• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum dün doktorum beni çağırdı adetimin 2. günü başlattı iğnelere siz 3. günü yazmışsınız ama?????????? bilmiyorum artık hayırlısı... iğnenin adı gonal perşembe günü kontrolüm var bakalım ne olcak

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim vardir doktorunun bildigi bisey takilma icini ferah tut hayirli haberler verirsin ins

Kızlar bugün 8.günüm iğneye başlayalı çarşamba günü tekrar gidicem çatlatma iğnesini vurulurum o gün sanırım cuma günü aşılamam yapılacak.3 gün perhiz verdi çünkü hakkımızda hayırlısı kızlar aşılama yaptıranlar herhangi bir öneriniz var mı? Aşılama öncesi yada sonrası?

Kızlar bugün 8.günüm iğneye başlayalı çarşamba günü tekrar gidicem çatlatma iğnesini vurulurum o gün sanırım cuma günü aşılamam yapılacak.3 gün perhiz verdi çünkü hakkımızda hayırlısı kızlar aşılama yaptıranlar herhangi bir öneriniz var mı? Aşılama öncesi yada sonrası?

canım eşime perhiz vermemişti.herkesin fikri farklı oluyor.yapman gereken tek şey var sakin olmaya çalış.onun dışında dua et ve sabret.hakknda hayırlısı olsn :)

canım eşime perhiz vermemişti.herkesin fikri farklı oluyor.yapman gereken tek şey var sakin olmaya çalış.onun dışında dua et ve sabret.hakknda hayırlısı olsn :)

amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. bigün hepimiz buradan güzel haberleri verelim birbirimize inşallah. progestan hakkında bilgin var mı jel yada hap?kullanmak gerekli mi?kimi doktor vermesede kullan diyor

amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. bigün hepimiz buradan güzel haberleri verelim birbirimize inşallah. progestan hakkında bilgin var mı jel yada hap?kullanmak gerekli mi?kimi doktor vermesede kullan diyor

valla benm doktorum progestan hap verdi ama alttan kullanılıyor benmki.doktor vermezse sen sor bence.

kızlar mrb benimde3. aşılamam bu 2 tanesi klomenle olmuştu bu menogon iğneleriyle oluck,iğnede 8.günüm adetimin 3.günü vurulmaya başladım cumartesi kontrolum vardı 12-13 mm civarında demişti yarın tekrar olucak kontrol bakalım sonuç ne çıkıcak ne zamn aşılama günü vericek 3.deneyim olunca geçiceğimiz yolları biliyoruz fazla merak yok sadece duayla bekliyoruz.hepimiz bbu ay inş.güzel haberler veririz birbirimize

semigves güzel haber verirsin inşallah az kalmış, kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş, düşünmemeye çalış diyeceğim ama imkansız..Benim de 16'sında aşılama yapılacak.

arkadaslar dun kan testi yaptirdim malesef negatif sonucum

olsun canım hakkımızda hayırlısı pes etmek yok yola devam elimizden ne geliyorsa yapıp takdiri allah a bırakacağız.kendini teselli et bırakma sakın olucak inşallah allah ne zaman nasip ettiyse

olsun canım hakkımızda hayırlısı pes etmek yok yola devam elimizden ne geliyorsa yapıp takdiri allah a bırakacağız.kendini teselli et bırakma sakın olucak inşallah allah ne zaman nasip ettiyse

Sagol canim destegin icin cok fazla yikilmadim zaten olmicani biliyodum mucadele etcez dedigin gibi yinede insanin icindeki o minicikte olsa umut yokolunca canin aciyo ister istemez hamile kalmak karninda kendinden ve esinden bir parcanin olusumunu hissetmek onu dunyaya getirmek nasil bir duygu acaba anne olmak :)

Sagol canim destegin icin cok fazla yikilmadim zaten olmicani biliyodum mucadele etcez dedigin gibi yinede insanin icindeki o minicikte olsa umut yokolunca canin aciyo ister istemez hamile kalmak karninda kendinden ve esinden bir parcanin olusumunu hissetmek onu dunyaya getirmek nasil bir duygu acaba anne olmak :)

yaşıcaz bizde canım inşallah o duyguyu bizde tadıcaz Allah ım nasip ederse.sana diyorum inan benm aklımdan çıkmıyor. cuma ilk aşılamam yapılacak ne kadar olumlu bir sonuç olmasa da küçücük bir umut yetiyor bizi yıkmaya.bende kendimi olmıcak dye alıştırmaya çalışıyorm ama bi yandan da içim kıpır kıpır.ne yapcaz böyle bilmiyorum :43: aşılamanın başarı şansı ortada

Son düzenleme:
yaşıcaz bizde canım inşallah o duyguyu bizde tadıcaz Allah ım nasip ederse.sana diyorum inan benm aklımdan çıkmıyor. cuma ilk aşılamam yapılacak ne kadar olumlu bir sonuç olmasa da küçücük bir umut yetiyor bizi yıkmaya.bende kendimi olmıcak dye alıştırmaya çalışıyorm ama bi yandan da içim kıpır kıpır.ne yapcaz böyle bilmiyorum :43: aşılamanın başarı şansı ortada

Ben zeynep kamile gidiyorum daha once bi bayanla karsilasmistim orada ucuncu asilamasini yaptiracakti oda hic umutlu degildi oda tup bebege gecis icin bi asama gibi goruyordu benim gibi asilamayi tesaduf bu yaa ayni gun tahlil sonucu aldik ve kadinin degeri 1128 okadar sevindimki demekki asilamaylada tutabilir dedim kadin hic aklima bile getirmedim unuttum bile diyodu ve iki haftadir muhabbet kusu kactigi icin cokta uzgun oldugunu soyledi demekki uzgunde olsak tamamen baska seyede odaklanmak gerekiyor o yuzden ben bidahaki asilamamda buraya gelmicem sadece sonucumu yazmak icin gelirim arkadaslar geldigimdede insallah sizden guzel haberler alirim sizde yazin olurmu sonuclarinizi buraya yazinki insanlarin en azindan fikirleri olsun genelde tutanlar yazmiyo nedense ve buda bizi olumsuz dusunceye ve strese itiyor

erkfat canım üzüldüm . Ama hayırlısı olsun inşallah bir dahaki ay tutar. Hiç moralini bozma. Ben de ilkinden çok umutlu değilim..

Sagol canim uzulme napalim zaten ilkinde tutan cok az insallah cok ugrasmayiz yafa ugrassakta hayirli sonucu aliriz sonunda

Sagol canim uzulme napalim zaten ilkinde tutan cok az insallah cok ugrasmayiz yafa ugrassakta hayirli sonucu aliriz sonunda

canım ya benim dün son kontrolum vardı 18mm gördü dün gece 12 de çatlatma iğnesini vurdum. cuma günü öğlen yapılacak aşılama 36 saat oluyor.ama çatlatma iğnesini vurmadan önce kasıklarım da bacaklarımda ağrılar başladı bugün dinmişti ağrılarım.oldu mu sende öyle bişey? bide akıntım var baya dünden beri

Back
X