http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-ayimiz-olsun-miniklerimiz-bizimle-olsun.html
burya gideriz :))
bende yarın gelirim peşinden
tamamen bi gelsin deeee
ekim olur kasım olur aralık olur ocak olur şubat olur. böyle devam edeeer gider işte....
yarın görüşürüz arkadaşlar
bugün benim için iyiydi
yarın bu kadar iyi olmaya bilirim
hatta son görüşmemiz olabilir burada...
Hoşçakalın...
(intaar etmicem ya korkmayın..)
ekim annelerinde görüşürz belkiii
ah ah keşke gelmeseeee
zaten ayda yıda bi böyle gecikiyoo
o da gebişlikten olsa keşke hahaha
bugün ne güzel umutlandım ama vay beeeeeeee
hahah cok gülüyorum kendimeee
ve yazık bana ..
bir sorum var kızlar;
bugün akıntımda pembelik gördüm. genelde benim reglim ilk 2-3 gün kahverengi akıntı, ondan sonra normal şekilde oluyor.. ben de batı ilk akıntıyı gördüğümden hesaplıyorum. sizce doğru mu? bat ı ne zamandan başlayarak hesaplamalıyım?
doğru yapıyorsun .. çok çok az bi lekelenme bile görsen,o gün 1.günündür..
hoşgeldin canım ilk ayın mı? bat tarihin neydi?
hayır 3. ayım aslındabat nedır??
Beklenen Adet Tarihi= BAT
lekelenmen erken gelmiş ya,adetlerin düzenliyse ve lekelenmeyi her zamankinden farklı görüyorsan bi tahlil yapabilirsin..
benim bi gebeliğimde bu şekilde olmuştu çünkü
pekı ıdrar testinde belli olurmu sımdıden canım ...
gkimisi bi kaç gün öncesinden çıktığını söylüyor..ben hiç yapmadım..
ben beklediğim adet günümde yapmıştım.
eğer kanamanın devamı gelmezse,yani yoğunlaşmazsa yaparsın testini
bir sorum var kızlar;
bugün akıntımda pembelik gördüm. genelde benim reglim ilk 2-3 gün kahverengi akıntı, ondan sonra normal şekilde oluyor.. ben de batı ilk akıntıyı gördüğümden hesaplıyorum. sizce doğru mu? bat ı ne zamandan başlayarak hesaplamalıyım?
:))) cevaplamış arkadaşlar zaten ama evet gelecek adet günün:) (inşallah gelmez hiçhayır 3. ayım aslındabat nedır??
atlantacım bat günümüz aynı var mı belirti vs canım... bu ay ne bacak ne karın ağrısı yaşadım yumurtlama günüm de 5 gün önce geçti... ben belirti istemiyorum zaten bu ay ama dün akşamdan beri inadına yapar gibi vücudum belirti üretiyor...ooo maşallah 2 hamişimiz olmuşşfazla takip edemiyorum kusura bakmayın
tebrik ederim kızlarr
darısı başımızaa
:))) cevaplamış arkadaşlar zaten ama evet gelecek adet günün:) (inşallah gelmez hiç) benim de 3. ayım canım hayırlısı olsun hepimiz için :)
hayır canım hamile değilim, 3. ayım derken senin gibi 3. deneme ayım demek istedim... aynı durumdayız yanihamılemısın canım??
hayır canım hamile değilim, 3. ayım derken senin gibi 3. deneme ayım demek istedim... aynı durumdayız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?