Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar ben artık kime inanacağımı ne yapacağımı şaşırdım 3 kere değiştirdim doktorumu hepsi de farklı şeyler söylüyo delirecem bugün farklı bi doktora gittim ama sanırım bu son olacak çok iyi bi doktor çünkü bu zamana kadar ona gidecektim ama erkek olduğu için çok çekiniyordum sonunda cesaretimi toplayıp gittim bundan önceki doktorum polikistik over dedi bu öyle bi bulgu yok dedi o aşılamaya geçelim dedi bu gerek yok erken daha dedi hepsi doktor ama farklı şeyler söylüyorlar biz ne yapalım anlayamadım valla bir an önce sağlıklı bi şekilde hayrlısıyla bebişime kavuşsam başka bişe istemiyorum.....

ooo maşallah 2 hamişimiz olmuşş fazla takip edemiyorum kusura bakmayın
tebrik ederim kızlarr
darısı başımızaa

napalım kol kola girer gideriz arkadaşımm..

benim de tam gelmedi daha, buralardayım biraz daha...

intaaarr etçekmiş gibi yazmışsın ama

ah ah keşke gelmeseeee

zaten ayda yıda bi böyle gecikiyoo
o da gebişlikten olsa keşke hahaha

bugün ne güzel umutlandım ama vay beeeeeeee

hahah cok gülüyorum kendimeee

ve yazık bana ..

hele ben hele ben... bak burda söylüyorum size bir dahaki aya tutun beni.. yok karbonat yok iğne yok test yok tahlil ne varsa yaptım bu ay..

hayır inat ediciiimm, hamile olsam da 3. aydan önce dr.a gitmiyciim test yapmıyciimm diycem olmiiiyycak

bir sorum var kızlar;
bugün akıntımda pembelik gördüm. genelde benim reglim ilk 2-3 gün kahverengi akıntı, ondan sonra normal şekilde oluyor.. ben de batı ilk akıntıyı gördüğümden hesaplıyorum. sizce doğru mu? bat ı ne zamandan başlayarak hesaplamalıyım?

doğru yapıyorsun .. çok çok az bi lekelenme bile görsen,o gün 1.günündür..

kimisi bi kaç gün öncesinden çıktığını söylüyor..ben hiç yapmadım..
ben beklediğim adet günümde yapmıştım.
eğer kanamanın devamı gelmezse,yani yoğunlaşmazsa yaparsın testini
g

sagolasın canım...kanama dedıgın lekelenme pembemsi belkı dayanamassam yaparım testi ..olabılır yanı degılmı..bır yerde okumustum eger bacaklarınızda agrıyorsa hamıle olma ıhtımalı yüksekmıs senın bı bılgın varmı

lekelenmelerin kanamaya dönüştüğü gün adetinin ilk günüdür canım.
zaten dikkat edersen adet belirtilerin sancıların da yoğunlaşan günde olur.
adetten 1-2 gün önce başlayan lekelenme, hormonların birden değil, yavaş düşmesine bağlı olur.

ooo maşallah 2 hamişimiz olmuşş fazla takip edemiyorum kusura bakmayın
tebrik ederim kızlarr
darısı başımızaa
atlantacım bat günümüz aynı var mı belirti vs canım... bu ay ne bacak ne karın ağrısı yaşadım yumurtlama günüm de 5 gün önce geçti... ben belirti istemiyorum zaten bu ay ama dün akşamdan beri inadına yapar gibi vücudum belirti üretiyor... benimle derdi neyse...

Son düzenleme:
kızlar benimde bat 22 eylül ama hep 1 hafta önce adet olurum bu ay 3. deneme inş hamileyimdir kasıklarım ağrıyo ama baska bi belirti yok rabbim önce kk sonra isteyen herkese bebiş versin inşş

kızlar
hadi hepimiz bal tarçın çörek otu yiyelim
gecmiş konulara baktım
kullanan kızlar ben kullanıyorum yazmış
tickerlarında hepsinin cocugu olmuşş
heralde bunla hamile kaldılar
hepsi ya 1. yada 2.3. ayda hamile kalmışlar

valla ben bu ay başlıyorum
bakın şöyle kullanılıyor.

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp

12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları

büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…