• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzüldüm elbette ama hep başından beri sağlıklısı hayırlısı olsun dedik.Demek ki vakit saat şu an değilmiş.İnşallah güzel haberler gelir bu ay içinde.Benim ilk aşılamamdı ve sanırsam son olacak.Daha önce doğal yolla kalmıştım, belki yine kalırım.Ya da en kötüsü tüp bebek deneriz.Şu an istediğim tek şey çıkıp sokaklarda dolaşmak hiçbir şey düşünmeden.Teşekkür ederim herkese :)
Canım benim uzulmemeye çalış en yakın zamanda kendiliğinden gelir insallah. 2. asilamayi yaptirmayacak mısın

Maalesef kızlar negatif...Bu ay pek uğurlu bir ay değil sanırsam
Cok uzuldum canim en azindan senden guzel haber gelir diyodum. Saglik olsun napalim. Cik dolas zaten gez izin al biraz. Biz dun esimle komple gezdik ancak atabildik ustumuzden. Ayricada kizlar morel bozmak istemiyorum ama benim tup bebege inancimda yok. Dun girip tup bebek yaptiranlarin konularini okudum asilamadan hicbi farki yok 1 tutan 5 tutmayan var. Az para vermiycez sonucta. Ben dogal yolla deniycem. Bide dun internette arastirma yaparken bazi hamilelige yardimci ilac takviye ve jellere denk geldik. Esimede dedim ne istiyosan al deneyelim dedi. Sonucta asilamada deneme tup bebege 6 7 bin vercegimize bu tarz seylere 300 500 harcarim ama belki tutar tutmazsa en son care denerim. Aklim cok karisik valla bilmiyorum. Ama ilk is preseed diye bi jel var onu almak. Yumurtlama takibi yapmak ve gnc den takviye vitaminler almak. Insallah faydasini gorurum bakalim

Cok uzuldum canim en azindan senden guzel haber gelir diyodum. Saglik olsun napalim. Cik dolas zaten gez izin al biraz. Biz dun esimle komple gezdik ancak atabildik ustumuzden. Ayricada kizlar morel bozmak istemiyorum ama benim tup bebege inancimda yok. Dun girip tup bebek yaptiranlarin konularini okudum asilamadan hicbi farki yok 1 tutan 5 tutmayan var. Az para vermiycez sonucta. Ben dogal yolla deniycem. Bide dun internette arastirma yaparken bazi hamilelige yardimci ilac takviye ve jellere denk geldik. Esimede dedim ne istiyosan al deneyelim dedi. Sonucta asilamada deneme tup bebege 6 7 bin vercegimize bu tarz seylere 300 500 harcarim ama belki tutar tutmazsa en son care denerim. Aklim cok karisik valla bilmiyorum. Ama ilk is preseed diye bi jel var onu almak. Yumurtlama takibi yapmak ve gnc den takviye vitaminler almak. Insallah faydasini gorurum bakalim
Canım izin alıp gezmek yerine direk istifamı verdim :) Haftaya cumartesi son iş günüm...

prosedür nedir, nerde yapılır nasıl yapılır hiç bilgim yok canım.Araştırırsan beni de bilgilendirirsen sevinirim
eşinin veya senin 5 yıllık sigortalı olman lazım ve iki kere iğneli aşılama lazımmış, eşimin sigortası eylül 5 yıl olacak, bir yıl daha beklememek için kendi bütçemizle özelde yaptıracagız mecburen

eşinin veya senin 5 yıllık sigortalı olman lazım ve iki kere iğneli aşılama lazımmış, eşimin sigortası eylül 5 yıl olacak, bir yıl daha beklememek için kendi bütçemizle özelde yaptıracagız mecburen
Yok canım devlette yaptırmayı düşünmüyorum.Ben uzun zamandır ssklıyım,eşim 13 yıllık emekli sandığı ama zeynep kamilin vahim durumunu görmüştüm bir kez.Allah mecbur bırakmasın ama zor.Aşılamayı da özelde yaptırmıştım, tüp bebeği de özelde yaptırırım ama nerede onu bilmiyorum hiç.Ben İstanbul Anadolu Yakasındayım, Ona göre yer bakmam lazım...

valla doktor 2 hakkın daha var demişti ama eşim akışına bırakalım dio bi süre doktorada gitme dio biraz kafamız dağılsın dio
Bence eşin doğru diyor.Doktor pazartesi çağırdı beni, eğer tekrar yapalım filan derse hayır diyeceğim.Zaten yumurtalar şu an uyarıldı, aşılaması tutmayıp ikinci ay hamile kalan bir sürü insan.Neden biride biz olmayalım..

arkadaslar bana yardimci olurmusunuz eylul 24 de kendikiginden yumurtalarim catkadigi icin asilama yapildi ve 6 gunu cok acik pembe akintiyla karisik kan gelmeye basladi ve lekelenme şekline donerek devam ediyor bir kesiliyor bir basliyor asilamanin 7. gunun kan verdim 0.100 cikti dr yerlesme kanamasi olabilir dedi ama kafam karisdi bugunde hafiften bulantilarim basladi neolur bana bir akil verin simdiden tesekkur ederim

Once lekelenme basladi 13.gundu yine de test yaptir dedi dr. 0.75 cikti..normal adetim geldi sonra
bendede lekelenme var 6. gun 0.100 cikti pazartesi tekrar baktir dedi dr ooof artik cok bunladim kafam cok karisik yaa Allahim hepimizin yardimcisi olsun

bendede lekelenme var 6. gun 0.100 cikti pazartesi tekrar baktir dedi dr ooof artik cok bunladim kafam cok karisik yaa Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Nanuk senin test icin cok erken beklemelisin..ama asilamada tutmasi cok nadir umitlenmemek lazim

Back
X