• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende pazartesi oldum cnm. siz belirtileri saydıkça benim iyice umudum gitti, bende hiç bişe yok çünkü, fosss çıktıbenim aşılama bence:mad: inşallah sizinkiler tutmuştur
Öyle düşünme canın bazılarında belli olmuyor hiç ama hamile oluyor Rabbim ol desin yeterki

Kizlar ben adet olacağım zaman 3-4 gün öncesinden rüyamda adet olduğumu görurdum bu sefer görmedim içimden bir ses var bu sefer diyor

, post: 42709979, member: 692107"]Kızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah aşılamam var :)[/QUOTE]

Hayirli olsun cnm

Ctesi gece 22:30 da igne oldum,dun oglen iliskiye girdik bugun saat 11 gibi asilamam var.Ama kasiklarimda oyle cok abarti agrilarim yok bi anormallik mi var acaba kızlar....

Arkadaslar uyuyamiyorum aranıza yeni katıldım cuma günü aşılama oldum ama zaman geçmek bilmiyor

Hoşgeldın gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun Rabbım hayırlı haberler almayı nasıp etsın ınsallah gelıyordur bebısın

Ctesi gece 22:30 da igne oldum,dun oglen iliskiye girdik bugun saat 11 gibi asilamam var.Ama kasiklarimda oyle cok abarti agrilarim yok bi anormallik mi var acaba kızlar....
Aşılamadan önce eşine boşalmasın demedimi doktor canım .

Back
X