• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iyi bayramlar,bugun kontrolum vardi en dusuk dozu kullandigim halde ignelerde 7 tane olgun yumurtam olmus doktor yarinda bakalim bukadar yumurtayla asilama yapamam dedi tup bebege gecelim diyor sizin yunurtalar kac taneydi asilamada tup bebek icin 7 yumurta az deilmi dedim hayir dedi neyapcahimizi sasirdik yapmam asilama diyor bilginiz varmi:KK43:
Pazartesi bende aşılamada oldum ama benim sagda 2 solda 4 yumurtam olgundu.Doktor hicbir sakinca görmedi,aşılama günüde çatlamışlar dedi...Anlamadım bende

Pazartesi bende aşılamada oldum ama benim sagda 2 solda 4 yumurtam olgundu.Doktor hicbir sakinca görmedi,aşılama günüde çatlamışlar dedi...Anlamadım bende
3ten fazla yumurta olusunca yapmiolarmis asilamayi cidden uzuldum sonucta bence zaten asilamanin sansi dusuk fazla yumurtayla sans artmasi guzel ama hepsinin dollenmesinin riskini alamazlarmis tup bebek diyolar ama benm daha ilk denemem karar veremedk

Kızlar benimki tutmadı herhalde, göğsünün açısı geçti, karnimda agrimaya başladi, yarına regl olurum

benım asılamada ıptal oldu 8tane yumurta var buyuyen yaopmadı asılama tup bebege gectık asılama falan hıc denemeden gectık ınsallah 8 yumurta yeterlı olur ıınsallah allahım ugrastırmaz okadar korkuyorumkı heveslenemıyorum bıle asılama dıye cıktık yola vardır bundada bır hayır

kızlar benimkide tutmadı bugün 11. gün test yaptım negatif
Canim 11. Gun erken degil mi?Benim doktoruma kalsa regli gecmesini bekle...Dun bobrek vr kasik agrom cok oldu acile gittik tahlil yapilirken 5 gun once asilama yaptirdim dedim.Beta hcgye baktilar 2.9 cikti.Daha cok erken biliyorm ama ilaclardan dolayi daha yuksek cikmasi gerekmezmiydi?
Icini ferah tut herseyin hayırlısı canım...

shelaa, post: 42762277, member: 225712"]hıc oyle dusunme olumlu dusun olumlu olsun hep zaaten negatıf dusunerek zorlastırıyoruz ınsallah tutmustur[/QUOTE]
İnsallah cnm. Genelde regl olmama bir gün kala böyle oluyorum, o yüzden umudum kırıldı.

benım asılamada ıptal oldu 8tane yumurta var buyuyen yaopmadı asılama tup bebege gectık asılama falan hıc denemeden gectık ınsallah 8 yumurta yeterlı olur ıınsallah allahım ugrastırmaz okadar korkuyorumkı heveslenemıyorum bıle asılama dıye cıktık yola vardır bundada bır hayır
canım tüp bebegi özelde mi yapacaksınız, bir de fiyatı ilaçlarıyla beraber ne kadar olacak biliyor musun. bu arada şimdiden hayırlı olsun. iyi sonuçlar alırsın inşallah...

shelaa, post: 42762277, member: 225712"]hıc oyle dusunme olumlu dusun olumlu olsun hep zaaten negatıf dusunerek zorlastırıyoruz ınsallah tutmustur
İnsallah cnm. Genelde regl olmama bir gün kala böyle oluyorum, o yüzden umudum kırıldı.[/QUOTE] bılıyorum bende genelde adetımı hep hıssederım ama umutsuz olma hep dua et olurmu

canım tüp bebegi özelde mi yapacaksınız, bir de fiyatı ilaçlarıyla beraber ne kadar olacak biliyor musun. bu arada şimdiden hayırlı olsun. iyi sonuçlar alırsın inşallah...
evet ozelde yaptırcam 5000 tl ıstedıler ve ımsı yontemı olacak bıraz ındırım yaptılar ılaclar harıc fıyatı bu ılacı bız kendımız raporla aldık ılacla bırlıkte 6000 buluomus tesekkur ederm ınsallah hayırlısı olur bende beklemıyordum smdı kafama takıldı benmde tup bebekde 35 yas altı tek embrıyo transfer edılıomus acaba dıyorum asılamada bukadar yumurtayla sansım dahamı fazla olurdu:(

evet ozelde yaptırcam 5000 tl ıstedıler ve ımsı yontemı olacak bıraz ındırım yaptılar ılaclar harıc fıyatı bu ılacı bız kendımız raporla aldık ılacla bırlıkte 6000 buluomus tesekkur ederm ınsallah hayırlısı olur bende beklemıyordum smdı kafama takıldı benmde tup bebekde 35 yas altı tek embrıyo transfer edılıomus acaba dıyorum asılamada bukadar yumurtayla sansım dahamı fazla olurdu:KK43:
hiç bilmiyordm 35 yaş altına tek embriyo transfer edildiğini. moralini bozma bence her halükarda aşılamadan daha fazladır şansın.. Allah yardım etsin

hiç bilmiyordm 35 yaş altına tek embriyo transfer edildiğini. moralini bozma bence her halükarda aşılamadan daha fazladır şansın.. Allah yardım etsin
saol canım kaç gun kaldı senın adetıne? ınsallah olmazsın bebegın senınledır dua edıcem

in
uzme kendını sureklı zekerıya duası ve yasın 82.ayet oku ınsallah gonlune gore olur
inşallah hepimizinki tutar cnm. senin yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacak. işlemler yapıldıkça buraya yazar mısın bizde aşamaları öğrenmiş oluruz

in

inşallah hepimizinki tutar cnm. senin yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacak. işlemler yapıldıkça buraya yazar mısın bizde aşamaları öğrenmiş oluruz
tabıkıde yazarım zaten kendım kımseye anlatmayarak bunalıyorum salı gunu yumurta toplama ıslemı yapılacak ayy sankı yanlıs karar vermısım gıbı ıcım skılıyor dırekt tup bebek yapmakda

Back
X