Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

benım kaldı 2 gün..beklıyorum hala bu gece rüyamda bebek gördüm bılıyomusun..bugün yine kahverengı akıntım oldu..ümitlenmeye baslıyorum ama bılmem daha emin degılım maalesef

adetten önceki gelen kanama olmasın lütfennn... umarım yerleşme kanaması falandır... canım senin ilk bebeğin miydi?

arkadaşlar merhaba..

merhaba cnm hoşgeldin...

bilmiyorumki...hap kullandım 3 sene...bıraktım adet olmadım daha.en son 13 temmuzda oldum..ama garip hissediyorum kendimi

test yaptım dün negatifti..bugün de kan testi yaptım yarın alacam..ağrım felan yok..sadece kasıklarım da tatlı bi gezinti gibi bişey hissediyorum...göğüslerim hafif şiş ama ucu cevresi pütür pütür baloncuk gibi..bazen kayboluyo bazen belirgin oluyo...sırtım 3 gğndğr ağrıyo..uyuyamıyorum...iştahım da 10 güne kadar iyiydi kesildi...canım saçma sapan şeyler istiyo...ne bilim böyler yaaaa

insallah iyi bir haber adet gününden önce yaptıysan testi negaatif cıkma ıhtımalı yüksek

selam kızlar nasılsınız? bugün arkadaşlarla görüştük güzel bir gündü benim 4 gün kaldı bata bugünü saymazsak ben daha hiiç test yapmadım malum ilk ay sayılır geçen ay ramazan olunca verimli geçmedi çok test yapasım var yaa sırf test yapmış olmak için

işte hapı bıraktığım için ne zaman olacam bilmiyorum....21 gün hapı içiyodum 3 gün sonra hastalanıyodum...daha olmadım..

çilek reçelini hiç sevmem...tatlıyı ağzıma koymam...sanki önümde kaynattılar...bi güzel koktu ki...3 gün sonra yedim...bi kaseyide bitirdim...noluyo felan oldum yani...gelen giden hamile bu diyo....psikolojik etkilendim

hayırlısı olsun arkadaşım..allah herkesin gönlüne göre versin...

Kıslar benim iğne testi yalan olcak sanırım karnım çok ağrıyo yarın adet olurumya her ay hüsran her ay hüsran ne zaman gülcek bizim yüzümüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…