- 18 Şubat 2015
- 524
- 257
- 103
garanti olsun bence kan testi yaptır direk. kan testinde yarın bile çıkar14 . gün idrardami yapsam cikarmi bide benim 5 yumurtam vardı esim zaten ucüz istiyor. bende bir tane buldun ucüz istiyosun diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
garanti olsun bence kan testi yaptır direk. kan testinde yarın bile çıkar14 . gün idrardami yapsam cikarmi bide benim 5 yumurtam vardı esim zaten ucüz istiyor. bende bir tane buldun ucüz istiyosun diyorum
hamilelik belirtisine benziyor cnm daha çok.kızlar benimde bulantı ile baş dönmem oldu sabah bide akıntım var kasıklarımın ağrısı hiç geçmedi korkuyorum kist oluştu die
bende önceden ikiz falan olursa diye çok korkuyordum ama şimdi çok istiyorum daha birincisini yapamadık ikinci hiç olmaz o yüzden ikiz olsun bir anda ikiside çıksın diyorum14 . gün idrardami yapsam cikarmi bide benim 5 yumurtam vardı esim zaten ucüz istiyor. bende bir tane buldun ucüz istiyosun diyorum
Benimde sürekli gazim var aynen ayakta durunca nefesim kesiliyor yoruluyor um ya progestan ilacindan yada başka bişey sirkeli uyku halindym adete 6 gün gösteriyor takvim Dr da 28 de gel tahlil ver dedi sanırım salı günü falan tahlil veririm erken olur mu acabaDoktor adetin geçerse gel dedi salı günü 14 gitsem mi karar veremedim olumsuz sonuç olmasından korkuyorum
eşimin işin yogunlugundan ilk üç gün olmadı sonrada normalde hayatta öyle bişey olmaz sanırım çok yorgun olduğu içi o birlikte olamadı adamcaz da kipirdama falan olmadı gece öyle kaldi napcam i şaşırdım inşallah aşılama tutmusturbize de aşılamanın ertesi gününden itibaren bir hafta boyunca gün aşırı beraber olun dedi
inşllah tutmustur cnm. benimde 28 i test günüm aynı gün aşılam olduk sanırımeşimin işin yogunlugundan ilk üç gün olmadı sonrada normalde hayatta öyle bişey olmaz sanırım çok yorgun olduğu içi o birlikte olamadı adamcaz da kipirdama falan olmadı gece öyle kaldi napcam i şaşırdım inşallah aşılama tutmustur
Olabilir canım ben pazartesi günü oldum inşallah ikimizde ikiz ikiz hamile kaliriz bende her an uyku halinde uyuyorum bu tlfnla olmasa 24 saat uyurum sanrminşllah tutmustur cnm. benimde 28 i test günüm aynı gün aşılam olduk sanırım
bende pazartesi oldum cnm. siz belirtileri saydıkça benim iyice umudum gitti, bende hiç bişe yok çünkü, fosss çıktıbenim aşılama benceOlabilir canım ben pazartesi günü oldum inşallah ikimizde ikiz ikiz hamile kaliriz bende her an uyku halinde uyuyorum bu tlfnla olmasa 24 saat uyurum sanrm
Benim 2.aşılamada cok agrim olmuştu..sonrasinda hafif kanama..doktor normal rahmiBeklemek kadar zor bişey yok keske takmasak ama elimde değil insan hiç hamile kalmayinca hep bir korku oluyor sol kasigim yirtilacakmis gibi ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum anlamadim
herhalde bu klomen çoğu insanda kist yapıyo bende 3 defa kullandım klomeni ve 3 ündede kist oluştu canımklomenin ilk kullandigimda kist yapmıştı bu ilk asilamam inşallah kist olmaz benimde 12 gündür kasik ağrım gecmedi
canım öyle düşünme lütfen inşAllah tutmuştur belirti olması şart değil benim hiç umudum yok yani bu aşılamadanbende pazartesi oldum cnm. siz belirtileri saydıkça benim iyice umudum gitti, bende hiç bişe yok çünkü, fosss çıktıbenim aşılama benceinşallah sizinkiler tutmuştur
Bende de kist yapti...beni mahvetti bu ilacherhalde bu klomen çoğu insanda kist yapıyo bende 3 defa kullandım klomeni ve 3 ündede kist oluştu canım
İnsallah hepimizinki tutmustur cnmcanım öyle düşünme lütfen inşAllah tutmuştur belirti olması şart değil benim hiç umudum yok yani bu aşılamadan
had ya ben acıyı ekşiyi çok severim, aşılama yaptırdıgım günden beri hergün acılı yedimMerhaba Aşılama yaptiran arkadaşlar . Asilama gününden itibaren taki hamile olduğunuz kesinlesinceye kadar ekşi. Aci yemeyin.kahve içmeyin. .düşükle re neden oluyormus..Saraçoğlu programinda soylemıstı
hayırlı olsun cnmYarın aşılama günüm dua edin hanımlar. Sadece 1 tane olgun yumurtam oluşmuş tutar insallah ya. Klomende bile 2 olgun 2 küçük yumurtam vardı bunda niye böyle oldu anlamadım.