- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Bir müddet aci .eksi ve kahveye ara verin...had ya ben acıyı ekşiyi çok severim, aşılama yaptırdıgım günden beri hergün acılı yedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir müddet aci .eksi ve kahveye ara verin...had ya ben acıyı ekşiyi çok severim, aşılama yaptırdıgım günden beri hergün acılı yedim![]()
şimdiden sonra yemem tabi de olan olduysa bilemem tabiBir müddet aci .eksi ve kahveye ara verin...
Öyle düşünme canın bazılarında belli olmuyor hiç ama hamile oluyor Rabbim ol desin yeterkibende pazartesi oldum cnm. siz belirtileri saydıkça benim iyice umudum gitti, bende hiç bişe yok çünkü, fosss çıktıbenim aşılama benceinşallah sizinkiler tutmuştur
Rabbim gönlüne göre gönlümuzdekini göre versin insallahh canm hayırlısı olsun hakkındaKızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah aşılamam var :)
hayırlısı olsun canım inşAllah önümüzdeki ay bebiş gelirKızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah aşılamam var :)
İnşAllah bitanemRabbim gönlüne göre gönlümuzdekini göre versin insallahh canm hayırlısı olsun hakkında
İnşAllah hayatım , Aminhayırlısı olsun canım inşAllah önümüzdeki ay bebiş gelir
Bi tahlil ver cnm bn olsam daynmm 14 gün mus bide belli olurKizlar ben adet olacağım zaman 3-4 gün öncesinden rüyamda adet olduğumu görurdum bu sefer görmedim içimden bir ses var bu sefer diyor
Arkadaslar uyuyamiyorum aranıza yeni katıldım cuma günü aşılama oldum ama zaman geçmek bilmiyor
Kızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah aşılamam var :)
, post: 42709979, member: 692107"]Kızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah aşılamam var :)
inşAllah hayatım . Allah emeklerimizi boşa çıkartmasınHadı hayırlısı tatlım inşallah bebeısın bu defa gelecek bıze umut olacaksınız :)
inşAllah bitanemHadı hayırlısı tatlım inşallah bebeısın bu defa gelecek bıze umut olacaksınız :)
Aşılamadan önce eşine boşalmasın demedimi doktor canım .Ctesi gece 22:30 da igne oldum,dun oglen iliskiye girdik bugun saat 11 gibi asilamam var.Ama kasiklarimda oyle cok abarti agrilarim yok bi anormallik mi var acaba kızlar....