- 6 Ağustos 2012
- 64
- 1
- 36
evet cnm daha öncede gittim hormon tahlilleri ve yumurta takibi yapıldı..sanırım bu ay klomene başlıcaz..
tamam canım eklerim
Klomen konusunda bı bilgin varmı tatlım ya ben böyle heyecanlaniyorum ama ilk ayda etkisini gösteriyor mu ki kullananlarda
zaman zaman kasıklarıma sancı giriyor o kadar canımcanım hayırlısı olsun...herhangi bir belirtin varmı?
Yumurta geliştirici tablet kullandım. Bugün ultrason randevum var, yumurtaların durumuna bakacak. Bilmiyorum sonra ne olacak? Bebeğim gelsin iste hemen sonrasında. Benim can arkadasım dogum yaptı bayramda. Bebeğe baktikca icim gidiyor. O kadar mükemmel bir varlık ki, Allahın mucizesi diyorum ben ona. Allah hepimizin küçük mucizelerini tez zamanda hayirlisiyla versin inşallah.
Peki, sen neler yaptın?
tatlım diqer topikte bir arkadaşım 2. ay hamiş kalmıştı onun dışında malesef bilqim yokKlomen konusunda bı bilgin varmı tatlım ya ben böyle heyecanlaniyorum ama ilk ayda etkisini gösteriyor mu ki kullananlarda
çok harika bir liste olmuş canım teşekkürlerKızlar, listemizi güncelledim. ERGİNSENA; canım sen de bu güncel listeyi ilk sayfandaki mesajına alabilirsin. Mesajı alıntılayarak konunun ilk mesajını düzenleyip ekleyebilirsin canım...
[table="width: 500, class: Grid"]
[tr]
[td] Anne Adayı[/td]
[td] Beklenmeyen Adet Tarihi[/td]
[td] Sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sedaak[/td]
[td]2 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sengelen[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sub[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yosun[/td]
[td]4 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minnakmelek[/td]
[td]7 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Paposoner[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Egumus[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucize_ge[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Thesun[/td]
[td]9 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bir_zamanın_prensesi[/td]
[td]10 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sanem55[/td]
[td]11 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Medne[/td]
[td]14 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rainsun[/td]
[td]15 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Erginsena[/td]
[td]16 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucizeguyem[/td]
[td]16 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umaynur[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zhd[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bilgemadam[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mmlkk[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Phia[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Atlanta[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Savas5482[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tugce76[/td]
[td]21 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umut27[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Acemiperi[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sosyoloji12[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Monalisa79[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]WhitLove[/td]
[td]26 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
ilk sayfaya geçirmesine geçireyim ama yenileri ekleyemem..ben bu liste işini hiç anlamıyorum cnm
canım inşallah hamişsindir olmadıysa bile önümüzde yeni bir ay ve yeni ümitlerimiz var..yaşadıqımız sürece ümitlerimiz yeşil kalıcak cnmzaman zaman kasıklarıma sancı giriyor o kadar canım
üşütmüş olabileceğimi düşünüyorum
açıkçası hissetmiyorum da hamile olduğumu
bu ayda tutmadı eminim
ne yapalım hayırlısı olsunn
ok. o zaman muayene ile yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacak.Bu akşam birliktelik isteyecek 2 gün sonra tekrar çağıracak eğer yumurtaların çatlamadıysa çatlatma iğnesi verir o gece ve 2 günde 1 ,1 hafta daha birliktelik isteyecektir.Ondan sonra sabırla bat ını beklemek kalıyor.Ben bu takibi 2 ay yaptım 3 ay yapacaktık olmazsa aşılamaya geçecektik.Ama eşim varikoselden ameliyat oldu o yüzden dr.tedaviye ara verdi onun düzelmesini bekliyoruz.Canım allah gönlüne göre versin.sabırlı bir bekleyiş ne kadar zamandır korunmadan bebek istiyorsun
maşallah canım sen bu konuda baya bilqilisin...bizleird aydınlatırsan seviniriz
Ben yine sonlardayım. Benim BAT gelene kadar sizlerden güzel haberler gelir inşallah.
Benim mide bulantılarım çok çok azaldı ama karın derilerim ağrıyor, belim ağrıyorHamile değilim kesinlikle kan testi yaptırdım negatif çıktı. Şu regl bitse de sıkıntıdan kurtulsam. Psikolojim bozuldukça bozuluyor. Biraz alışveriş yaptım, biraz hava aldım da kendime geldim azıcık
Biliyorum ama sakinleşemiyorum da. Dünden beri gıcığım eşime. Her şeyi batıyor. Sağolsun körüklüyor o da. Allah'tan 30 ağustos tatil sonra da haftasonu. Vurup kafayı yatıcam boş boşcanımm biliyosunki hepimiz bu dönemlerde stresli oluyoruz...sabırlı olmamız lazım ama bunu nekadar başarabiliyoruz bilinmez...relax olmamız lazım stres bebişi engelliyor biliyosun
Biliyorum ama sakinleşemiyorum da. Dünden beri gıcığım eşime. Her şeyi batıyor. Sağolsun körüklüyor o da. Allah'tan 30 ağustos tatil sonra da haftasonu. Vurup kafayı yatıcam boş boş
Geçen hafta kistlerim olduğunu öğrendim..Şu forumlarda geçen PKO nun ne olduğunu merak bile etmezken benim başımada geldi..
Şimdi soğan kürü yapıyorum 4. günüm bugün..
BAT'ı bu ay nasıl hesaplıyacam bilemiyorum..17 Ağustosta leke geldi.18 Ağıstos akşamı tam başladı..Doktora sordum ikisi içinde hesaplıyabilirsin dedi..
