• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok dikkat et canım Allaha emanet olsun bi daha yaşamazsın inşaAllah düşük falan ben hiç hamile kalamadım henüz bugün belim çok ağrıyo adet olcakmışım gibi karnımda ağrıyo. içimde tutmadı gibi bi his var :KK43: Rabbim bilir en iyisini
Benmde bel ve kasik agrim vardi canm sivilce bile cikti sukur hamileyn i nsallah seninkide tutmustr umutsuz olma
Hayirlisyla kucagima almak nasip olur insallah surekli dinleniyorum dikkay ediuorum allahim korusun insallah

Benmde bel ve kasik agrim vardi canm sivilce bile cikti sukur hamileyn i nsallah seninkide tutmustr umutsuz olma
Hayirlisyla kucagima almak nasip olur insallah surekli dinleniyorum dikkay ediuorum allahim korusun insallah
Hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı inş tutunmuştur bebeğim korkuyorum çok ağrım oluyo miyomda var bende :/

Hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı inş tutunmuştur bebeğim korkuyorum çok ağrım oluyo miyomda var bende :/
11. Gunune kadat belirti olmadi bende 11. Gunden sonra bel ve kasil agrisi oldu canm neden miyom alinmadan tedaviye basladin

Arkadaslar ben 20 agustosta adet oldim 3 eylulde asilama ben beklenen adet tarihini 20 eylul olarak mi baz alacagim yoksa catlamadan 14 gun sonrayimi
Yani betahcg ona gore degerlendirecgm

canım spermler yumurtalar çok iyiymiş sonucta açık olan taraftan olursa sansın var. bizde sperm sorunlu, sağ yumurtama yapısık kist var, doktor yumurta rezervimin az oldugundan da süphelendi test yaptı bir haftaya çıkacak sonuç, bizde var da var yani:KK43:(
gecmis olsun canim sen asilama oldunmu olcakmisn? Kismet iste bircok dorun oluyo ama yinede tutabiliyor ama benm gibi hepsi iyi oluyo ama tutmuyo benm pek umudum yok soldanda yumurtam oldu benm ama tutmadi kendiluginden tutsaydi tutardi doktor sebepsiz bence senin tek tuple olurdu yoksa dedi smdi okadar para verdim ilaclara 1000lirada hastane istedi bosa gitcek gibi aldigim hormonlarla kalicam sadece:(

IMG_320938747828075.webp

gecmis olsun canim sen asilama oldunmu olcakmisn? Kismet iste bircok dorun oluyo ama yinede tutabiliyor ama benm gibi hepsi iyi oluyo ama tutmuyo benm pek umudum yok soldanda yumurtam oldu benm ama tutmadi kendiluginden tutsaydi tutardi doktor sebepsiz bence senin tek tuple olurdu yoksa dedi smdi okadar para verdim ilaclara 1000lirada hastane istedi bosa gitcek gibi aldigim hormonlarla kalicam sadece:KK43:
oldum cnm pazartesi günü

Arkadaslar ben 20 agustosta adet oldim 3 eylulde asilama ben beklenen adet tarihini 20 eylul olarak mi baz alacagim yoksa catlamadan 14 gun sonrayimi
14 gün sonrası diye biliyorum cnm. akıntın olmus muydu senin, benim bugun 4. günüm kupkuruyum hiç akıntm yok da merak ettim tatlım

Yazıcam yazıcam hepsini okuyayım öyle yazayım dedim gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Yazıcam yazıcam hepsini okuyayım öyle yazayım dedim gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Sagol canim amin allah isteyen herkese sanada banada evlat nasip etsin

Back
X