Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

eylül yaklaştıkça heyecan arttı.inş. eylüln ilk başlarında arkadaşlardan güzel ve hayırlı haberler alırız da neşemiz yerine gelir

Merhaba erginsena,
Yeni topigimiz hayırlı olsun. Sen beni eski topiklerden hatırlarsın. Şimdilerde pek girmiyorum, çünkü kafama çok takmak da istemiyorum. Ne kadar forum okursan o kadar insanın zihnini meşgul ediyor çünkü.
Ben tedaviye başladım.umarım sonuc verir. Bu ay hamile kalmayı gercekten çok istiyorum. Allahım inşallah nasip eder. Buradaki herkes icin dua ediyorum, Allah isteyen herkese versin inşallah. Sız de benim icin dua edin.

merhaba tedavinde neler yapıyor dr.un bizde tedaviye başlamıştıkta o yüzden sordum farklı birşey yada takviye var mı acaba yaptığınız diye merak ettim

Teşekkür ederim tatlım iyiyim günler geçtikçe daha ii oluyorum :)) pek sabır yok da bende:) sen nasılsın ?
iyi olmaya çalışıyorum...nedense hiç ümitli deqilim bu aydan..reql olunca doktora gidicem bunun için adapte olamıyorum sanırım...
merhaba canım evet hatırlıyorum
akşam bende bir bebek maqazasına girdim...ne güzel şeyler var..iç geçirerek baktım tek tek inceledim...bazen 3 çocuk fazla diye düşünürken bazende çok istediqimi farkediyorum..
selamlar benmde 8 eylül sanırım hadi. bakalım hayırlısı

selam canım hoşgeldin ekliyorum hemen

eylül yaklaştıkça heyecan arttı.inş. eylüln ilk başlarında arkadaşlardan güzel ve hayırlı haberler alırız da neşemiz yerine gelir

İns canım az kaldı mutlu haberlere ins... Eylül yaklaştıkça kendime daha çok dikkat etmeye başladım farklı bişeyler varmı diye sizdede öyle oluyor mü? Dün belirtilerle ilgili yazıları okudum forumdaki diğer sayfalardan bügünde kendime dikkat ediyorum varmı bazıları diye

merhaba tedavinde neler yapıyor dr.un bizde tedaviye başlamıştıkta o yüzden sordum farklı birşey yada takviye var mı acaba yaptığınız diye merak ettim

Yumurta geliştirici tablet kullandım. Bugün ultrason randevum var, yumurtaların durumuna bakacak. Bilmiyorum sonra ne olacak? Bebeğim gelsin iste hemen sonrasında. Benim can arkadasım dogum yaptı bayramda. Bebeğe baktikca icim gidiyor. O kadar mükemmel bir varlık ki, Allahın mucizesi diyorum ben ona. Allah hepimizin küçük mucizelerini tez zamanda hayirlisiyla versin inşallah.
Peki, sen neler yaptın?

Kızlar bu konunun önemli olduğunu düşünüyorum.. Ovulasyon tarihi mutlaka 14. gün falan değilmiş.... Kimi bayanlar erken yumurtladıkları için, adetin bitimini takip eden hafta... kimi bayanların da 14. günden daha geç olabiliyormuş.. Belirleyici kriter O yapışkan akıntı bence... Bukonuyu lütfen değerlendirin...

canım inşallah ultrasonun güzle geçer...yumurtalalrın gelişmiştir..daha önce yumurtalarda sorunmu vardı geliştirici kullandın?

evet kesinlikle bu doqru..hatta bazen birden fazal yumurtamzı olduqunda hepsi farklı zamanlarda çatlayabiliyormuş..onun için her an tetikte olmalıyız

EvEt tatlım kendine dikkat edip tahminde bulunmak yada en iyisi doktor takibiyle izlemek lazım en önemli belirti akıntı birazda yumurtlamada olusabilen hafif kasık ağrıları belirti olabiliyor zaten idrar testlerinde adet tarihinden daha geç yada daha erken çıkan gebelikler de bu yuzden erken yada geç döllenmeye göre değişiyor ne zaman çıkacağı tahlillerde

selam kızlar ağustos topiği terkedilmiş bende buraya yazayım dedim..
bugün biraz keyifisizim ama yinede aklımdan çıkmıyor hamile olabilir miyim?düşüncesi
batım yarın bakalım ne olucak,herşeyin hayırlısı

Listemizi güncelleyelim kızlar

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

thesun 9 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

sanem55 11 eylül....

medne 14 eylül....

rainsun 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

monalisa79 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun...herhangi bir belirtin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…