- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
canım senin az kaldı varmı hiç belirtinİnsallah hepimiz hayirli haberler aliriz cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin az kaldı varmı hiç belirtinİnsallah hepimiz hayirli haberler aliriz cnm.
Yok cnm ya hic bir belirtm yok. Sadece gogus agrisi var o da her ay oluyor zaten bende. Sende var mi belirticanım senin az kaldı varmı hiç belirtin
benimde 2l3 gündür miğde bulantımla baş dönmem vardı tansiyonum düşüyodu çok ama bugün bişry yok bide akşam aşağıya sanki hep bıçak saplıyo gibi ağrılara oldu canımYok cnm ya hic bir belirtm yok. Sadece gogus agrisi var o da her ay oluyor zaten bende. Sende var mi belirti
İnsallah hamilelik belirtileridir cnm seninkibenimde 2l3 gündür miğde bulantımla baş dönmem vardı tansiyonum düşüyodu çok ama bugün bişry yok bide akşam aşağıya sanki hep bıçak saplıyo gibi ağrılara oldu canım
inşAllah canım ayy ben çok kötü grip oldum yaa salgın var herhalde ilk önce eşim ondan da bana geçtiİnsallah hamilelik belirtileridir cnm seninki
geçmiş olsun cnminşAllah canım ayy ben çok kötü grip oldum yaa salgın var herhalde ilk önce eşim ondan da bana geçti
Canm sen tekrar tahlil verdin miCanim merhaba bugun asilamamin 7. Gunu dun.aksam dayanamayip.kan testi yaptirdim 9.54 cikti sonuc hamilemiyim yoksa ilaclarin etkisimi bilemedim
Canm seninle aynı gün test gunlerimiz sen hiç bu arada yaptirdin mi testBende meraktan catlayacagim ya. Doktor 28,eylul de test yaptir dedi nasil sabredicem offf
Hayırlı bayramlar ilk önce cnm olur ama alttan daha etkili diyorlar birde ağız yolu ile alındığında bulantı ve baş dönmesi yapıyormuş bi 10 dakika yatsan fitilden sonra yeterli olurIyi bayramlar herkese. Kızlar sorum olacak size ya bu progestani fitil olarak kullanmak sartmi. Bayram dolayısıyla kayinvalidemlerdeyim gece geç yatılıyor sabahta erken sabah ki yatamiyorum sanki geri çıkıyor hep ağızdan alsamda ayni etksi olur mu yardım
Tesekkur ederim canımHayırlı bayramlar ilk önce cnm olur ama alttan daha etkili diyorlar birde ağız yolu ile alındığında bulantı ve baş dönmesi yapıyormuş bi 10 dakika yatsan fitilden sonra yeterli olur
Tabikide :)kızlar bişey sorabilirmiyim
Evet yumurta baya oluşmuş bana da doktorun 2 aşılamamda da dedi 2 den fazla yumurtan olursa yapamam diye sakın yumurtan çok olsun diye dua etme dedi 7 yumurta ile aşılama yapmazlar cnmIyi bayramlar,bugun kontrolum vardi en dusuk dozu kullandigim halde ignelerde 7 tane olgun yumurtam olmus doktor yarinda bakalim bukadar yumurtayla asilama yapamam dedi tup bebege gecelim diyor sizin yunurtalar kac taneydi asilamada tup bebek icin 7 yumurta az deilmi dedim hayir dedi neyapcahimizi sasirdik yapmam asilama diyor bilginiz varmi![]()
gercektenmi bende diyorum acaba doktor tup bebege gecirmek icinmi diyor diye bilemedim ama benm sag tarafim kapali acik tarafta 4 yumurta var ya aciksa yapamam diyo asilamanin sansi zaten cok dusuk yapsa daha iyi olmazmi acaba tup bebek icin cok az deilmi benim daha ilk tedavim cok kafam karistiEvet yumurta baya oluşmuş bana da doktorun 2 aşılamamda da dedi 2 den fazla yumurtan olursa yapamam diye sakın yumurtan çok olsun diye dua etme dedi 7 yumurta ile aşılama yapmazlar cnm