canım idrarını ppet bardağa koyup içine temiz bi dikiş iğnesi koy 8 saat bekle kararma varsa bebiş var yoksa bebiş yok ama bardağın ağzını folya ile kapatıp karanlık yere koy
canım bu test kesinmi acaba acıl cvp gnum gecmedi daha ar acaba yapsammı?
Testi yarın sabah yaptırabilirim ancak
Batım bugündü. Daha önceki hamileliğimde batım 3 gün geçtiği halde ikinci çizgi silik çıkmıştı bu sefer baya net
Belirti olarakta ben hep kırmızı kart yiyeceğimi düşünmüştüm .Çünkü doktora gittim yumurtan oluşmuş dedi biz ondan sonra hiç ilişkiye girmedik. ovulasyon tarihim geçmişti birde anlayacağın
Sadece kokulara aşırı hassasiyetim vardı.
çok afedersiniz yanımdan geçenin ter kokusunu alabiliyordum. Eşim bile şaşırıyordu. Normalde o kokulara benden hassastır
anaaaaaaaaaaaaa oh oh oh bende gaza geldım sımdı senin belırtılerın varmıydı
bugün bereketlı bı gün olacagına benzlıyor bendemı test yapsam ne
Akşam hemen yapmalıyım bata 10 gün var varsa çıkar dimi canım:))))))
yap canım çıkar inşallah
of yap artık kız
anaaaaaaaaaaaaa oh oh oh bende gaza geldım sımdı senin belırtılerın varmıydı
Bat ne zaman canım yakınlardaysa yapsana belki 4.güzel haberi alırız
yap canım çıkar inşallah
İnşallah canım inşallah bu ay hepimiz sıraya gireriz:)))
slm kızlar öyle rastgele konunuza göz gezdiriyodum hamile haberlerini alınca uğurlu heralde diye bi uğrim dedim hahaha...gebe arkadaşları tebrik ederim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah benim 2 buçuk senedir olmuyor bebişim pkoluyum o yüzden hayal bile kurmuyorum artık ama bazı arkadaşlarımızın gebe kalmayı başarabilmesi beni çok mutlu ediyooo
15 eylül canım...sabah daha beklerım dıyodum ama bu gazla ben yaparım bu testi yahu
Valla bende pek bi belirti goktu canim hatta adet olwcwk gibiydim acayip sancim vardi..
Yap yap senden de güzel haberler alalım inşallah
Umudunu kaybetme canm benim Hayırlısıyla sende bebişini kucağına alacaksın tez zamanda ....
Şu iğne testi neyin nesidir yaa nasıl yapcaz onu?
Benim bata 10gün var daha ama böyle duyunca benimde yapmam lazım bu iğne testini
canım paslı lekeli olmayan bir iğneyi pet bardağa idrarınla koyup alüminyum folyoyla sarıp karanlık bir yerde en az 8 saat bekletiyorsun iğne kararmışsa hamilesin değişiklik yoksa değilsin
benimmm hiçkeyfim yok bugunn midemm cayırr cayırrrr cok fenaa
bide 4 gunum var daha :26:
benimde kararmıştıdaa korkuyorummm:18:
canım arkadaşlarım 1 günde 3 hamiş çıkmışş yaawww.....tubilosh,blossom,icetea...............hepinizi coook ama cook tebrik ederim canlarım benim...bizede dua edin lüütfeennn...
slm kızlar öyle rastgele konunuza göz gezdiriyodum hamile haberlerini alınca uğurlu heralde diye bi uğrim dedim hahaha...gebe arkadaşları tebrik ederim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah benim 2 buçuk senedir olmuyor bebişim pkoluyum o yüzden hayal bile kurmuyorum artık ama bazı arkadaşlarımızın gebe kalmayı başarabilmesi beni çok mutlu ediyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?