bugn asilama oldum kizlar insallah tutar hepimizinki