Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım arkadaşlarım 1 günde 3 hamiş çıkmışş yaawww.....tubilosh,blossom,icetea...............hepinizi coook ama cook tebrik ederim canlarım benim...bizede dua edin lüütfeennn...

ay cok sevındım arkadasım..tebrik ederım...belırtılerını alalım

slm kızlar öyle rastgele konunuza göz gezdiriyodum hamile haberlerini alınca uğurlu heralde diye bi uğrim dedim hahaha...gebe arkadaşları tebrik ederim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah benim 2 buçuk senedir olmuyor bebişim pkoluyum o yüzden hayal bile kurmuyorum artık ama bazı arkadaşlarımızın gebe kalmayı başarabilmesi beni çok mutlu ediyooo

Umudunu kaybetme canm benim Hayırlısıyla sende bebişini kucağına alacaksın tez zamanda ....

Valla bende pek bi belirti goktu canim hatta adet olwcwk gibiydim acayip sancim vardi..

hmm anladım canım..yınede tebrik ederım yanında dengılım ama olsaydım sarılırdım sımdı sana bend belirti oluyo üc gündür kasıklarım epey sancıyor ve ık ıgündür de pembemsı akıntım var bacaklarıma arada bı vuruyo sancısı

sürekli midem bulanıyor adet gunumun dolmasına 4 5 gun var acaba hamilemiyim içim içimi yiyor.. ilk haftalarda böle olması normal mı kafam allak bullak ya

benimmm hiçkeyfim yok bugunn midemm cayırr cayırrrr cok fenaa

bide 4 gunum var daha :26:

hiç belli olmaz canım çıkabilirdeee çıkmayabilirde.
benim durumuma şahitsin :)
istersen yap ama tek çizgi çıkarsa üzülme günü geçmeden testte çıkmayanlar var.mesela ben
ama oğlumda 6 gün kala çıkmıştı.
4. hamiş haberini alsak da süper olur hee

benimde kararmıştıdaa korkuyorummm:18:

korkma yawww pozitif benceeeeee

canım arkadaşlarım 1 günde 3 hamiş çıkmışş yaawww.....tubilosh,blossom,icetea...............hepinizi coook ama cook tebrik ederim canlarım benim...bizede dua edin lüütfeennn...

teşekkür ederim canım.dua etmez olurmuyum.isim isim ediyorum hemde.
rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu güzel duyguları inşallahhh

çook teşekkürler canım.Rabbim zamanı geldiğinde vericektir mutlaka.sabırla bekle tatlım.ben oğlumda 5 yıl bekledim
inşallah kısa zamanda sende çift çizgi görenlerden olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…