• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakarsın olur hıc bellı olmaz :) öyle canım bır tanede olsa olur yeterkı evladımız olsun o duyguyu tadalım
benım esımde hep 1 tane ısterdı bende yanına arkadas lazım tek cocuk olmaz en az ıkı ıyıdır derdım bız de ıstedıgımız bır taneyı bıle yapamadık :) ama sımdı gordumkı bebek ısteyecen cıftlerın calısmalara baslamadan dr gıdıp genel bır muayene olması lazımmıs bır sorun varmı degrler yerındemı dgılmı dıye tedavı uzun suruyor en bastan bız bılseydık belkıde sımdıye hamıleydım vardır hersyde bır hayır o zamanlar kısmet degılmıs demekkı ben 25 yasında evlendım hep 25 de genc anne olmak ıstedım ama olmadı kısmet degılmıs
Hayırlısı bitanem kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız tabi sabır lazım bende o yoktu bu süreç sabrı öğretti.4 yıllık evliyim ben artık herkesin gözüne batıyor kimse küçük evlendi demiyor aslında geç kalmadım ama insanlar yaşıma değil evlenme tarihime bakıyor.

Hayırlısı bitanem kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız tabi sabır lazım bende o yoktu bu süreç sabrı öğretti.4 yıllık evliyim ben artık herkesin gözüne batıyor kimse küçük evlendi demiyor aslında geç kalmadım ama insanlar yaşıma değil evlenme tarihime bakıyor.

HAyırlısı tatlım hakkımızda evet malesef ınsanlar bu konuda cok duyarsız dusuncesız karsındakı ınsanın duygusunu dusunmuyorlar krıılırmı dıyen yok
esımın teyzesınde oturuyouz bebekten konu acıldı sızde artık yapın dıye bende bız böyle ıyıyız dedık kaynım ordan ıscıler yavas ıscıler dedı kendımı kotu hıssetım esımde yanımda yok oyle guldum gectım sadece Rabbım buyuk vardır bundada bır hayr dıyorum

ben bu ay o kadar umutsuzum ki eşimde bi o kadar umutlu meğersem bizimki bu aşılamayı tüp bebek gibi sanıyomuş tutma şansı yüzde 80 falan dio akşam dedim sen ne diyosun yaa buda dedim normal ilişki gibi yanii o zaman nie yaptırdık ki dio normal ilişki gibiyse onu bende yapardım dio :))))

HAyırlısı tatlım hakkımızda evet malesef ınsanlar bu konuda cok duyarsız dusuncesız karsındakı ınsanın duygusunu dusunmuyorlar krıılırmı dıyen yok
esımın teyzesınde oturuyouz bebekten konu acıldı sızde artık yapın dıye bende bız böyle ıyıyız dedık kaynım ordan ıscıler yavas ıscıler dedı kendımı kotu hıssetım esımde yanımda yok oyle guldum gectım sadece Rabbım buyuk vardır bundada bır hayr dıyorum
Bu kayınların burnu büyük oluyor herşeye sokuyorlar o burnu.Allah büyük bizimde devrimiz gelecek ozaman bizimde yüzümz gülecek tam anlamıyla...

ben bu ay o kadar umutsuzum ki eşimde bi o kadar umutlu meğersem bizimki bu aşılamayı tüp bebek gibi sanıyomuş tutma şansı yüzde 80 falan dio akşam dedim sen ne diyosun yaa buda dedim normal ilişki gibi yanii o zaman nie yaptırdık ki dio normal ilişki gibiyse onu bende yapardım dio :))))
HAHAHA Ay çok komik kocan benim eşim gibi erkekler anlamıyor ama olaya hakim gibi davranıyorlar çocuk bunlar ya...

İş yerınde kahkaha atmamak için zor tuttum kendımı :KK48::KK48: Ahh bu erkekler ne kadar basit zannediyorlar ya inşallah içlerıne doguyordurda bebeklernız gelmıstır

Slm kizlar bende 2. Asilamami yaptırdım 7 Eylül de. Ilki tutmadi bugün test günüm ama hayal kırıklığı yaşamamak için kan veremiyorum bakalım nereye kadar kacacagim :KK12::KK12:

Kizlar reglime 5 gün var sancim var adet mi olcam acaba yaaa test günümüzde 28 bugün aşılama yaptirali tam bir hafta oldu napcam bilmiyorum bayram da da böyle sancim olursa tüm bayram yatarım sanırım ay hamile olum de bayram da da yaşam bişe olmaz ama bu sancılar umidimi yikiyor

arkadaşlar bşy danışmak istiyorum şimdi bnm 2. aşılamamda tutmadı ya bn büyük ihtimalle bugün yarın adet olcam ama bayrama denk geldiği için tedaviye başlanamıcak diyorum ki cumaya kadar ertelicek ilaç kullansam bizim için bi zararı varmıdır en azından 2 3 gün ileri atsam bu ayı boş geçmesem ne dersiniz

Kizlar reglime 5 gün var sancim var adet mi olcam acaba yaaa test günümüzde 28 bugün aşılama yaptirali tam bir hafta oldu napcam bilmiyorum bayram da da böyle sancim olursa tüm bayram yatarım sanırım ay hamile olum de bayram da da yaşam bişe olmaz ama bu sancılar umidimi yikiyor
Cnm benimde 7 günüm karın ve bel ağrısı mahfetti beni 2 gün çektim o ağrıları 4 gündür hiç bi ağrım yok ins yerlesme ağrisidir moralini bozma maya çalış

arkadaşlar bşy danışmak istiyorum şimdi bnm 2. aşılamamda tutmadı ya bn büyük ihtimalle bugün yarın adet olcam ama bayrama denk geldiği için tedaviye başlanamıcak diyorum ki cumaya kadar ertelicek ilaç kullansam bizim için bi zararı varmıdır en azından 2 3 gün ileri atsam bu ayı boş geçmesem ne dersiniz
Sanmam bi zarar olacağını cnm asilama mi olacak yine sana

sanırım evet cnm çünkü tüp bebeğe geçmek için 2 kez iğneli aşılama gerekiyormuş bn ilkini ilaçlı 2. iğneli oldum

Marmara ünv eğitim ve araştırma onu niye öyle yaptılar bnm yumurtalar ilaçla büyüyor ancak tüp bebk haketmem için iğne mutlaka kullanmam gerekiyormuş 2 gün kullandım o yüzden

Cnm benimde 7 günüm karın ve bel ağrısı mahfetti beni 2 gün çektim o ağrıları 4 gündür hiç bi ağrım yok ins yerlesme ağrisidir moralini bozma maya çalış
İnsallaaaahhhhhhhh canım son 5 gün nasıl gecicek bilmiyorum is falan da yapmıyorum yatıyorum genelde ınsallh hepimiz bayram hediyesi olrak bebesi lerimizi alırız ikiz ikiz test yapmamak için kendimi zor tutuyorum zaten suan çıkmaz biliyorum çıkarsa da ilaçların etkisi olur bakalım hayırlısı sabır sabır sabir

Back
X