- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
cnmmm ne yumurta varmış sende valla 60 yaşında menopoza girersin sen:)maşşallah peki adet düzensizliği felan varmı?Merhaba kizlar..
Benim amh sonucum 8.4 memorialde yaptirdim max deger 14 yaziyor.. asilama dusunuyorum ama ohss riskinden dolayi korkuyorum.. benimle ayni durumda olan var mi aranizda
Canim senn asilamn kacinci gun olduBeraber yapıcaz testleri ozaman canıminşallah meleklerimiz bizimledir :) bugün kuzenimin üçüzleri olacağını öğrendim çok sevindim... Rabbim bizi de sevindirsin inşallah
Persembe gunu oldum bende canim 1 gun var aramizdamerhaba kızlarrrr bende varımm burda inşallah mutlu haberleri verelim birbirimize bende cuma günü aşılamamı oldummm:)
cnmm inş güzel haberleri beraber alırız nerede yaptırdın aşılamanı?Persemb*e gunu oldum bende canim 1 gun var aramizda
Kontrole cagirmadimi canim seni dr benm dr igneye basladiktan 1 hafya sonra kontrole cagiriyo yumutyanin durumana gore igwnwnin dozunu arttiryor yada aynen devam diyro sonra 2 gunde bir kontrole cagiriyo yumurtalr buyuynce catlatma ignesi oluyorm 36 saat sonrada asilama yada iliski oluuorMerhaba arkadaslar....1.5 yillik evliyiz mart ayinda kimyasal gebelik yasadim...bu ay butun tahliller rahim filmi vs hepsi yapildi doktorum adetim ikinci gununde igne tedavisine basladik...bugun 4.gunu ignemin bugun biraz kasik agrim oldu ve bundan sonraki ilerleyis nedir tecrubeli arkadslar bilgilendirebilurmi?
İnsallah amin canm. Gaziantepte ozel hastanede canm sencnmm inş güzel haberleri beraber alırız nerede yaptırdın aşılamanı?
Doktorun ona gore doz ayari yapiyor canm ben ilk asilaman tuttu 1 yumurtayla 2. Asilanam 5 yumurtyla tutmamisti meselaMerhaba kizlar..
Benim amh sonucum 8.4 memorialde yaptirdim max deger 14 yaziyor.. asilama dusunuyorum ama ohss riskinden dolayi korkuyorum.. benimle ayni durumda olan var mi aranizda
cnmm senin ilk aşılamanda düştümü?Doktorun ona gore doz ayari yapiyor canm ben ilk asilaman tuttu 1 yumurtayla 2. Asilanam 5 yumurtyla tutmamisti mesela
korkma ohss riskine karsi dusuk doz baslatip sk sk kontrole cagiriyorlar
Bugün 6. Gün canım...Canim senn asilamn kacinci gun oldu
Malasef canimcnmm senin ilk aşılamanda düştümü?
Benim 5 belirti varni sende hic benn ilk asilamam tuttugunda 7. Gunden itiberen baslamiti belirtim bugun hafif batma oluyor kasigimda ama umutlanmaya korkuuormBugün 6. Gün canım...
benimde doğal yolla 2 gebelik ikiside düşükMalasef canim
Kacinci haftalarda canim gecmis olsun test yaptrdnmibenimde doğal yolla 2 gebelik ikiside düşük
ilki 8 hafatalıktı kalp atışı felan vardı ikinciside kimyasal gebelik tüm testler yapıldı cnm 2 yıla yakındır uğraşıyorum meğerse sorun eşimdeymiş 3.derece varikosel miş sperm değerleri kötüKacinci haftalarda canim gecmis olsun test yaptrdnmi
benm zorla oluyir kolayca dusuyor malasef
merhaba canim insallah en kisa surede hamile kalirsn b fiyat hangi ildedir sirr deyilse?benim üniversite hastanesinde raporsuz 650 lira tuttu ilaçlar vs herşey içinde :)
Var canım ama umutlanmak istemiyorum... Göğüslerim 2 gündür şiş ve sızlıyor, iştahım arttı, idrara çıkmam sıklaştı, mide bulantısı var özellikle sabah kalktığımda 2 gündür, kasık ağrılarım var ama çok yoğun değil...sırt üstü ayaklarımı uzatıp yatamıyorum karnım kasılıyor, toplanma ihtiyacı duyuyorum... çatlatma iğnesinden dolayı olabilir bu etkiler diye çok ümitlenmek istemiyorum... Geçen aşılamada çok üzüldüm... Rabbim inşallah nasip eder...Benim 5 belirti varni sende hic benn ilk asilamam tuttugunda 7. Gunden itiberen baslamiti belirtim bugun hafif batma oluyor kasigimda ama umutlanmaya korkuuorm
Gecmis olsun canm allah birdaha yasatmasin ayi acilari cok zor senibcik iyi anliurmilki 8 hafatalıktı kalp atışı felan vardı ikinciside kimyasal gebelik tüm testler yapıldı cnm 2 yıla yakındır uğraşıyorum meğerse sorun eşimdeymiş 3.derece varikosel miş sperm değerleri kötükimse de demedi düşüklerde sperm yaptırın die başka bi sebeple tesadüfen öğrendik
aminnn cnmm inş rabbim yüzümüzü güldürürGecmis olsun canm allah birdaha yasatmasin ayi acilari cok zor senibcik iyi anliurm
Hamilelk belirtin var canm insallah tutmustr. benmde sk idrara cikmak ve hafif kasigimda ignelenmem var ama erken daha heveslenmiyrm benn bugun basladi birde gogus ucunu elimle hafif sikinca aciyor ama benm diger hamilelkermde gogus agrim olmadiVar canım ama umutlanmak istemiyorum... Göğüslerim 2 gündür şiş ve sızlıyor, iştahım arttı, idrara çıkmam sıklaştı, mide bulantısı var özellikle sabah kalktığımda 2 gündür, kasık ağrılarım var ama çok yoğun değil...sırt üstü ayaklarımı uzatıp yatamıyorum karnım kasılıyor, toplanma ihtiyacı duyuyorum... çatlatma iğnesinden dolayı olabilir bu etkiler diye çok ümitlenmek istemiyorum... Geçen aşılamada çok üzüldüm... Rabbim inşallah nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?