Su an dikkat ediyorum canım cok. Sana birsey sorucam aşılama gününü 1.gun mu sayıyor uz yoksa ertesi gün mu saymaya başlıyor uzYok kuzum icme gereksiz seylee yeme cips felan. Kac gun oldu asilama
Hayirlisi ile tutar inşallah canımArkadaşlar merhaba.Ben bugün saat 4 gibi 2.aşılamamı olacağım Allah nasip ederse.Çok heyecanlıyım.
Asilama 1 biliyorum benSu an dikkat ediyorum canım cok. Sana birsey sorucam aşılama gününü 1.gun mu sayıyor uz yoksa ertesi gün mu saymaya başlıyor uz
Cnmidrara cok sikisik git sakin ol terlikle git ayakkabi zor oluyo kolay giyecegin seylerle git ve baanyonu yap git en az 3 gun banyo yapmamak icinArkadaşlar merhaba.Ben bugün saat 4 gibi 2.aşılamamı olacağım Allah nasip ederse.Çok heyecanlıyım.
Selam canim beklemedeyim ben. Normal test gunum pazartesi ama adetimi beklicem galiba.Gecen ay test yaptirdim ertesi gun adet oldum.Canim sen naptin varmi biseyler :) bu arada 10. Gun cikiyo normalde. Sonra gun asiri test yapiyorsun sonuc artiysa bebis geliyoo
Evet canim tup daha mantikli.Bende senn gibi düşünüyorum canım tutmazsa 2 3 Y ay bekleyip tüp yaptırıcam zaten aşılama da 3000 e mal oldu tekrar deneme m
Doktorum bana hic sikisuk gel falan demedi.Cnmidrara cok sikisik git sakin ol terlikle git ayakkabi zor oluyo kolay giyecegin seylerle git ve baanyonu yap git en az 3 gun banyo yapmamak icin
Ona göre benim 14 tu bugün 15.gun oldu yaaaAsilama 1 biliyorum ben
Canim aşılama saatinden yarım saat 1 saat önce şu içmeye başla mutlaka sıkışık ol ne kadar sıkışık olursan o kadar kolay ve iyi olurmuşDoktorum bana hic sikisuk gel falan demedi.
bizimde aynı canım 3 senedir istiyoruz kaç tane doktora gittiysek bi problem yok dedi ama olmuyodu daha sonra şuanda gittiğim doktordan önceki doktorum pko var dedi aşşa yukarı 1 senelik bi araştırmanın tedavinin ardından 1.aşılamadan sonra doktor değiştirmemizin ardından 2.aşılamada tuttu canımm Allahın hikmetinden sual olunmazsebebpsiz canım. aynı zamanda bende şubat ayında pco oluştu. ama yumurtam oluşup çatlıyor. eşimde de bi problem yok. her ay düzenli adette oluyorum. ama olmuyor işte. gerçi 1 senedir istiyoruz. 6 aydır tedavi görüyorum. sizin?
yok canım benim 2.Evet canım ilk aşılama yumurta kontrolü oldu 7 ay sonra aşılama senin ilk miydi
aaa bana doktorum 2 aşılamada da öyle bişey demedi. gerçi benim hep kolay geçti ama...Canim aşılama saatinden yarım saat 1 saat önce şu içmeye başla mutlaka sıkışık ol ne kadar sıkışık olursan o kadar kolay ve iyi olurmuş
Ona göre benim 14 tu bugün 15.gun oldu yaaa
Allah yar ve yardımcın olsun canımmmArkadaşlar merhaba.Ben bugün saat 4 gibi 2.aşılamamı olacağım Allah nasip ederse.Çok heyecanlıyım.
Sikismak laximmis hatta ben aglayacktm az kalaDoktorum bana hic sikisuk gel falan demedi.
Cnm test yaptir bugun hadi lutfenOna göre benim 14 tu bugün 15.gun oldu yaaa
Canim tutması açısından da önemli kasları gevsettigi için spermin daha iyi ilerliyor mus mutlaka sıkışık olaaa bana doktorum 2 aşılamada da öyle bişey demedi. gerçi benim hep kolay geçti ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?