• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama icin hangi ilaclari kullandin? Klomen mi? Bende kist yapti..sonra şiddetli kanama tam 1 hafta..kanama sonucu kan degerlerim bozuldu
Bana kliman deme Hayatım :KK53: bend elit yaptı iç kanama geçirdim o ilaç Yüzünden . Ben menagon iğne oluyorum ama doktor dozunu düşürdü bugün .

cnm ben yumurta geliştirme ilaçlarından almadm kendi olusan yumurtamla yapıldı. 750 asılamaya verdm, 100 lira da çatlatma iğnesi ve vajınal jele verdm 850 tuttu
anladım canım benmde kendılıgımden olusuyor yumurta ama sol tarafta olustrmak ıcın aldım ılaçları ılaclar baya pahalı bakalm

Aşılama icin hangi ilaclari kullandin? Klomen mi? Bende kist yapti..sonra şiddetli kanama tam 1 hafta..kanama sonucu kan degerlerim bozuldu
Telefonda yazdım yanlış yazmışım . Klomen bende kist yaptı iç kanama yaşadım o ilaç Yüzünden .

İğneleri kendi yapanlar varmış ama ben korkarım iğnede hava falan kalabilir . Hergün hastaneye gidiyorum manyak gibiyim :KK45:

İğne okadar hafife Alınacak bişey değil ki . Hemşire bu işin okulunu okuyor o yapsın , ben ilk aşılamamdada hep hastanede yaptırdım .

bende kendım yapamam o zaman gelırde kullanmam gerekırse bende senın gıbı hastahaneye gıderım

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun .

Amın tatlım amın hayırlısıyla ekım bır gelseydı sayınca az gun kalmıs dusununce gelmeyecek cok uzak gıbı esım bogazlarını usutmus bu yıl hıc hasta olmadıgı kadar hasta oldu hep hastalık falanda etkılıyor sımdı nasıl umutlanayım ben kuzum

kızlar doktorum gecen hafta yumurta rezervimin az oldugundan süphelenmişti test istemisti test sonucu az önce çıktı gercekten azmıs.. çok moralim bozuldu, inşallah aşılamam hayırlısıyla tutar da daha fazla strese girmem.. sizden ricam bana da dua edermisiniz, hiç birinizi tanımıyorum ama dualarınıza ihtiyacım var.. şimdiden hepinize çok tesekkür ederim...

Amın tatlım amın hayırlısıyla ekım bır gelseydı sayınca az gun kalmıs dusununce gelmeyecek cok uzak gıbı esım bogazlarını usutmus bu yıl hıc hasta olmadıgı kadar hasta oldu hep hastalık falanda etkılıyor sımdı nasıl umutlanayım ben kuzum
Yok sakın öyle olumsuzluk çağarma . Daha Ekim'e çok var eşin Çoktan iyileşir . Sen umutlu ol ki eşininde motivasyonu düşmesin . Ilık nane limon falan içir .

kızlar doktorum gecen hafta yumurta rezervimin az oldugundan süphelenmişti test istemisti test sonucu az önce çıktı gercekten azmıs.. çok moralim bozuldu, inşallah aşılamam hayırlısıyla tutar da daha fazla strese girmem.. sizden ricam bana da dua edermisiniz, hiç birinizi tanımıyorum ama dualarınıza ihtiyacım var.. şimdiden hepinize çok tesekkür ederim...

Canım benım tabıkı ederız Allah'ın ıznıyle ınsallah hayırlısıyla bu ay tutmustur asılaman spremle yumurta buluusp ask yasamıslardırda yola cıkmıs gelıyorudr bebegın :) uzme kendını tatlım demesı kolay bılıyrum ama gucluk olmak zorundayız dur bakalım sonuc bır bellı olsun care coktur sımdı kendını uzme bebegın varsa bebegınıde uzmus olursun olacak Allah'ın ıznıyle hepımız o duyguyu yasayacagız

Herzaman duamdasın Hayatım merak etme sonuc güzel olacak ...

Yok sakın öyle olumsuzluk çağarma . Daha Ekim'e çok var eşin Çoktan iyileşir . Sen umutlu ol ki eşininde motivasyonu düşmesin . Ilık nane limon falan içir .

carsamba gunu geldıgınde ballı lımonlu ılık su yapıp vermıstım yarın gelecek corba falan yaparım yıne cay vıtamın takvıyesı falan boyle olunca umutsuz dusunyorum ınsallah bu telaslarım bosunaymıs derım de hersey guzel olur esıme yansıtmıyorum kuzum esım yanımdayken daha ıyı oluyorum onu gormeyınce ozledıgım ıcın yanıma geldıggınde daha gıclu hıssedıyorum kendımı

sağolun sizde benim dualarımdasınız.. allahım hepimize fazla bekletmeden hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.. çok stresli bir süreç..

carsamba gunu geldıgınde ballı lımonlu ılık su yapıp vermıstım yarın gelecek corba falan yaparım yıne cay vıtamın takvıyesı falan boyle olunca umutsuz dusunyorum ınsallah bu telaslarım bosunaymıs derım de hersey guzel olur esıme yansıtmıyorum kuzum esım yanımdayken daha ıyı oluyorum onu gormeyınce ozledıgım ıcın yanıma geldıggınde daha gıclu hıssedıyorum kendımı
Eşlerimiz içinde zor bitanem bizde dün kavga ettik okadar stres oluyorum ve ona sürekli yansıtıyorum ki . Adam sık Boğaz oldu .

Back
X