Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kendini neden hamile değilmiş gibi işaretliyosun

Durum şu canım, 2 gün önceki yazımı ekleyeyim, bak, umudum kalmadı açıkçası;

mrb kızlar (( bende bugün itibari ile kırmızı kartı 1 gün erken yedim
bu ay da omadı üstelik orucumda gitti ((( sanırım ben anne olamıcam 2 yıl oldu ya çok sıkıldım
ağlamak i,stiyorum
az evvel hastaneyi aradım adetimin 3 4 günü haftasonuna geliyor die yarın sabahtan gelin dediler ... inş. ilk aşılamamda kavuşurum meleğime

canım hiç muayene oldunuzmu

10 gün önce kanda negatif çıkması gayet normal zaten

Gerçekten mi canım yaaa :26: Ama dedim ya, benim ovu 30 Ağustos idi. Yani o zamana kadar döllenmiş olmaz mıydı ki? Bir de 0,6 ya, yükselir mi ki o saatten sonra... Offff, çok sıkıntılıyım çookkk...

insallah arkadasım..umudunu kaybetme...allah gönlüne göre saglıklı bı evlat verır ınsallah. olmamasının bı sebebı vardı buna inan..insallah bidahakı aylarda olur

insallah arkadasım..umudunu kaybetme...allah gönlüne göre saglıklı bı evlat verır ınsallah. olmamasının bı sebebı vardı buna inan..insallah bidahakı aylarda olur

hep bidahaki ay bidahaki ay ide bekledim 2 yıl oldukendimi çok yorgun hissediyorum ((

hayal kırıklıgı cok kötü bı duygudur ınanırım..ne olur üzülme ..takma kafanı olur ınsallah..hıc beklemedıgın bı anda olacak doktor tedavisi görüyormusun canım

testler falan hep yağıldı temiz çıktı şükür ama tedavi olmadık .. bu ay olcam yarın gidiyorum dr inş. aşılamaya start vercez ALLAHIN izniyle (

testler falan hep yağıldı temiz çıktı şükür ama tedavi a olmadık .. bu ay olcam yarın gidiyorum dr inş. aşılamaya start vercez ALLAHIN izniyle (

amin insallah...ya allah ya bismillah deyip baslarsınız ınsaallah. allah gönlüne göre versın ınsallah arkadasım..üzülme hersey olur helekı beklemedıgın bı zamanda olur ınsallah

Durum şu canım, 2 gün önceki yazımı ekleyeyim, bak, umudum kalmadı açıkçası;
phiacım ;
bu kadar karamsar olma... 30 ağustos yumurtlama gününse eğer ve o gün döllenme olduğunu düşünelim,senin kanında döllenmeden 10-11 gün sonraya kadar hcg çıkmayabilir... çünkü; hcg hormonu döllenince değil, bebek rahme yerleşince salgılanmaya başlar... bebeğin döllenmeden sonra rahme yerleşmesi 7-10 gün arasındadır... sen testi eğer ayın 11 inden önce yaptırdıysan, daha bebek yerleşmeden yaptırmış olabilirsin canım... bilmem anlatabildim mi?

aynı fıkırdeyim canım..daha bırsey bellı degıl

Hımm, anladım gibi, inşallah dediğiniz gibi olur da sürpriz olur bana canlar :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…