Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

pası lekesi olmayan dikiş iğnesini idrarınla beraber pet bardağa koyuyorsun alüminyum folyoyla sarıp karanlık bir yerde en az 8 saat bekletiyorsun iğne kararırsa hamile kararmazsa değilsin

ev usulü idrar testi denılen budur heralde tugba ezcanedeki idrar testini almıs sanırım ıkı cigi göründü hangı ıdrar testını aldı acaba..hepsı aynımıdır?

ev usulü idrar testi denılen budur heralde tugba ezcanedeki idrar testini almıs sanırım ıkı cigi göründü hangı ıdrar testını aldı acaba..hepsı aynımıdır?

tuğba önce iğne testini yapmıştı sonra aldığı testi yaptı bugün hangi marka bilemiyorum

kızlar selam,kusura bakmayın erken gelemedim.nette problem vardı.
veeeeeeeeeeeee işte testimin resmiii yorum sizinn :)

Eki Görüntüle 508581

ayyy canım maaşallah çok sevindim...ben sana demiştim belki geç yumurtlamışsındır diye..ümidimizi kaybetmemek gerekiyormuş..Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah...Darısı da başımıza artık....

kızlar ikinizde hamişmişsiniz çook tebrik ediyorum... inşallah sağlıkla doğarlar ve kucağınıza da almak nasip olur...

Allah bize de nasip etsin burdan müjdeli haberler vermeyi... :)

Son düzenleme:
kıslar maşallah bugün ne güzel haberler almışsınız dahada artar inşallah.bende 2 yılı geçti bebek istiyom ama olmuyo bata 5 gün var çatlatma iğnesinden sonra 13.günüm 2 gün önce öylesine bir test yaptım ama negatif şu iğne testini akşama bende deneyeyim bakalım.umut fakirin ekmeğidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…