Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

slm canım hoşgeldin
iyi olmaya çalışıyoruz hamiş kalınca dahada iyi olucaz inşallahh
sen nasılsın
hosbuldum canım:)ben de aynen ıyı olmaya calısıyorum bır hamıs olabılsem hayırlısı ıle bebısım gelse cok cok ıyı olacagım:)ne kadar ılerlemıs sayfalar maasallah

hosbuldum canım:)ben de aynen ıyı olmaya calısıyorum bır hamıs olabılsem hayırlısı ıle bebısım gelse cok cok ıyı olacagım:)ne kadar ılerlemıs sayfalar maasallah

inşallah eylül ayının girmesiyle bebiş haberleride gelmeye başlar ve yüzlerimiz güler cnm..bir kızım olmasını çok istiyorum tabi en başı saqlıklı olması..Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallahh...

ıns canım allah gonlumuzdekılerı verır:)ıns burdan hamısıım dıye baslıklar atarız.bnm ılk olacagı ıcın saglıklı olsun da farketmez:)hayırlısı bakalım

eşimin arkadaşının dün gece bebişi olmuş, faceden öğrendik... adlarına çok mutlu oldum, imrendim... sağlığımla bebiş sahibi olayım ben de artık

ıns canım allah gonlumuzdekılerı verır:)ıns burdan hamısıım dıye baslıklar atarız.bnm ılk olacagı ıcın saglıklı olsun da farketmez:)hayırlısı bakalım

eşimin arkadaşının dün gece bebişi olmuş, faceden öğrendik... adlarına çok mutlu oldum, imrendim... sağlığımla bebiş sahibi olayım ben de artık

inşallah kızlar en kısa zamanda bebişlerimize ulaşırız dua edelim hep birlikte..

inşallah kızlar en kısa zamanda bebişlerimize ulaşırız dua edelim hep birlikte..

inşallah canımm koçişle atıştık akşamı kanapede geçirdi böyle giderse benden hayır yok bu ay
Sen de mi brütüs
Ben de kocama avazım çıktığı kadar "defol git" diye bağırayım ama gitsin hemen geri gelsin, ben kovayım o gelsin. Biliyorum sadistçe ama onu şöyle iyice hırpalayasım, sarsasım var

Aynen ben ya benimde 3 ayım bu biliyorum çok erken daha ama tutamıyorum kendimi bende kimseylede paylasamiyorum tamamıyla hislerimi çünkü onlarda daha ne olduki acele ediyorsun diye cevap veriyorlar kendi kendime düşünüp duruyorum bende tabi ki bı de bu topik var paylaştikca mutlu oluyorum burdan

Haha bu ay kocisle atistigimizda bir iki sevimlilik yapmıştı bende dönüp dua et bugün hamilelik ihtimalimin en yüksek olduğu gün yoksa barismazdim demiştim:)) bula bula o gunu bulmusuz ya bozusacak

Çok yakınlarım, akrabalarım, arkadaşlarım hep hamile. Benle aynı zamanlarda evlenenler, hatta sonra evlenenler de hamile. Ben en çok bundan etkileniyorum. Birisi sorduğunda gözlerim dolmadan cevap veremiyorum.

Eşim de etkileniyor ve farkında olmadan beni geriyor. Bu ay olmazsa hastaneye gideriz falan diyor daha çok geriliyorum ben.

Allah'ın gücüne gidecek diye korkuyorum. Ne bu telaş bu acele bilmem ki.

bende sabah defol diye baqırmıştım sana birden kanım ısındı gel öpem kıss

boşver canım bizi bizden başka kimse anlayamaz...tıka kulaklarını gelicek bebişlerimiz olumlu düşünelim güzel şeyler olsun

Benzerliğe bakar mısın sen
Çabuk kırılıyorum ben bu aralar. Eşim hatasını anlayınca ufaktan ufaktan yanaşır, müzipliğe vurar işi. Ama ben illa ki özür beklerim. "ne o tripler, havalar" demek yerine "aşkıım, üzdüm mü seni" dese bir dakika bile sürmeyecek küslüğüm.
Ama demiyor işte

İnsanın elinde degil ki iste tatlım çok ii anlıyorum seni ama korkuyu yaşayıp duracağına kontrol amaçlı doktora gidebilirsin bunun acele etmesi filan yok neticede hamilelik çok hassas bisey ufak bı iltihabın olsa bile etkiliyor gebe kalmayı herseyi kontrol ettirip kafan rahatladıktan sonra bı tek sabredip bebisini beklemek kalır geriye sende rahatlamış olursun

bunların burnu kaf daqında anacım ne yapsan yaranılmıyor bebişlerimiz olsunda bak nasıl dama atıcaz papuçlarını

Çok dogru ya bebek filan düşünmeyenler icin çok kolay demesi Allah ne zaman isterse o zaman verir ne kafaya takiyosun diye

bunların burnu kaf daqında anacım ne yapsan yaranılmıyor bebişlerimiz olsunda bak nasıl dama atıcaz papuçlarını
Dama atmam pabucunu yazık ya. Onun yeri ayrı bebeğin yeri ayrı. Benim kocam ilgi ister. Bir ilgi azalması görürse hiiçç dayanamaz. Kapıda karşılayıp hoşgeldin demezsem, öpmezsem bozulur. Önemli şeyler bunlar onun için.

Çocuğu da kıskanır falan neme lazım

kıyamazmışta koçişinee aman amannn...canım sen yine kıyma koçişine ama ona belli etme..erkek milleti şımartmaya gelmez...söyle ona seni üzmesin yoksa bebiş olursa yüzüne bakmam de
ama şakadan şaka yani şaka

Merak etme alıcam ben onun havasını. Sabah daha sinirliydim sizlerle konuşurken geçti. Hala biraz kızgınlığım var. Onu da çıkarırım ben ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…