• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence bir çoğumuz doğal yolla hamile kalırızda bizde sabır yok bide fazla araştırıyoruz olaya hakimiz . Buda bizde ister istemez stres yapıyor hayda ondan sonra kocalarınıza sarıyoruz . Ben dün ben eksiğim dimi diğer kadınların oluyor benim olmuyor sence ben eksiğim dimi diyerek bir kavga çıkartım mesela :KK47:

o tek gece de hamile kalanlara bende çok şasırıyorum ya, bizde yastık şu bu deli deli hareketler:KK70:
Cok guldurdunuz beni :)) hele MK128 MK128 yanlışlıkla gamile kaldim bayıldım ya :))) ayy evet ya nasil kalıyorlar benim arkadasim ikiz hamile kaldi istemeden günlerce agladi daha çocuk dusunmuyorduk diye

Cok guldurdunuz beni :)) hele MK128 MK128 yanlışlıkla gamile kaldim bayıldım ya :))) ayy evet ya nasil kalıyorlar benim arkadasim ikiz hamile kaldi istemeden günlerce agladi daha çocuk dusunmuyorduk diye
Kızlar ben artık çıldırma noktasına yakın bir çizgideyim . Incelenmesi gereken bir vakkayım . Allah benim gibi sabırsız bir kulunu böyle imtihan ediyor . Ben hamile kalınca Yanlışlıkla kaldım dicem oh havam olsun sefam olsun . Benim kaynanam ilk gece hamile kalmış . Nasıl o ilk gün tamda yumurtlama günüymüs nasıl doğru pozisyonu bulmuşlar ay Kafayı yicem :KK45:

Kızlar ben artık çıldırma noktasına yakın bir çizgideyim . Incelenmesi gereken bir vakkayım . Allah benim gibi sabırsız bir kulunu böyle imtihan ediyor . Ben hamile kalınca Yanlışlıkla kaldım dicem oh havam olsun sefam olsun . Benim kaynanam ilk gece hamile kalmış . Nasıl o ilk gün tamda yumurtlama günüymüs nasıl doğru pozisyonu bulmuşlar ay Kafayı yicem :KK45:
Cocuk diye olmadığı icin kalıyorlar sanırım ya. Bende yanlışlıkla dicem karar verdim :))) ikiz hamile kalan arkadasinin cocuklarin arasinda 1 hafta varmis bide

Cocuk diye olmadığı icin kalıyorlar sanırım ya. Bende yanlışlıkla dicem karar verdim :))) ikiz hamile kalan arkadasinin cocuklarin arasinda 1 hafta varmis bide
Yok artık bir hafta arayla iki kere hamilelik pauhahahahah :pAllah ım sen bu kullarına bir evlat nasip et çokta gözümüz yok ...

Eşin yanlış yapmış bu sizin özeliniz .Ama sen bunları değil sadece aşılamanı düşün . Eşininde spermi güzel çıksın diye bir süre kavga etme Hayatım . He de geç naparsa .
ayne oyle canm anneme soyledim takma dedi anlat dedi bende kayinvalidemi aradim anlattim alllahtan iyi kadin yasin okuycam uzulme diyo ama o anlamaz beni o da yanlislikla ikizlerine hamile kalmis benim kocam tek yumurta ikizi..bende ugras dur yastkmis bacaklarimi havaya kaldirmaktan belim agriyo kalici olacak yakinda ben inanilmaz sabirsiz ve takintili bir insanim belki takmasam hmeen olcak

ayne oyle canm anneme soyledim takma dedi anlat dedi bende kayinvalidemi aradim anlattim alllahtan iyi kadin yasin okuycam uzulme diyo ama o anlamaz beni o da yanlislikla ikizlerine hamile kalmis benim kocam tek yumurta ikizi..bende ugras dur yastkmis bacaklarimi havaya kaldirmaktan belim agriyo kalici olacak yakinda ben inanilmaz sabirsiz ve takintili bir insanim belki takmasam hmeen olcak
Aynı ben işte takıntı demek ben demek :)

Ayy ne iyi geldi gulmek ya Allahim bizi boyle guldursun hep :KK53::KK45:. Bu arada kizlar tuttumu tutacakmi hamilemiyim falan cok takinti yapmamak lazim. Bi arkadasim asiri takintiliydi bu konuda esi dalga geciyodu sirf yataga cocuk icin giriyo diye :)) ama sonra doktor buna heralde bilerek yapti bilmiyorum demiski senin asla cocugun olmaz bosuna ugrasma. Arkadasimda bana dedi ki doktor oyle deyince bende biraktim artik vazgectim herseyden dedi. Cok gecmedi 1-2 ay sonra hamile kaldi normal yolla ve oglu 2 yasinda oldu masallah. Cok takmamak lazim iste

bana diyolarki takma stres yapma arastirma insan degismezki aksmaa kadar is yerinde pc basinda tup bebek asilama falan arastirip duruyorum allahtan devlet memuruyum yoksa isten atilirdim o deilde hasta olucam
Ben özelde çalışıyorum ama bak hem sürekli buraya yazıyorum Hemde internette aşılama tüp bebek falan yazıp duruyorum :) takmadan olmaz ki hadi ilk evlendiğimde olsa neyse 4 yıllık Evliyim takmamak bana daha garip geliyor . Sonuçta olmadıysa vardır bir sıkıntı .

bende araştıra araştıra kafayı yicem sonunda, kardeşim hemşire abla sen nerden biliyorsun bunları diyor, benim yarım kadar bilgisi yok:) çok araştırmak da iyi değil ya ama dayanamıyorum:(

Ben özelde çalışıyorum ama bak hem sürekli buraya yazıyorum Hemde internette aşılama tüp bebek falan yazıp duruyorum :) takmadan olmaz ki hadi ilk evlendiğimde olsa neyse 4 yıllık Evliyim takmamak bana daha garip geliyor . Sonuçta olmadıysa vardır bir sıkıntı .
aynen cnm takmadan duramıyor ki insan bir senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ama olmuyor nasıl takmayayım

kesinlikle oyle bir kere bile korunmadik zsten doktor sebpsizde olabilirsiniz dedi nasil takmayim ya hep sebepsiz olmazsa asilamaya tup bebege okadar para vericem kredi cekip olmazsa ben onun parasini oderken bidaha nasil yapicam zor kizlar hersey zor hergun stresten migrenim tutuyo

günaydın kızlar konunuza biraz geç dahil oldum ama ilk hamileliğimde bende tek geceyle hamile kalanlardanım hemde doğum kontrol hapı kullandığım halde o gün içmeyi unutmuşum ben nerden bileyim yumurtlama günüymüş die o zaman yok öyle ayaklarımı havaya kaldırayım bilmem ne yapayım da olmadı yattım uyudum ama bi baktım hamileymişim o zaman çok bende çok üzüldüm istemedim herhalde Allah cezamı verdi 3 seneyi geçicek hala 2. olmuyo :))

Back
X