Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba.Ben bugün saat 4 gibi 2.aşılamamı olacağım Allah nasip ederse.Çok heyecanlıyım.
Cnmidrara cok sikisik git sakin ol terlikle git ayakkabi zor oluyo kolay giyecegin seylerle git ve baanyonu yap git en az 3 gun banyo yapmamak icin

Canim sen naptin varmi biseyler :) bu arada 10. Gun cikiyo normalde. Sonra gun asiri test yapiyorsun sonuc artiysa bebis geliyoo
Selam canim beklemedeyim ben. Normal test gunum pazartesi ama adetimi beklicem galiba.Gecen ay test yaptirdim ertesi gun adet oldum.

bizimde aynı canım 3 senedir istiyoruz kaç tane doktora gittiysek bi problem yok dedi ama olmuyodu daha sonra şuanda gittiğim doktordan önceki doktorum pko var dedi aşşa yukarı 1 senelik bi araştırmanın tedavinin ardından 1.aşılamadan sonra doktor değiştirmemizin ardından 2.aşılamada tuttu canımm Allahın hikmetinden sual olunmaz

sonuç öğrenecek olanlar heyacan var mı İNŞALLAH POZİTİİİİİİFF OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…