MK128
rosellaa
kızlar sizi çok iyi anlıyorum bizdede oluyordu esım hep bu konuyu konusmak zorundamıyız hep buraya gelıyor konu dıyordu sonra gordumkı esım rahatsız oluyor bende acmadım konuyu bırsey oldugunda kendı soruyordu sorun olmadı aramızda anladımkı bu hassas konu onu rahatsız edıyor belkı kendını sucluyor ıcerısınde ne yasadıgını bılmıyorum tek bıldıgım onnda benım gibi istediği ve üzüldüğü
dün bir roman okudum bitirdim kadın evli bir çocugu var ve kendını aileisne adamış kendi için hiçbirşey yapmamış kocasının hayatını kolaylastırmıs ama bır es olarak onunla tam ılgılenmemıs kendını cocuguna adamıs ve 20 yıl sonunda adam kadını aldatıyor aralarında 3 aylık bır bosluk oluyor adam hatasını anlıyor yenıden barısıyorlar ama kadın hala aynı olmuyor ve sonunda ayrılıyorlar ben burda gordumkı eslerımıze anne gıbı degıl esı gıbı davranmalıyız her zaman ılerde anne oldugumuzdada davranısmız degısmemelı onlara ozel olduklarını hıssettırmelıız suandada onlar hayatımıza bır sorun yokmus gıbı devam etmemızı ıstıyorlar belkı haklılarda onların dusundugu gııbı davrandıgımızda kendımıze ezıyet etmemıs olacagız hayat bu kadar zor gelmeyecek psıkolojıkmen olayın ustune gıttıkce hayatı kendımıze cekılmez hale getırıyoruz bunu basarmamız lazım bende bunu basarabılmek ıcın ugrasıyorum ınsallah ustesındne gelecegız