Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
normalde çok olumluydum canım da bugn işte beklenen gün olunca

canım sen hangi gün test yaptırmıştın? kaç çıkmıştı? akıntı, gögüs ağrısı, bulantı, kasık ağrısı falan belirtilerin nelerdi?
12.gün yaptım canım ben 18.06 şüpheli çıkmıştı ertesi gün rahatsızlandım dru acle kasık ağrsından duramıyordum serm flan yedim test soncumda 38.95 çıkmştı drum rapor verdi 2gün snra tekrar kntrle çağrdı 120.06 çıktı canımm kasık ağrım göğüslerimde şişlik ağrı vardı bde karnım şişmşti kabızlık vardı canım bende

cevabın için sağol canım. benmde kasık ağrılarım hiç kesilmedi. hatta 2 gündür daha çok. göğüs uçlarım aşılamadan 3-4 gün sonra acımaya başladı, gögüslerimde şiş, karnımda şiş, kabızlık veya akıntım falan yok. ama inşaallaahhh bu sefer pozitif sonuç alırım. eğer tutmadıysa 2-3 ara verip direk tüp bebek yaptırıcam. bu ay soğan suyu kürü yaptım, birde meryem ana eli otunu üzerimde taşıyıp 3 gün eşimle suyunu içtik. hayırlısı Rabbimden artık.

öyle caım herşeyin hayırlısı Allahtan..benim tüm belirtilerim seninki gibiydi kabızlık akıntı hariç..Allahın izniyle pozitif çıkar inşallah canım benim sağ salim alırsın kucağına (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn) pozitif düşün her zaman pozitif olsunnn..ben hep öyle yaptımm içimede doğmuştuu :)

çok sağol canım. inşaallaahh sende sağlıcakla kucapına alırsın. herkes kabız oldum, akıntım oldu diyor bende yok. ama kasık ve gögüs ağrısı var, karında şişlik var. aslında bu ay nedense içim çok ferah. inşaallaaahhh pozitif olur canım. hamilelerin duası kabul olurmuş dua et arkadaşım.

senin ilk aşılaman mıydı?

inşallah canım benin inşallahh szin sorun neydi
sebebpsiz canım. aynı zamanda bende şubat ayında pco oluştu. ama yumurtam oluşup çatlıyor. eşimde de bi problem yok. her ay düzenli adette oluyorum. ama olmuyor işte. gerçi 1 senedir istiyoruz. 6 aydır tedavi görüyorum. sizin?

Insallah cnm ya benim de 14. Gun esimin dogum gunu

Sen kolami iciyorsun canim aferin sanaaaaaaa

Bende senn gibi düşünüyorum canım tutmazsa 2 3 Y ay bekleyip tüp yaptırıcam zaten aşılama da 3000 e mal oldu tekrar deneme m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…