Yumurtlama hesaplarına 17 ağustos olarak baktığımda Bugün yumurtalama günüm benim..BAT 12 eylül
18 ağustos diye baksam yumurtalama günüm 31 Ağustos olarak gözüküyor ve BAT 14 Eylül...
Bu ay kistlerin şoku ve özel sebeplerle yumurtalama günlerini güzel değerlendiremiyecez..Benim bu aydan şimdiden umudum yok
Benim şu forumda en az baktığım hatta hiç bakmadığım konular bebek konularıydı. İnsan başa gelince anlıyor hanyayı konyayı.Geçen hafta kistlerim olduğunu öğrendim..Şu forumlarda geçen PKO nun ne olduğunu merak bile etmezken benim başımada geldi..
Şimdi soğan kürü yapıyorum 4. günüm bugün..
BAT'ı bu ay nasıl hesaplıyacam bilemiyorum..17 Ağustosta leke geldi.18 Ağıstos akşamı tam başladı..Doktora sordum ikisi içinde hesaplıyabilirsin dedi..
Yumurtlama hesaplarına 17 ağustos olarak baktığımda Bugün yumurtalama günüm benim..BAT 12 eylül
18 ağustos diye baksam yumurtalama günüm 31 Ağustos olarak gözüküyor ve BAT 14 Eylül...
Bu ay kistlerin şoku ve özel sebeplerle yumurtalama günlerini güzel değerlendiremiyecez..Benim bu aydan şimdiden umudum yok
Benim şu forumda en az baktığım hatta hiç bakmadığım konular bebek konularıydı. İnsan başa gelince anlıyor hanyayı konyayı.
Şimdi kim şu macun bebek için iyi geliyormuş dese gidip alasım var.
hiç belli olmaz tatlım...yumurtlama günleri deqişebiliyor...ümidimizi yitirmek yok
Benim şu forumda en az baktığım hatta hiç bakmadığım konular bebek konularıydı. İnsan başa gelince anlıyor hanyayı konyayı.
Şimdi kim şu macun bebek için iyi geliyormuş dese gidip alasım var.
canım inşallah ultrasonun güzle geçer...yumurtalalrın gelişmiştir..daha önce yumurtalarda sorunmu vardı geliştirici kullandın?
Evet, 36 yaşındayım ben, yumurtalarının kalitesi biraz düşük, o yüzden tablet kullandım.birazdan çıkacağım, çok heyecanlıyım, yumoslarimi göreceğim, inşallah şahane olmuşlardır.dua edinnnnnn))
ok. o zaman muayene ile yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacak.Bu akşam birliktelik isteyecek 2 gün sonra tekrar çağıracak eğer yumurtaların çatlamadıysa çatlatma iğnesi verir o gece ve 2 günde 1 ,1 hafta daha birliktelik isteyecektir.Ondan sonra sabırla bat ını beklemek kalıyor.Ben bu takibi 2 ay yaptım 3 ay yapacaktık olmazsa aşılamaya geçecektik.Ama eşim varikoselden ameliyat oldu o yüzden dr.tedaviye ara verdi onun düzelmesini bekliyoruz.Canım allah gönlüne göre versin.sabırlı bir bekleyiş ne kadar zamandır korunmadan bebek istiyorsun
Canım benim 9 ay oldu. Doktor umutlu konuşuyor, olabileceğini söylüyor.Ben gecen ay yumurtalarının düşük kaliteli olduğunu bildigim halde regl olunca çok ağladım. İnşallah son aglayisimdi.
Canım ben de neredeyse gün aşırı hamile haberi alıyorum. Herkesin mi bu yaz doğurası geldi anlamıyorum ki. Tabi ki seviniyorum onlar için, çok güzel bir heyecan ama üzülüyorum kendi adıma.Ben bu ay öyle bir pes etmişimki yumurtalama dönemini değerlendirmek bile istemiyorum..Nasıl bir çelişki bu anlamıyorum..Bazen diyorum uğraşınca olmuyor.Zamanı gelince olacaktır elbet..1-2 güne varmadan bir hamile haberi alıyorum üzülüyorum.
canım inşallah ultrasonun güzle geçer...yumurtalalrın gelişmiştir..daha önce yumurtalarda sorunmu vardı geliştirici kullandın?
Evet, 36 yaşındayım ben, yumurtalarının kalitesi biraz düşük, o yüzden tablet kullandım.birazdan çıkacağım, çok heyecanlıyım, yumoslarimi göreceğim, inşallah şahane olmuşlardır.dua edinnnnnn))
Canım benim 9 ay oldu. Doktor umutlu konuşuyor, olabileceğini söylüyor.Ben gecen ay yumurtalarının düşük kaliteli olduğunu bildigim halde regl olunca çok ağladım. İnşallah son aglayisimdi.
hadi git gel bakalım inşallahh kocaman olmuştur yumoşların..
selam arkadaslar nasılsınız?benm hıkayemde soyle.1 yıllık evlıyım.bu 5.ayımız.mayıs ayında kımyasal gebelık yasadım.her ay doktora gıdıyorum.her sey temız kıst falan yok,yumurtalar guzel.ama bnm prolaktın sorunum var.yanı bebek calısmalarına baslayınca ogrendım.gercı ılacla hemen dusuyor allahıma sukur.bu ılacı kullanırken hamıle kalmıstım ama kımyasalmısbu ay yıne kullanıyorum bakalım.ıns ısteyenlerle bırlıkte bnm de bebısım gelır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?