• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nanuk senin test icin cok erken beklemelisin..ama asilamada tutmasi cok nadir umitlenmemek lazim
benim 3 yol once ilk asilamam tutu ve bir kizim var ama bu sefer tutmadi sanirim cunkuyerlesme kanamasi olsa kesilirdi simdiye oof bidaha deniycez dr pazartesi tekrar kan ver dedi

Cok yogundu...Yerlesme kanamasi lekelenme seklinde olur diye biliyorum.Belkide reglidir, ilaclardan dolayı bünye sapıttığı için böyle olmustur.Simdi ise giderken bir kan testi yaptiracagim sonucuyla beraber doktora gidecegim, hayırlısı artık canım :KK43:
Canim bnde iki gun erken oldum doktoruna sor belli olmaz Allah tan umit kesilmex

meltem_ce meltem_ce canim hayirlisi diyoruz bir iki ay kendin dene benim doktorum hic bir sey onermefi ilaclar alt yapiyi olusturdu dedi biraz deneyin defi umufunu kaybetme hayirlisiyla kavusacagiz bebislerimize ;)

Cok uzuldum canim en azindan senden guzel haber gelir diyodum. Saglik olsun napalim. Cik dolas zaten gez izin al biraz. Biz dun esimle komple gezdik ancak atabildik ustumuzden. Ayricada kizlar morel bozmak istemiyorum ama benim tup bebege inancimda yok. Dun girip tup bebek yaptiranlarin konularini okudum asilamadan hicbi farki yok 1 tutan 5 tutmayan var. Az para vermiycez sonucta. Ben dogal yolla deniycem. Bide dun internette arastirma yaparken bazi hamilelige yardimci ilac takviye ve jellere denk geldik. Esimede dedim ne istiyosan al deneyelim dedi. Sonucta asilamada deneme tup bebege 6 7 bin vercegimize bu tarz seylere 300 500 harcarim ama belki tutar tutmazsa en son care denerim. Aklim cok karisik valla bilmiyorum. Ama ilk is preseed diye bi jel var onu almak. Yumurtlama takibi yapmak ve gnc den takviye vitaminler almak. Insallah faydasini gorurum bakalim
canim kismet Rabbim ol derse hepsi bahane Rabbim boynumuzu bukuk birakmiyck insAllah hepimiz guzel haberlerimizi yazcagiz birbirimzee

arkadaslar bana yardimci olurmusunuz eylul 24 de kendikiginden yumurtalarim catkadigi icin asilama yapildi ve 6 gunu cok acik pembe akintiyla karisik kan gelmeye basladi ve lekelenme şekline donerek devam ediyor bir kesiliyor bir basliyor asilamanin 7. gunun kan verdim 0.100 cikti dr yerlesme kanamasi olabilir dedi ama kafam karisdi bugunde hafiften bulantilarim basladi neolur bana bir akil verin simdiden tesekkur ederim
Cok erken tahlil icin biraz beklemelisin hic degilse 12.gune kadar

Yine bir negatif sonuç allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin :KK43:
Ben bu ay stres uzak deniyecem illa olacak diye beklemiycm gecen tahlil icin bir doktora gittigimde bana dediki kendini buna sartlandirirsan daha cok beklersn cunku stred butun vucudunu sarmis akisina birak anini yasa dusununce dogru soyluyor kizlar hamilelik icin eslerimize yaklasiyoruz...artik start veriyorumm:))

Ben bu ay stres uzak deniyecem illa olacak diye beklemiycm gecen tahlil icin bir doktora gittigimde bana dediki kendini buna sartlandirirsan daha cok beklersn cunku stred butun vucudunu sarmis akisina birak anini yasa dusununce dogru soyluyor kizlar hamilelik icin eslerimize yaklasiyoruz...artik start veriyorumm:))
sırf bu yüzden istifa ettim :) stressiz bir ay beni bekler :)

Kafadan cikarmak yalnizca bunu dusunerek beraber olmamak lazim...ama uygulamak zor, o zaman bebek gelecek arkadaslar...

[QU="kiymetlimiz, post: 42869759, member: 672253"]Ben bu ay stres uzak deniyecem illa olacak diye beklemiycm gecen tahlil icin bir doktora gittigimde bana dediki kendini buna sartlandirirsan daha cok beklersn cunku stred butun vucudunu sarmis akisina birak anini yasa dusununce dogru soyluyor kizlar hamilelik icin eslerimize yaklasiyoruz...artik start veriyorumm:))[/QUOTE]
:) inş cnmmm salı günü inşallah 3. aşılamam olacak inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız

[QU="kiymetlimiz, post: 42869759, member: 672253"]Ben bu ay stres uzak deniyecem illa olacak diye beklemiycm gecen tahlil icin bir doktora gittigimde bana dediki kendini buna sartlandirirsan daha cok beklersn cunku stred butun vucudunu sarmis akisina birak anini yasa dusununce dogru soyluyor kizlar hamilelik icin eslerimize yaklasiyoruz...artik start veriyorumm:))
:) inş cnmmm salı günü inşallah 3. aşılamam olacak inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız[/QUOTE]
Ins canim tekrar hatirlat dua edelim sana Rabbim yar ve yardmcin olsunn insAllah

günaydın kızlar.. bir kaç gündür giremedim, nasılsınız, güzel haberleri olanlar vardır inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

günaydın kızlar.. bir kaç gündür giremedim, nasılsınız, güzel haberleri olanlar vardır inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Günaydın canım..Zayepten güzel haber gelir dedim o da olmadı :( Bu ay pek şanslı gelmedi bize,inşallah önümüzdeki ay güzel şeyler yazabileceğiz.Ben bugün soğan kürüne başlayacağım, eşimde keçiboynuzu...Birde bunları deneyelim bakalım.. :)

Back
X