bende gördüm yaaa hatta iki tane bi kız bi oğlan...ne bileyim psikolojik etkilendim galiba
benım kaldı 2 gün..beklıyorum halabu gece rüyamda bebek gördüm bılıyomusun..bugün yine kahverengı akıntım oldu..ümitlenmeye baslıyorum ama bılmem daha emin degılım maalesef
arkadaşlar merhaba..
adetten önceki gelen kanama olmasın lütfennn... umarım yerleşme kanaması falandır... canım senin ilk bebeğin miydi?
Akıntı dedıgım lekelenme gıbı..bılmıyorum valla..sol kasık tarafımda agrı var hafif..ben adet olmadan önce hıc kahverenge lekelenme olmamıstı tek sasırtan o yoksa adet belırtılerın hemen hemen aynısı var bende..bılmem vallaha ki
bat in ne zaman??cok varmı daha ??
bilmiyorumki...hap kullandım 3 sene...bıraktım adet olmadım daha.en son 13 temmuzda oldum..ama garip hissediyorum kendimi
bilmiyorumki...hap kullandım 3 sene...bıraktım adet olmadım daha.en son 13 temmuzda oldum..ama garip hissediyorum kendimi
test yaptım dün negatifti..bugün de kan testi yaptım yarın alacam..ağrım felan yok..sadece kasıklarım da tatlı bi gezinti gibi bişey hissediyorum...göğüslerim hafif şiş ama ucu cevresi pütür pütür baloncuk gibi..bazen kayboluyo bazen belirgin oluyo...sırtım 3 gğndğr ağrıyo..uyuyamıyorum...iştahım da 10 güne kadar iyiydi kesildi...canım saçma sapan şeyler istiyo...ne bilim böyler yaaaa
insallah iyi bir haberadet gününden önce yaptıysan testi negaatif cıkma ıhtımalı yüksek
işte hapı bıraktığım için ne zaman olacam bilmiyorum....21 gün hapı içiyodum 3 gün sonra hastalanıyodum...daha olmadım..
selam kızlar nasılsınız? bugün arkadaşlarla görüştük güzel bir gündübenim 4 gün kaldı bata bugünü saymazsak ben daha hiiç test yapmadım malum ilk ay sayılır geçen ay ramazan olunca verimli geçmedi çok test yapasım var yaa sırf test yapmış olmak için
çilek reçelini hiç sevmem...tatlıyı ağzıma koymam...sanki önümde kaynattılar...bi güzel koktu ki...3 gün sonra yedim...bi kaseyide bitirdim...noluyo felan oldum yani...gelen giden hamile bu diyo....psikolojik etkilendim
Kıslar benim iğne testi yalan olcak sanırım karnım çok ağrıyo yarın adet olurumya her ay hüsran her ay hüsran ne zaman gülcek bizim yüzümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?