Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım :) benim de bugün 9. gün..

rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım :) benim de bugün 9. gün..
hayırlısı olsun hepimiz için canım ya beklemek zor .belirtin var mı hiç? buna yoramıyorum hayal kırıklığı olmasın diye ama dün akşam midem çok bulandı yatakta zor uyudum bulantıdan

hayırlısı olsun hepimiz için canım ya beklemek zor .belirtin var mı hiç? buna yoramıyorum hayal kırıklığı olmasın diye ama dün akşam midem çok bulandı yatakta zor uyudum bulantıdan
canım var mı yok mu ben de anlamadım daha önceleri belirti yaşayıp hüsrana uğramış olarak bu ay aşılama yaptığımı bile unutuyorum..rutin hayatıma devam ediyorum..gögüslerde ağrı var o adete yakında olabiliyor..sık idrara çıkmaya başladım çay içtiğimden diyorum,uyku da var progesteronun yan etkisi de olabilir..artık belirtileri tezlerimle çürütüyorum

benm gbi olmuşsun sende akşam deli gibi mide yanması ve mide bulantısı yaşadım kola içtin ondan diyorum ama geçen haftada içtim aslında öyle birşey yoktu. offffff rabbim duy sesmizi boş bırakma kucağımzı

hadi inşallah bulantılar bebiştendir çarşambaya ne kaldı ki sabreder senden güzel haber alırız :) inşallah

Ben bugun dayanamadim cis testi yaptim veeee negatif cikti. Bu arada 6.gunum ailamadan sonraki

Canım benim çokkkk erken yapmışsın negatif çıkması normal.inşallah 12.gün pozitif olur.pozitif olabilmesi için pozitif olman gerekiyor.
hee biliyom cok erken yaptim ama ilacin etkisi olsaydi cikar miydi ki acep :)

tuttu canım Allahın izniyle
ağzından bal damlıyor canım umut etmek istiyorum ama hayal kurmaktan bile korkar hale geldim dün sabah test yaptım negatifti canım o yüzden karamsarım. senn idrarda ne zaman çıkmıştı

ağzından bal damlıyor canım umut etmek istiyorum ama hayal kurmaktan bile korkar hale geldim dün sabah test yaptım negatifti canım o yüzden karamsarım. senn idrarda ne zaman çıkmıştı
ben hiç idrar tahlili yapmadım canım drek kn tahlili sen içini ferh tut canım tuttu rabbimin izniyle iyi düşün iyi olsun moralini yüksek tut.benimkisi içime doğmuştu sende olumlu düşün olumlu olsunnnn İNŞALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…