• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence de eşine soyleme, ben dün söylemeden gittim hüsrana uğradım o ayrı:KK43: seninki pozitif olacak bence, aşılama olmadıysa bile yeni çatlayan yumurtalardan şansın hala devam ediyr cnm
Sperm hareketimiz yavaş ama canım ya..o yüzden nedense hiç umudum yok.Zaten bu ay hamile kalmazsam bir süre hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum

Sperm hareketimiz yavaş ama canım ya..o yüzden nedense hiç umudum yok.Zaten bu ay hamile kalmazsam bir süre hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum
olmazsa bir spermiogram yaptırıp değerlerinizi tam olarak öğrenin cnm, belki çok kötü değildir. benim yumurta rezervim az olduğu için beklemeden tüp bebek düşünüyorum hareket azlığında aşılama pek fayda etmiyormus:KK43:

olmazsa bir spermiogram yaptırıp değerlerinizi tam olarak öğrenin cnm, belki çok kötü değildir. benim yumurta rezervim az olduğu için beklemeden tüp bebek düşünüyorum hareket azlığında aşılama pek fayda etmiyormus:KK43:
Yani zaten çok kötü olsa daha önce kendiliğinden hamile kalamazdım diye düşünüyorum...

Benimde öyle..Hatta gereğinden fazla enerjiğim,sürekli hoplayıp zıplayasım var.Ofiste zırt pırt kalkıyorum, eve gidince hep birşeyler yapmak istiyorum :)
Aynen aynen ilkinde uzanamazdim biyere simdi tutabilene ask olsun cunku aci sizi hissetmiyorum unutuyorum resmen. Ayrica bende senin gibi bu tutmazsa artik bisey yapmiycam birakicam.

Aynen aynen ilkinde uzanamazdim biyere simdi tutabilene ask olsun cunku aci sizi hissetmiyorum unutuyorum resmen. Ayrica bende senin gibi bu tutmazsa artik bisey yapmiycam birakicam.
Eczaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum.Sanırsam yarın sabah bir idrar testi yapacağım, dayanamayağım :) Sol kasık ince ince batıyor bugün hayırlısı bakalım canım

Eczaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum.Sanırsam yarın sabah bir idrar testi yapacağım, dayanamayağım :) Sol kasık ince ince batıyor bugün hayırlısı bakalım canım
Bende esime diyorum yarin gidip test yaptiralim 14.gun yarin ne var yok cikar yok illa 15.gun gidecekmisiz. Zaten kasiklarim agriyo heran hastalanicam gibi geliyo test yapiyimda bu gerilim bitsin istiyorum

Bugün aşılamamın 10. günü ben 11 ya da 12. günde yaparım diye düşünmüştüm ama dün doktor kontrolünde salı günü gel (16. gün oluyor) betaya bakalım dedi...Sizce beklesem mi?Bu arada bugün kasığımda ince ince, ara ara batma başladı.Ve dün progestana başlattı beni.Ayrıca hala bir sürü çatlamış yumurta vardı ultrasonla bakıldığında...
Cnm bnce bekleme 12.gün yaptır BN 2 aşılamamda da 12.gün bajtırdım en azından sonuç kötü de olsa boşuna beklemiyorsun burada çok şahit oldum adet günü geçsin diye bekleyen hamile hisseden kendini yinede senin kararın inşallah güzel sonuçlar ile gelirsin

Sanki hiç tutan kimse yok bu aşılama nasıl bsy :KK43: en azından 2 kişiden birinin tutsa bnm 3. Olacak ama artık umudum kalmadı sanki aşılamada
valla bende anlamadım canım yaa geçen ay doktora gittiğimde bi bayan vardı aşılamayla ikizlere hamileydi bi bizimkiler tutmuyo :((

valla bende anlamadım canım yaa geçen ay doktora gittiğimde bi bayan vardı aşılamayla ikizlere hamileydi bi bizimkiler tutmuyo :KK43:(
Asilamayla cogul gebelik oluyomuydu yaa tup bebekte oluyo saniyodum ben saglikla buyutsun insallah bizde bi sorun var demekki

Back
X