• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallah canim bugun 13. Gun dunden beri hafif kasik agrisi var ve belim agriuo insallah regl gelmez asilanann 15. Gunu test yaptiracagim
İnsallah senin ve diger arkadaslarinda tutar
inşallah hepimizinki tutar cnm. benim gittiğim hastane de raporlu ilaç yazılmıyormus anlaşmalrı yokmus öyle dediler

inşallah hepimizinki tutar cnm. benim gittiğim hastane de raporlu ilaç yazılmıyormus anlaşmalrı yokmus öyle dediler
İgenelr nekadar tuttu bwn 3 kutu puregon 300 4 kutu cetrotide 1 kutu ovitrelle kullandim 3. Raporumdu ana cetrotideyi rapor karsilamiyormus 4 kutusu 280 liraydi digerleri raporlu 250 civari tuttu raporsuz olsa 1000 lirayi bulurdu sanirim

İgenelr nekadar tuttu bwn 3 kutu puregon 300 4 kutu cetrotide 1 kutu ovitrelle kullandim 3. Raporumdu ana cetrotideyi rapor karsilamiyormus 4 kutusu 280 liraydi digerleri raporlu 250 civari tuttu raporsuz olsa 1000 lirayi bulurdu sanirim
cnm ben sadece çatlatma iğnesi kullandm bir tane ovitrelle 70 liraya. birde aşılama sonrası için 20 liraya vajinal jel verdiler

cnm tüp kapalı olunca tutar mı hakkında fikrim yok ama hastane farkeder mi sorunu şöyle cvplayayım. aşılama olmadan önce aynı soruyu bende doktoruma sordum, yapan merkezin başarı oranı çok önemli ve yapan el aşılama da çok önemli dedi
sadece sag tupum tıkalı dıgerı acıkmıs oyuzden aılama yapalım dıyorlar hatta kendılıgınden olur dıyo doktor ama 1 yıldır olmadı smdı uuzldum tek tuple tutması zormu

Bilmiyorum ki cnm ne desem ama maddi durumun iyiyse direk tüp bebek yaptır bence aşılama bana çok iç açıcıı gelmiyor iki aydır burdayım ama çok nadir gördüm tutan, tüp bebek yaptır direk oyüzden
canm 1 yıldır evlıyım esım hemen tup bebek ıstemıyo ama tek tuple nasıl tutar asılama bılemıyorum tup bebek bıraz pahalı gelıyo suan bıraz asılamada 2 tupte acık oluncamı sans yuksek benmkı olmazmı:(

valla bilmiyorum bnm durumum çok daha farklı ama ozaman dene aşılama herşeyi allah bilir cnm ümitsiz olma

Kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .

Belli değil hayatım ama 23 eylüle kadar olmam lazım ankara dışına çıkıcam yani 1 haftam var hayırlısıyla...
her şey istediğin gibi olur insallah cnm. Bayramda zor olur dua edelimde senin yumurtalar bayrama kadar gerekli boya gelsinler:))))

aşılama sonrası belirtiler ne zaman başlar ki yaa, pazartesi aşılama oldum şimdiden belirti aramaya başladım:)))

Back
X