- 3 Eylül 2015
- 100
- 61
- 13
- 43
bu çipli çipsiz nedir anlamadım.ilk defa duydum .. Açıklarsan biraz çok sevinirim cnm.Çipli veya cipsiz olarak 2tip çipli 1150 çipsiz 850 falandi sanırım ama ben aşılama yaptirmadim tüp bebek e başladık
Çipli yada cipsiz nasıl oluyor bana 650 dediler ama ilaçlar dahil mi bilmiyorum.. Allah hepimize en kisa sürede nasip eder inşallahÇipli veya cipsiz olarak 2tip çipli 1150 çipsiz 850 falandi sanırım ama ben aşılama yaptirmadim tüp bebek e başladık
İnşallah tutar kendine dikkat et yediklerineBugun bende gittim 2. aşılama için. Kimyasal gebelikten bisey kalmamis test yapildi. 5 gunluk ilaca basladim. 5 gun sonra kontrol ve catlatma igneleri olur heralde. Insallah bu sefer tutar ve dusmez ya...
Zararı olur mu bilmiyorum ama ben 3 4 gün yaptım bilmiyorum onun mu etkisi yoksa ilaçların mi 7 tane yumurtam olustu dr az ilaca çok güzel tepki dedi .kızlar bende bu ay aşılama yaptırcam dün gonal f iğnesine başladım çarşamba kontrolüm var acaba diyorum bende ek olarak çörek otu bal tarçın karışımını kullansam mı bi zararı olurmu
Beraber yapıcaz testleri ozaman canımkızlar teste 10 gün kaldı regl olmazsam tabi
cok heyecanlıyım ama hissizim bişey hissedemiyorum olumlu yada olumsuz
inşsallah tutmustur beklemek cok zor allah yüzümüze baksın hepimizin
bende başladım kullanmaya canım ben şuan gonal f iğne kullanıyorum 75 doktoruma dozu arttıralım demiştim oda yok gerek o zaman fazla yumurtan olur buda çoğul gebelik olması demek dedi o zaman aşılama yapamayız dediZararı olur mu bilmiyorum ama ben 3 4 gün yaptım bilmiyorum onun mu etkisi yoksa ilaçların mi 7 tane yumurtam olustu dr az ilaca çok güzel tepki dedi .
Yani onunü etkisi yoksa benim vücudum mu ilaçlara güzel tepki verdi bilmiyorum.
Ben de kullanırken tereddüt yaşadım ama sonra şöyle düşündüm bunlar doğal şeyler 3 ünü de normalde tüketiyoruz o yüzden bişey olmaz deyip kullandım karar senin :)
Benim asilamam tüp bebeğe döndü çok yumurta olduğu içinbende başladım kullanmaya canım ben şuan gonal f iğne kullanıyorum 75 doktoruma dozu arttıralım demiştim oda yok gerek o zaman fazla yumurtan olur buda çoğul gebelik olması demek dedi o zaman aşılama yapamayız dedi
Amin canim insallah 3uz neguEl normal yollami oldu 3uzBeraber yapıcaz testleri ozaman canıminşallah meleklerimiz bizimledir :) bugün kuzenimin üçüzleri olacağını öğrendim çok sevindim... Rabbim bizi de sevindirsin inşallah
Normal dediler canım bilemiyorum :) ama çok sevindim :)Amin canim insallah 3uz neguEl normal yollami oldu 3uz
bende başladım kullanmaya canım ben şuan gonal f iğne kullanıyorum 75 doktoruma dozu arttıralım demiştim oda yok gerek o zaman fazla yumurtan olur buda çoğul gebelik olması demek dedi o zaman aşılama yapamayız dedi
amh değerin mi düşük cnm senin?Merhaba canim.. nerde tedavi goruyorsun.. amh degerini hatirliyo musun
amh sonuçlarınız nasıldı kızlar
amh değerin mi düşük cnm senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?