• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın canım..Zayepten güzel haber gelir dedim o da olmadı :KK43: Bu ay pek şanslı gelmedi bize,inşallah önümüzdeki ay güzel şeyler yazabileceğiz.Ben bugün soğan kürüne başlayacağım, eşimde keçiboynuzu...Birde bunları deneyelim bakalım.. :)
hadi ya üzüldüm cnm, gerçekten uğursuz geldi bu ay, inşallah diğer ay güzel haberler alırız:)

kızlar kızlar nerelerdesiniz bugün adetimi 6. günü ama çok kasık ağrılarım var yürürken oturup kalkarken acayip ağrıyo bide aşağıya kramplar giriyo çok fazla doktorumda izinli pazartesiye kadar inşallah kist falan oluşmamıştır

kızlar kızlar nerelerdesiniz bugün adetimi 6. günü ama çok kasık ağrılarım var yürürken oturup kalkarken acayip ağrıyo bide aşağıya kramplar giriyo çok fazla doktorumda izinli pazartesiye kadar inşallah kist falan oluşmamıştır
Canim asilamadan.sonra adetimde bnde ayni oldum cok.sanci cektim ve biteli iki gun oldu halen.kasik agrim var

2. Gun ağrır gecerdi ilk 4 gun ağrısi oldu bu sefer adetimin ilaclar etkiliyor demek ki

Canim asilamadan.sonra adetimde bnde ayni oldum cok.sanci cektim ve biteli iki gun oldu halen.kasik agrim var
2. Gun ağrır gecerdi ilk 4 gun ağrısi oldu bu sefer adetimin ilaclar etkiliyor demek ki
valla kızlar 4 gün oldu adetim biteli hala ağrılarım var öyle hafif gidip gelende değil çok ağrıyo yaa pazartesi doktora gidicem o zaman anlıcaz bakalım neden oluyo bu ağrılar

Dr umla gorusebildim sonunda..bu ay bir yumurta daha gelişmiş kendimiz deneyecegiz sonra tekrar asilama yapalim dedi...asilamadaki değerleri begendi sorunumuz oydu. Biraz da kafadan cikarmak gerekiyormus psikolojik bir savas bu arkadaslar

merhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.

Back
X