Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay ilac kullandi..ekstra fındık . Fistik ceviZ yedirdim..hicbir ise yaramadi..sigara ictigi icin fayda vermiyormus..sigarayida birakmiyor ne yazikkiHadı ya tabıkı bılgı verırım bende faydalı olacagını dusunmuyorum hıc umutlanamıyorum nedense esınız ne kadar kullandı benım esıme dr ıı ay kullan dedı benım esımde varıkosel de yok dusukluguın sebebını bılmıyourz
Kızlar benim eşim neofertil içti bir ay etkisi güzel oldu isterseniz doktora sorun eşiniz için .
Kızlar benim eşim neofertil içti bir ay etkisi güzel oldu isterseniz doktora sorun eşiniz için .
Ben proxeed hiç bilmiyorum Hayatım . Ama neofertil bir ay yeter dedi doktor .Benım esımın ekımde bellı olacak bakalım nasıl cıkacak sonucları neofertıl ıle proxeed ıcerıklı aynı degılmı canım
2 ay ilac kullandi..ekstra fındık . Fistik ceviZ yedirdim..hicbir ise yaramadi..sigara ictigi icin fayda vermiyormus..sigarayida birakmiyor ne yazikki
60 adet almıştı Ankara'da eczaneden 170 tl gibi bişey ödedi Hayatım .Teşekkürler Fiyatı ne kadar o ilacın?
Ben proxeed hiç bilmiyorum Hayatım . Ama neofertil bir ay yeter dedi doktor .
hım esımde 3 kutuyu kullanıyor esım sıgara hayatı boyunca hıc ıcmemıs sız hıc asıalama denedınızmı pekı degerler kac benım esımın ılk yarım saatte ılerı hareketlı olan % 10 oluyor ıkı saatın sonunda %0 ilerı hareketlı %5 hareketlı %10 yerınde hareketlı %85 hareketsz kalıyor
Bende menagon iğne kullanıyorum Hayatım bendede oluyor kasılma , yumurta tepki veriyor .Anladım tatlım hayırlısı bekleyelım bakalım sonuc ne olacak bende bu ay ınfolıc kullanmaya basladım ya sanırım yum gelısıyor arada kasıkalrım sancılanıyor ılac kullanırken oylemı oluyor
2 aşılama yapildi..sonuc negatif..morfoloji 3 toplam sayı 10 milyon
Tüp bebek dene Hayatım2 aşılama yapildi..sonuc negatif..morfoloji 3 toplam sayı 10 milyon
Bende menagon iğne kullanıyorum Hayatım bendede oluyor kasılma , yumurta tepki veriyor .
Tüp bebek dene Hayatım
Amin..TeşekkürlerHım anladım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbım yuzumuze baksın
Amin..Teşekkürler
2. Aşılamam olacak bitanem bu hafta . Bende son kez aşılama denicem olmazsa maddiyatı ayarlayıp tüp bebek denicem .Tüp bebek icin simdilik para sıkıntısı var..sen asilama yaptırdinmi?
İnşAllah Hayatım . Ağzından bal damlıyorKalıtelı saglıklı yumurtalar olussun sonra saglıklı spremcıklerle bulusup ask yasasınlar bebıs olarak gelsınler bıze ınsallah![]()
Hayırlısı olsun inşallah2. Aşılamam olacak bitanem bu hafta . Bende son kez aşılama denicem olmazsa maddiyatı ayarlayıp tüp bebek denicem .
İnşAllah Hayatım , tüp bebek bizde bu ay maddiyat Yüzünden düşündük ama vazgeçtik . Son kez aşılama bakalım nolcak . Bidaha aşılama düşünmem ama .Hayırlısı olsun inşallah