Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Kızlar, listemizi güncelledim. ERGİNSENA; canım sen de bu güncel listeyi ilk sayfandaki mesajına alabilirsin. Mesajı alıntılayarak konunun ilk mesajını düzenleyip ekleyebilirsin canım...

[table="width: 500, class: Grid"]
[tr]
[td] Anne Adayı [/td]
[td] Beklenmeyen Adet Tarihi [/td]
[td] Sonuç [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sedaak[/td]
[td]2 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sengelen[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sub[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yosun[/td]
[td]4 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minnakmelek[/td]
[td]7 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Paposoner[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Egumus[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucize_ge[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Thesun[/td]
[td]9 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bir_zamanın_prensesi[/td]
[td]10 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sanem55[/td]
[td]11 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Medne[/td]
[td]14 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rainsun[/td]
[td]15 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Erginsena[/td]
[td]16 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucizeguyem[/td]
[td]16 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umaynur[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zhd[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bilgemadam[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mmlkk[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Phia[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Atlanta[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Savas5482[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tugce76[/td]
[td]21 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umut27[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Acemiperi[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sosyoloji12[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Monalisa79[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]WhitLove[/td]
[td]26 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

ok. o zaman muayene ile yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacak.Bu akşam birliktelik isteyecek 2 gün sonra tekrar çağıracak eğer yumurtaların çatlamadıysa çatlatma iğnesi verir o gece ve 2 günde 1 ,1 hafta daha birliktelik isteyecektir.Ondan sonra sabırla bat ını beklemek kalıyor.Ben bu takibi 2 ay yaptım 3 ay yapacaktık olmazsa aşılamaya geçecektik.Ama eşim varikoselden ameliyat oldu o yüzden dr.tedaviye ara verdi onun düzelmesini bekliyoruz.Canım allah gönlüne göre versin.sabırlı bir bekleyiş ne kadar zamandır korunmadan bebek istiyorsun

Ben yine sonlardayım. Benim BAT gelene kadar sizlerden güzel haberler gelir inşallah.
Benim mide bulantılarım çok çok azaldı ama karın derilerim ağrıyor, belim ağrıyor Hamile değilim kesinlikle kan testi yaptırdım negatif çıktı. Şu regl bitse de sıkıntıdan kurtulsam. Psikolojim bozuldukça bozuluyor. Biraz alışveriş yaptım, biraz hava aldım da kendime geldim azıcık

canımm biliyosunki hepimiz bu dönemlerde stresli oluyoruz...sabırlı olmamız lazım ama bunu nekadar başarabiliyoruz bilinmez...relax olmamız lazım stres bebişi engelliyor biliyosun

canımm biliyosunki hepimiz bu dönemlerde stresli oluyoruz...sabırlı olmamız lazım ama bunu nekadar başarabiliyoruz bilinmez...relax olmamız lazım stres bebişi engelliyor biliyosun
Biliyorum ama sakinleşemiyorum da. Dünden beri gıcığım eşime. Her şeyi batıyor. Sağolsun körüklüyor o da. Allah'tan 30 ağustos tatil sonra da haftasonu. Vurup kafayı yatıcam boş boş

Geçen hafta kistlerim olduğunu öğrendim..Şu forumlarda geçen PKO nun ne olduğunu merak bile etmezken benim başımada geldi..
Şimdi soğan kürü yapıyorum 4. günüm bugün..

BAT'ı bu ay nasıl hesaplıyacam bilemiyorum..17 Ağustosta leke geldi.18 Ağıstos akşamı tam başladı..Doktora sordum ikisi içinde hesaplıyabilirsin dedi..

Yumurtlama hesaplarına 17 ağustos olarak baktığımda Bugün yumurtalama günüm benim..BAT 12 eylül
18 ağustos diye baksam yumurtalama günüm 31 Ağustos olarak gözüküyor ve BAT 14 Eylül...

Bu ay kistlerin şoku ve özel sebeplerle yumurtalama günlerini güzel değerlendiremiyecez..Benim bu aydan şimdiden umudum yok

hiç belli olmaz tatlım...yumurtlama günleri deqişebiliyor...ümidimizi yitirmek yok

Benim şu forumda en az baktığım hatta hiç bakmadığım konular bebek konularıydı. İnsan başa gelince anlıyor hanyayı konyayı.
Şimdi kim şu macun bebek için iyi geliyormuş dese gidip alasım var.

insan gerçektende acele ediyor bebiş kararı alınca...hemen olsun istiyor..hayırlısı için dua etmemiz lazım herşeyin vakti saati var...sabretmeyi öqreniyorum olgunlaşıyoruz...en doqru zamanda saqlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz...

Son düzenleme:
hiç belli olmaz tatlım...yumurtlama günleri deqişebiliyor...ümidimizi yitirmek yok

Ben bu ay öyle bir pes etmişimki yumurtalama dönemini değerlendirmek bile istemiyorum..Nasıl bir çelişki bu anlamıyorum..Bazen diyorum uğraşınca olmuyor.Zamanı gelince olacaktır elbet..1-2 güne varmadan bir hamile haberi alıyorum üzülüyorum.

Canım ben de neredeyse gün aşırı hamile haberi alıyorum. Herkesin mi bu yaz doğurası geldi anlamıyorum ki. Tabi ki seviniyorum onlar için, çok güzel bir heyecan ama üzülüyorum kendi adıma.

Başlarda heyecansız oluyorum ben. Yumurtlama dönemi de sakin geçiyor. Ama ah şu BATa bir hafta kala falan sistemim değişiyor, paranoyak gibi herşeyden anlam çıkarmaya çalışıyorum. BAT günü stresten bir hal oluyorum. Topu topu 3 ay olmuş. İnsanlar senelerce bekliyor bebeğini. Ama işte dinletemiyorum kendime nedense

selam arkadaslar nasılsınız?benm hıkayemde soyle.1 yıllık evlıyım.bu 5.ayımız.mayıs ayında kımyasal gebelık yasadım.her ay doktora gıdıyorum.her sey temız kıst falan yok,yumurtalar guzel.ama bnm prolaktın sorunum var.yanı bebek calısmalarına baslayınca ogrendım.gercı ılacla hemen dusuyor allahıma sukur.bu ılacı kullanırken hamıle kalmıstım ama kımyasalmısbu ay yıne kullanıyorum bakalım.ıns ısteyenlerle bırlıkte bnm de bebısım gelır.

slm canım hoşgeldin
iyi olmaya çalışıyoruz hamiş kalınca dahada iyi olucaz inşallahh
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…