anlıyorum canım ben seni ama pozitiiiiiiiiff düşünnormalde çok olumluydum canım da bugn işte beklenen gün olunca
kuzum senin ilk aşlama mınormalde çok olumluydum canım da bugn işte beklenen gün olunca
anlıyorum canım ben seni ama pozitiiiiiiiiff düşünpozitiff olsunnn
12.gün yaptım canım ben 18.06 şüpheli çıkmıştı ertesi gün rahatsızlandım dru acle kasık ağrsından duramıyordum serm flan yedim test soncumda 38.95 çıkmştı drum rapor verdi 2gün snra tekrar kntrle çağrdı 120.06 çıktı canımmcanım sen hangi gün test yaptırmıştın? kaç çıkmıştı? akıntı, gögüs ağrısı, bulantı, kasık ağrısı falan belirtilerin nelerdi?
12.gün yaptım canım ben 18.06 şüpheli çıkmıştı ertesi gün rahatsızlandım dru acle kasık ağrsından duramıyordum serm flan yedim test soncumda 38.95 çıkmştı drum rapor verdi 2gün snra tekrar kntrle çağrdı 120.06 çıktı canımmkasık ağrım göğüslerimde şişlik ağrı vardı bde karnım şişmşti kabızlık vardı canım bende
öyle caım herşeyin hayırlısı Allahtan..benim tüm belirtilerim seninki gibiydi kabızlık akıntı hariç..Allahın izniyle pozitif çıkar inşallah canım benim sağ salim alırsın kucağına (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn) pozitif düşün her zaman pozitif olsunnn..ben hep öyle yaptımm içimede doğmuştuucevabın için sağol canım. benmde kasık ağrılarım hiç kesilmedi. hatta 2 gündür daha çok. göğüs uçlarım aşılamadan 3-4 gün sonra acımaya başladı, gögüslerimde şiş, karnımda şiş, kabızlık veya akıntım falan yok. ama inşaallaahhh bu sefer pozitif sonuç alırım. eğer tutmadıysa 2-3 ara verip direk tüp bebek yaptırıcam. bu ay soğan suyu kürü yaptım, birde meryem ana eli otunu üzerimde taşıyıp 3 gün eşimle suyunu içtik. hayırlısı Rabbimden artık.
çok sağol canım. inşaallaahh sende sağlıcakla kucapına alırsın. herkes kabız oldum, akıntım oldu diyor bende yok. ama kasık ve gögüs ağrısı var, karında şişlik var. aslında bu ay nedense içim çok ferah. inşaallaaahhh pozitif olur canım. hamilelerin duası kabul olurmuş dua et arkadaşım.öyle caım herşeyin hayırlısı Allahtan..benim tüm belirtilerim seninki gibiydi kabızlık akıntı hariç..Allahın izniyle pozitif çıkar inşallah canım benim sağ salim alırsın kucağına (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn) pozitif düşün her zaman pozitif olsunnn..ben hep öyle yaptımm içimede doğmuştuu:)
senin ilk aşılaman mıydı?öyle caım herşeyin hayırlısı Allahtan..benim tüm belirtilerim seninki gibiydi kabızlık akıntı hariç..Allahın izniyle pozitif çıkar inşallah canım benim sağ salim alırsın kucağına (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn) pozitif düşün her zaman pozitif olsunnn..ben hep öyle yaptımm içimede doğmuştuu:)
yok canım 2.aşılamamsenin ilk aşılaman mıydı?
benimde 2. aşılamam. ayyy inşaallaahh bende bebişime kavuşurumyok canım 2.aşılamam
inşallah canım benin inşallahhbenimde 2. aşılamam. ayyy inşaallaahh bende bebişime kavuşurum
sebebpsiz canım. aynı zamanda bende şubat ayında pco oluştu. ama yumurtam oluşup çatlıyor. eşimde de bi problem yok. her ay düzenli adette oluyorum. ama olmuyor işte. gerçi 1 senedir istiyoruz. 6 aydır tedavi görüyorum. sizin?inşallah canım benin inşallahhszin sorun neydi
Insallah cnm ya benim de 14. Gun esimin dogum gunuselam kızlar bende ayın 15'inde oldum aşılama. gögüslerim 4. günden itibaren şişti ve uçları çok acıyor. kasıklarımda sürekli ağrı oluyor. çok ayakta durunca belim ağrıyor. karnımda çok şiş ve resmen gazman oldum
cuma günü 12. gün oluyor ve o gün bizim evlilik yıl dönümümüz o gün test yaptırmayı düşünüyorum. belki müjdeli haber vermek nasip olurinşaallaahhh hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
Sen kolami iciyorsun canim aferin sanaaaaaaainşallah canım bu sabah moralim çok bozuk uyandım eşim düzeltti sağolsun :) umutsuzluk vardı bugün bende. bugüne kadar hep olacak diyordum bugün 13. gün. umutlarım bitti nedense. adet olacam gibi geliyor akşam deli gibi midem bulandı yatana kadar hep kötüydüm ama koladandır diyorum ya:((
Canim sen naptin varmi biseyler :) bu arada 10. Gun cikiyo normalde. Sonra gun asiri test yapiyorsun sonuc artiysa bebis geliyooinşaallaahh olmazsın canım yaaa
Evet canım ilk aşılama yumurta kontrolü oldu 7 ay sonra aşılama senin ilk miydikuzum senin ilk aşlama mı
Bende senn gibi düşünüyorum canım tutmazsa 2 3 Y ay bekleyip tüp yaptırıcam zaten aşılama da 3000 e mal oldu tekrar deneme mcevabın için sağol canım. benmde kasık ağrılarım hiç kesilmedi. hatta 2 gündür daha çok. göğüs uçlarım aşılamadan 3-4 gün sonra acımaya başladı, gögüslerimde şiş, karnımda şiş, kabızlık veya akıntım falan yok. ama inşaallaahhh bu sefer pozitif sonuç alırım. eğer tutmadıysa 2-3 ara verip direk tüp bebek yaptırıcam. bu ay soğan suyu kürü yaptım, birde meryem ana eli otunu üzerimde taşıyıp 3 gün eşimle suyunu içtik. hayırlısı Rabbimden artık.
O gün içmiş tim canım yaSen kolami iciyorsun canim aferin sanaaaaaaa
Yok kuzum icme gereksiz seylee yeme cips felan. Kac gun oldu asilamaO gün içmiş tim canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?