- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım :) benim de bugün 9. gün..zaten öyle canım rabbime sığınıyorum ben. önceden sabah namazlarına hiç kalkamazdım bu ay hiç aralıksız saat bile kurmadan kalkar oldum ihtiyacım var çünkü dua etmeye. keşke güzel sonuçlansa :)
hayırlısı olsun hepimiz için canım ya beklemek zor .belirtin var mı hiç? buna yoramıyorum hayal kırıklığı olmasın diye ama dün akşam midem çok bulandı yatakta zor uyudum bulantıdanrabbim gönlümüze göre versin inşallah canım :) benim de bugün 9. gün..
anladım canım hayırlısı olsun inşallah olmuştur :)keşke canım :) eşimle karar aldık canım test sonucu daha cok üzüyor çarşamba akşama kadar beklicez
canım var mı yok mu ben de anlamadımhayırlısı olsun hepimiz için canım ya beklemek zor .belirtin var mı hiç? buna yoramıyorum hayal kırıklığı olmasın diye ama dün akşam midem çok bulandı yatakta zor uyudum bulantıdan
hayırlı olsun canım..inşallah sende pozitif görenler kervanına katılırsın..kızlar merhaba çok şükür bende bugün oldum aşılamayı...4 gün rapor aldım evde dinleniyorum....
amin canım inşallah....hayırlı olsun canım..inşallah sende pozitif görenler kervanına katılırsın..
hayırlısı olsun canımkızlar merhaba çok şükür bende bugün oldum aşılamayı...4 gün rapor aldım evde dinleniyorum....
benm gbi olmuşsun sende akşam deli gibi mide yanması ve mide bulantısı yaşadım kola içtin ondan diyorum ama geçen haftada içtim aslında öyle birşey yoktu. offffff rabbim duy sesmizi boş bırakma kucağımzıcanım var mı yok mu ben de anlamadımdaha önceleri belirti yaşayıp hüsrana uğramış olarak bu ay aşılama yaptığımı bile unutuyorum..rutin hayatıma devam ediyorum..gögüslerde ağrı var o adete yakında olabiliyor..sık idrara çıkmaya başladım çay içtiğimden diyorum,uyku da var progesteronun yan etkisi de olabilir..artık belirtileri tezlerimle çürütüyorum
hayırlı olsun canım herşey iyi olur inşallahkızlar merhaba çok şükür bende bugün oldum aşılamayı...4 gün rapor aldım evde dinleniyorum....
hadi inşallah bulantılar bebiştendir çarşambaya ne kaldı ki sabreder senden güzel haber alırız :) inşallahbenm gbi olmuşsun sende akşam deli gibi mide yanması ve mide bulantısı yaşadım kola içtin ondan diyorum ama geçen haftada içtim aslında öyle birşey yoktu. offffff rabbim duy sesmizi boş bırakma kucağımzı
Canım benim çokkkk erken yapmışsın negatif çıkması normal.inşallah 12.gün pozitif olur.pozitif olabilmesi için pozitif olman gerekiyor.Ben bugun dayanamadim cis testi yaptimveeee negatif cikti. Bu arada 6.gunum ailamadan sonraki
hee biliyom cok erken yaptim ama ilacin etkisi olsaydi cikar miydi ki acep :)Canım benim çokkkk erken yapmışsın negatif çıkması normal.inşallah 12.gün pozitif olur.pozitif olabilmesi için pozitif olman gerekiyor.
bugün normalde 14.gün ama adet olmadm olacakmışım gibide değil yaaaa bilemedmmhadi inşallah bulantılar bebiştendir çarşambaya ne kaldı ki sabreder senden güzel haber alırız :) inşallah
bugün normalde 14.gün ama adet olmadm olacakmışım gibide değil yaaaa bilemedmm
inşallah canım ya bir bilsen deli gibi korkuyorum adet olmaktan. bir yandan da olacaksam bir an önce olayım dyorum biklmiyorum ya içim bir garipinşaallaahh olmazsın canım yaaa
tuttu canım Allahın izniylebugün normalde 14.gün ama adet olmadm olacakmışım gibide değil yaaaa bilemedmm
ağzından bal damlıyor canım umut etmek istiyorum ama hayal kurmaktan bile korkar hale geldim dün sabah test yaptım negatifti canım o yüzden karamsarım. senn idrarda ne zaman çıkmıştıtuttu canım Allahın izniyle
ben hiç idrar tahlili yapmadım canım drek kn tahliliağzından bal damlıyor canım umut etmek istiyorum ama hayal kurmaktan bile korkar hale geldim dün sabah test yaptım negatifti canım o yüzden karamsarım. senn idrarda ne zaman çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?