Merhaba erginsena,
Yeni topigimiz hayırlı olsun. Sen beni eski topiklerden hatırlarsın. Şimdilerde pek girmiyorum, çünkü kafama çok takmak da istemiyorum. Ne kadar forum okursan o kadar insanın zihnini meşgul ediyor çünkü.
Ben tedaviye başladım.umarım sonuc verir. Bu ay hamile kalmayı gercekten çok istiyorum. Allahım inşallah nasip eder. Buradaki herkes icin dua ediyorum, Allah isteyen herkese versin inşallah. Sız de benim icin dua edin.
iyi olmaya çalışıyorum...nedense hiç ümitli deqilim bu aydan..reql olunca doktora gidicem bunun için adapte olamıyorum sanırım...Teşekkür ederim tatlım iyiyim günler geçtikçe daha ii oluyorum :)) pek sabır yok da bende:) sen nasılsın ?
merhaba canım evet hatırlıyorumMerhaba erginsena,
Yeni topigimiz hayırlı olsun. Sen beni eski topiklerden hatırlarsın. Şimdilerde pek girmiyorum, çünkü kafama çok takmak da istemiyorum. Ne kadar forum okursan o kadar insanın zihnini meşgul ediyor çünkü.
Ben tedaviye başladım.umarım sonuc verir. Bu ay hamile kalmayı gercekten çok istiyorum. Allahım inşallah nasip eder. Buradaki herkes icin dua ediyorum, Allah isteyen herkese versin inşallah. Sız de benim icin dua edin.
selamlar benmde 8 eylül sanırım hadi. bakalım hayırlısı
eylül yaklaştıkça heyecan arttı.inş. eylüln ilk başlarında arkadaşlardan güzel ve hayırlı haberler alırız da neşemiz yerine gelir
merhaba tedavinde neler yapıyor dr.un bizde tedaviye başlamıştıkta o yüzden sordum farklı birşey yada takviye var mı acaba yaptığınız diye merak ettim
canım inşallah ultrasonun güzle geçer...yumurtalalrın gelişmiştir..daha önce yumurtalarda sorunmu vardı geliştirici kullandın?Yumurta geliştirici tablet kullandım. Bugün ultrason randevum var, yumurtaların durumuna bakacak. Bilmiyorum sonra ne olacak? Bebeğim gelsin iste hemen sonrasında. Benim can arkadasım dogum yaptı bayramda. Bebeğe baktikca icim gidiyor. O kadar mükemmel bir varlık ki, Allahın mucizesi diyorum ben ona. Allah hepimizin küçük mucizelerini tez zamanda hayirlisiyla versin inşallah.
Peki, sen neler yaptın?
Kızlar bu konunun önemli olduğunu düşünüyorum.. Ovulasyon tarihi mutlaka 14. gün falan değilmiş.... Kimi bayanlar erken yumurtladıkları için, adetin bitimini takip eden hafta... kimi bayanların da 14. günden daha geç olabiliyormuş.. Belirleyici kriter O yapışkan akıntı bence... Bukonuyu lütfen değerlendirin...
bat 16 eylül. bu ay bize uğurlu gelir inşallah. Hepimize bol şans...
Kızlar bu konunun önemli olduğunu düşünüyorum.. Ovulasyon tarihi mutlaka 14. gün falan değilmiş.... Kimi bayanlar erken yumurtladıkları için, adetin bitimini takip eden hafta... kimi bayanların da 14. günden daha geç olabiliyormuş.. Belirleyici kriter O yapışkan akıntı bence... Bukonuyu lütfen değerlendirin...
iyi olmaya çalışıyorum...nedense hiç ümitli deqilim bu aydan..reql olunca doktora gidicem bunun için adapte olamıyorum sanırım...
Bende önceki iki ayda hiç umitli değildim hatta ilk ay adet tarihime çok yakın tarihlerde olmuştu iliski imkan vermiyordum bile kafa yormuyordum bu ay doktora gittim bende iltihap kurutucu ve klomen kullandım o yuzden heyecanlıyım bakalım doktora gitmek icin en uygun zaman adetin 3 gunu ins adet olmazsın gerek kalmaz gitmene ama eğer gidersen de o günlerde gitmek en iyisi
evet cnm daha öncede gittim hormon tahlilleri ve yumurta takibi yapıldı..sanırım bu ay klomene başlıcaz..iyi olmaya çalışıyorum...nedense hiç ümitli deqilim bu aydan..reql olunca doktora gidicem bunun için adapte olamıyorum sanırım...
Bende önceki iki ayda hiç umitli değildim hatta ilk ay adet tarihime çok yakın tarihlerde olmuştu iliski imkan vermiyordum bile kafa yormuyordum bu ay doktora gittim bende iltihap kurutucu ve klomen kullandım o yuzden heyecanlıyım bakalım doktora gitmek icin en uygun zaman adetin 3 gunu ins adet olmazsın gerek kalmaz gitmene ama eğer gidersen de o günlerde gitmek en iyisi
Benim batda17 eylül listeye benide ekler misiniz?
tamam canım eklerim
selam kızlar ağustos topiği terkedilmiş bende buraya yazayım dedim..
bugün biraz keyifisizim ama yinede aklımdan çıkmıyor hamile olabilir miyim?düşüncesi
batım yarın bakalım ne olucak,herşeyin hayırlısı
canım hayırlısı olsun...herhangi bir belirtin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?