Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Açıklama yapmadılar ben internetten araştırdım spermlerle ilgili diye biliyorum eğer sıkıntı varsa hareketinde hızında o zaman çipli yapılıyor

Bugun bende gittim 2. aşılama için. Kimyasal gebelikten bisey kalmamis test yapildi. 5 gunluk ilaca basladim. 5 gun sonra kontrol ve catlatma igneleri olur heralde. Insallah bu sefer tutar ve dusmez ya...

kızlar bende bu ay aşılama yaptırcam dün gonal f iğnesine başladım çarşamba kontrolüm var acaba diyorum bende ek olarak çörek otu bal tarçın karışımını kullansam mı bi zararı olurmu

kızlar bende bu ay aşılama yaptırcam dün gonal f iğnesine başladım çarşamba kontrolüm var acaba diyorum bende ek olarak çörek otu bal tarçın karışımını kullansam mı bi zararı olurmu
Zararı olur mu bilmiyorum ama ben 3 4 gün yaptım bilmiyorum onun mu etkisi yoksa ilaçların mi 7 tane yumurtam olustu dr az ilaca çok güzel tepki dedi .
Yani onunü etkisi yoksa benim vücudum mu ilaçlara güzel tepki verdi bilmiyorum.
Ben de kullanırken tereddüt yaşadım ama sonra şöyle düşündüm bunlar doğal şeyler 3 ünü de normalde tüketiyoruz o yüzden bişey olmaz deyip kullandım karar senin :)

kızlar teste 10 gün kaldı regl olmazsam tabi

cok heyecanlıyım ama hissizim bişey hissedemiyorum olumlu yada olumsuz

inşsallah tutmustur beklemek cok zor allah yüzümüze baksın hepimizin

kızlar teste 10 gün kaldı regl olmazsam tabi

cok heyecanlıyım ama hissizim bişey hissedemiyorum olumlu yada olumsuz

inşsallah tutmustur beklemek cok zor allah yüzümüze baksın hepimizin
Beraber yapıcaz testleri ozaman canım inşallah meleklerimiz bizimledir :) bugün kuzenimin üçüzleri olacağını öğrendim çok sevindim... Rabbim bizi de sevindirsin inşallah

bende başladım kullanmaya canım ben şuan gonal f iğne kullanıyorum 75 doktoruma dozu arttıralım demiştim oda yok gerek o zaman fazla yumurtan olur buda çoğul gebelik olması demek dedi o zaman aşılama yapamayız dedi

Benim asilamam tüp bebeğe döndü çok yumurta olduğu için

Merhaba canim.. nerde tedavi goruyorsun.. amh degerini hatirliyo musun

amh sonuçlarınız nasıldı kızlar

Merhaba kizlar..
Benim amh sonucum 8.4 memorialde yaptirdim max deger 14 yaziyor.. asilama dusunuyorum ama ohss riskinden dolayi korkuyorum.. benimle ayni durumda olan var mi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…