Ben ilerisini pekde düşünmüyorum şimdilik tatlım ya ilk cocuğum olacak benimde ins ikiz bakımı gercekten zor ama asılır hersey olsun yeterki ikiz de olur farketmez:))
benim eşimde ikiz bebek istiyor 2 tane zaten var birde ikiz olursa kafayı yemem içten bile deqil:18:
avatarın çok tatlı canım bayılıyorumm
Anladım canım haklısın sen korkmakta... Bende nese olsa bı kardesi olcak sonradan ikizi de olsa olur diye düşünüyodum ama sende zaten varmış 2 tane bı bakıma muhtaç bebekde eslerimiz etti 3:))) üstüne ikizleri de düşünemiyorum artık
saol canım.. bende bayılıyorum, bole şeker kuzularımız olsun:)
ne kadar çok yazmışsınız az daha geç girsem nasıl okurdum sayfalarıbu arada bayaa bir 18 eylül var hadi bakalım hepimize nasip olur inşallah
daha pek kimse yok cnm aqustos çıkınca daha yoqun olur..
Erginsena benide eklermisin bat 15 eylül canım..umarım bu ay olur..
çok doqru yazmışsın cnm..bebek bakımı her halukarda anneye kalıyor..eşler yardım etsede bir yere kadar...ama şu var belli bir zaman sonra erkekler yeniden baba olmak istiyor...bunu çevremdede evimdede teşhis ettim..tabi Rabbimizden sual olunmaz hangisi hayırlıysa o olsun...bikaç aydır korunmuyorum daha bebiş olmadı..belkide hiç olmucak idye ümitsizliqe kapılıyorum..
Ümitsizliğe kapılacak hicbisey yok tatlım bıkac ay olmuş daha zaten korunmayı bıraktıktan sonra vücut normale ancak donuyormuş esininde seninde saglıgın yerinde olduktan sonra olmicak bıse yok tatlım yeter ki stres yapma sen...
millet hangi beşiqi alalım diye topik açmış imrenerek bakıyorum kızlar...Allahım bizlerede nasip eder inşallahhh....
Ay ins ins bu ayın sonuna bizde bebek hazırlıklarını araştırıp konuşmaya baslayacaz umarim
inşallah canım bütün gün bebiş cicilerine ve beşiklerine bakarak geçiriyorum zamanımı...Rabbim bekletmez inşallah..
Aynen ya bakarken De hep kız bebis kıyafetleri dikkatimi çekiyor çok sekerler süslü süslü minicik:) bide ilk hayalim bebek geliyor filan tarzı yazılar yazan hamile tişörtlerinden alıp giymek bayılıyorum :)
ayy deme bende bayılıyorum onlara bugün gördüm yine birinde içim gitti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?