Yok canım baktirdik doktor esin kurt gibi maşallah diyor sen de suç diyor herseyi kafana takma diyoreşinde baktırdı mı, benim eşimin sperm hareketi az biz de o yüzden olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım baktirdik doktor esin kurt gibi maşallah diyor sen de suç diyor herseyi kafana takma diyoreşinde baktırdı mı, benim eşimin sperm hareketi az biz de o yüzden olmuyor
Canim test yaptirmismiydin kacinci gunun aşılama dan sonraKızlar benimki tutmadı herhalde, göğsünün açısı geçti, karnimda agrimaya başladi, yarına regl olurum
yaptırmadım cnm, normalde adete bir hafta kala test yapmaya baslardm bu defa söz verdim kendime günüm gelince adet olmazsam yapıcam diye o yüzden yapmadım:) asılama günümü de sayarsam 13. günüm. pazartesi test günüm. senin ne kadar varCanim test yaptirmismiydin kacinci gunun aşılama dan sonra
sorun yoksa rahat bırak cnm kendini neden takıyorsun, sen kafana taktıkca beyin olmaması yönünde hormon salgılıyormus. ben ne yapayım eşimin sperm hareketi ve morfolojisi az, bende 3cm boyutunda çikolata kisti var, üstüne birde yumrta rezervim de az çıktıYok canım baktirdik doktor esin kurt gibi maşallah diyor sen de suç diyor herseyi kafana takma diyor
Canim cikolata kisti gidiyor bir sure sonra benimde vardı bitti kendiliğinden ya işte benim huyu kurusun hersey beynimi yiyorsorun yoksa rahat bırak cnm kendini neden takıyorsun, sen kafana taktıkca beyin olmaması yönünde hormon salgılıyormus. ben ne yapayım eşimin sperm hareketi ve morfolojisi az, bende 3cm boyutunda çikolata kisti var, üstüne birde yumrta rezervim de az çıktı
doktorum sendeki kist tedaviye çok dirençli, yumurta rezervinde az oldugu için kisti tedavi etmek yerine seni bir an öce çocuk sahibi yapmaya çalışalım dedi cnmCanim cikolata kisti gidiyor bir sure sonra benimde vardı bitti kendiliğinden ya işte benim huyu kurusun hersey beynimi yiyor
Ama ben tedavi olmadn gitti kendiliğinden kayboldu evet normalde çikolata kistin tedavisi yok tek kaybolması çocukla oluyor ama benimki nasıl gitti bilmiyorum canım inşallah en kisa zamanda çocuk sahibi oluruz da bunlar dert olmaz bize benim kuzenim cikolta kişiyle hamile kaldı ve onun ki baya bi buyuktudoktorum sendeki kist tedaviye çok dirençli, yumurta rezervinde az oldugu için kisti tedavi etmek yerine seni bir an öce çocuk sahibi yapmaya çalışalım dedi cnm
Aşılama icin doktor klomen vermişti. .kist yapti..Dr na danis bi canım ona göre kullan sana aşılama için mi yoksa sadece çatlatma iğnesi yapmak için mi klomen verdi aşılama için genelde göbekten ıgne veriyorlar
Anldm canm o zaman göbekten ıgne yaptr bakalım bi de böyle deneAşılama icin doktor klomen vermişti. .kist yapti..
Benim 7. günüm canim valla cok zor duruyorum test yaptırmamak için hayırlısı yla bebislerimizi alırız inşallah kucagimiza. Kaçıncı aşılamandi canimyaptırmadım cnm, normalde adete bir hafta kala test yapmaya baslardm bu defa söz verdim kendime günüm gelince adet olmazsam yapıcam diye o yüzden yapmadım:) asılama günümü de sayarsam 13. günüm. pazartesi test günüm. senin ne kadar var
Ignenin adi ne? Siz yaptirdiniz mi?Anldm canm o zaman göbekten ıgne yaptr bakalım bi de böyle dene
Canim benim igne gonaj fydi 1 bucuk kutu kullandimIgnenin adi ne? Siz yaptirdiniz mi?
üzülme cnm diğer ay olur inşallahKizlar malesef tutmadı regl oldummmmm
ilk aşılamam cnmBenim 7. günüm canim valla cok zor duruyorum test yaptırmamak için hayırlısı yla bebislerimizi alırız inşallah kucagimiza. Kaçıncı aşılamandi canim
canim nasilsin?insallah yarin doktora gidiceksin dimi?Hayirlisi olur insallah
Canim benim igne gonaj fydi 1 bucuk kutu kullandim
İnsallah gidecegim cnimcanim nasilsin?insallah yarin doktora gidiceksin dimi?