Canim bizim gunlerimiz ayni senle 2 gun var aramizda benimde 5. gunum bugun banada 2 ekimde test dediler. Ikimizde olumlu sonuclar aliriz insallah :)haklısın canım bencede daha çok erken doktor 2 ekimde kan tahlili yaptır demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bizim gunlerimiz ayni senle 2 gun var aramizda benimde 5. gunum bugun banada 2 ekimde test dediler. Ikimizde olumlu sonuclar aliriz insallah :)haklısın canım bencede daha çok erken doktor 2 ekimde kan tahlili yaptır demişti
İnsallah hepimiz guzel haberler veririz cnmayy seninde az kalmış canım inşAllah güzel haberler verirsin bu zaman durdu sanki yaa hiç geçmiyo
6 gun var cnm cikar mi kieee gelmiş zaman yarın bugün bile yaptırsan çıkar ozaman
bizim morfoloji de %3 cnmMrb sizlerin asilama yapmadan once esinizin morfoloji kacti? Bzim %3 cikti bugun ignemin 3.gunu benm ama kafam cok karisik sayisi 148 milyon cikti ama morfoloji %3 internette bu norfolojiyle asilama yapilamaz diyor doktorum onemli deil dedi yaptirmasammi acaba okadar para vericez kotumu cok? okadar canm skldiki bende sorun yok buarada yumurtam olusuyo kaliteli((
oylemi asilama icin sana dsukmus hatta yapilmiyormus uzulmek istemiyorum sizin doktorunuz ne dedi ben bosyere bi sene kendimde sandim sorunu smdi cok uzuluyorumbizim morfoloji de %3 cnm
cnm biz birsürü doktora gittik hiç biri morfoloji düsük aşılama olmaz demedi. ilk defa senden duydum böyle birşeyioylemi asilama icin sana dsukmus hatta yapilmiyormus uzulmek istemiyorum sizin doktorunuz ne dedi ben bosyere bi sene kendimde sandim sorunu smdi cok uzuluyorum
olmaz degil yani sans cok dusukmus bosyere umutlanmamak gerekmis biraz sinirlerim bozuldu galibacnm biz birsürü doktora gittik hiç biri morfoloji düsük aşılama olmaz demedi. ilk defa senden duydum böyle birşeyi
Canm Dr na sordun mu belki ilaç etkisi değildir inşallah değildir bizlere de ümit olursunCanim merhaba bugun asilamamin 7. Gunu dun.aksam dayanamayip.kan testi yaptirdim 9.54 cikti sonuc hamilemiyim yoksa ilaclarin etkisimi bilemedim
inşAllah canım :))Canim bizim gunlerimiz ayni senle 2 gun var aramizda benimde 5. gunum bugun banada 2 ekimde test dediler. Ikimizde olumlu sonuclar aliriz insallah :)
morfoloji sekil bozuklugu yani spermlerin nekadari duzgun kaliteli anlamina geliyormus sanirim 14 olmasi gerekiyorKizlar morfoloji ne demek netten baktım ama anlamadim eşimin sperm sonucunda öyle bişey yazmıyor
Benim olmadı yok , cok ağrım vardı normal gelmiyordu kist yapmış kocaman 2-3tane vardı bu klomen yaramıyor bana iyiki gitmisim serum yedim ıgne yedim umutlarım suya düştü![]()
14 degil cnm 4 olmasi gerekiyormorfoloji sekil bozuklugu yani spermlerin nekadari duzgun kaliteli anlamina geliyormus sanirim 14 olmasi gerekiyor
hayır %14 olması gerekiyor sadece % 4 ü normal kabul edıyorlar bak aslında boyle : Normal morfolojili sperm: %4 ve altındaysa kötü (muhtemel gebelik % 7,6)14 degil cnm 4 olmasi gerekiyor
hayır %14 olması gerekiyor sadece % 4 ü normal kabul edıyorlar bak aslında boyle : Normal morfolojili sperm: %4 ve altındaysa kötü (muhtemel gebelik % 7,6)
*Normal morfolojili sperm: %5 ile %14 arasındaysa iyi (muhtem
Bizim sonuclarda 4 ve uzerisini normal yazmis cnm o yuzden dedim, o kadar ayrintilo bilgiye sahip degilimhayır %14 olması gerekiyor sadece % 4 ü normal kabul edıyorlar bak aslında boyle : Normal morfolojili sperm: %4 ve altındaysa kötü (muhtemel gebelik % 7,6)
*Normal morfolojili sperm: %5 ile %14 arasındaysa iyi (muhtemel gebelik % 49,4)
*Normal morfolojili sperm: %14′ün üzerindeyse normal ( muhtemel gebelik % 88,3)
anladım canm bende degıldım ama ogrendım bızımkıde dusukmus ama umudumuzu kaybetmeyelım ınsallah hayırlısı olsunBizim sonuclarda 4 ve uzerisini normal yazmis cnm o yuzden dedim, o kadar ayrintilo bilgiye sahip degilim![]()
İnsallah hepimiz hayirli haberler aliriz cnm.anladım canm bende degıldım ama ogrendım bızımkıde dusukmus ama umudumuzu kaybetmeyelım ınsallah hayırlısı olsun