Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm test yaptir bugun hadi lutfen
Canim dün sabah idrar testi yaptım çıkmadı ondan acele etmiyorum aşılama sonrası
14 yada 15 te adet olmuş genelde herkes bugün de olmazsa yaptırıcam o kadar çok negatif gördüm ki korkuyorum

Korkuyorum canım pazartesi idrar testi yaptım çıkmadı ondan hevesle nmiyor um bugün olmazsa yarın yaptiricam bugün olabilirim gibi hissediyorum çünkü
canımmm stres olma kasık ağrısı aynı adet olacakmışsın gibi hissettiriyoo

Korkuyorum canım pazartesi idrar testi yaptım çıkmadı ondan hevesle nmiyor um bugün olmazsa yarın yaptiricam bugün olabilirim gibi hissediyorum çünkü
canım idrarda çıkmayabilir. sen moralini bozma. inşaallaahhh adet olmazsın. yarın güzel haberler bekliyoruz

Canim dün sabah idrar testi yaptım çıkmadı ondan acele etmiyorum aşılama sonrası
14 yada 15 te adet olmuş genelde herkes bugün de olmazsa yaptırıcam o kadar çok negatif gördüm ki korkuyorum
Canim korkma ya git yaptir tedbir almak lazim bak arkadasta aynen senin gibi yapti iki dakka git kan ver

Inşallah dediğin gibidir canım akşam eve evegidince idrar idrar testi yapayım
Cogu hamilelikte idrarda test negatif hatta biz bir arkadasa denedik kiz 4 aylik hamileydi girgirina yaptik negatif ciktinerden biliyorsun kanaman olunca adet oldugunu belki gebelik olustu ve sen test yapmadin bebek dustu. Bak arkadas da ayni senin gibi yapti kanamasi olunca adet sandi sancilandi doktora gitti gebeymis ve dusuk tehlikesi varmis boyle ir sorunla karsilasmak mi lazim illa doktorlar 14. Gun test yaptirin diyo iste

doğru söylüyosun canım sana katılıyorummm :)
Evet cnm cok karsilastim ki boyle sorunlarla benim basima geldi komsumun basina geldi cubukta cikmadi kan pihtisi dustu doktors gitti dusuk yapmis. Bu topikde bir arkadasta oyle bekle di git dedim gitmedi kanamsi oldu doktora gitti bebek var. Doktorunu aradi doktor once neden yapmadin dedi illa basa gelince mi onlem almak gerek bence 12. Gun 14 gun 16 gun test yapttirip deger artiyo mu bakmak lazim kolay birsey yapmiyoruz onca agriya siziya katlaniyoruz kanama olsa dahi test yapmak lazim ben bir bebegimi oyle kaybettim. Adetten 20 gun sonra tekrar kanamam oldu 10 gun sonra tekrar kanamam oldu doktora gittim gebelik olabilir dedi. Ailevisorunlarim vardi basim catliyordu kalktim majezik ictim ertesi gun oylen kanamam oldu bebek olusmadan gitti. Her kanama adet kanamasi degil lutfen daha duyarli olun anne adaylari

Tamamdir kızlar suan o kadar korktum ki eşimi ikna edeyim okukdayim şimdi kasaba okulu malesef giderken kan vereyim eve tedirgin oldum şimdi

bencede doğru söylüyorsun canım bu konuda bilincli olmak gerek tamam sonuçtan korkuyoruz ama verende Rabbim alanda en başından bilinçli olup ona göre takip etmek gerekr herşeyin hayırlısı Allahtan korkularımızı üzüntülerimizi bi knara koymak grekir ben bir çok stede flan araştırdım12.günde şüphelide olsa belli oluyormuş diye kendim 12.günde yaptım testimi doktorum takip etti kimyasal gebelik falan var mı diye Allaha şükürler olsun ki değerlerim gayet iyi geldi bekleyerek boşuna zaman kaybetmeyin derim :)

Aynen canim sonucta iyi de ciksa kotu de ciksayapacak birsey yok ama en azindan iyi cikarsa onlem alinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…