kendini neden hamile değilmiş gibi işaretliyosun
Kızlar ben geldim... Akşam hafif bir ağrım oldu sol tarafımda, çok değildi ama merak ettim Beta HCG değerimi, biz de acile gittik, BAT'a 8 gün var ya (19 Eylül) , varsa gebelik çıkar nasılsa diye, bir de Mart ayında erken düşük yaşamıştım, varsa yine öyle birşey olmasın diye endişelendiğim için gittik hastaneye. Kan sonucum 0,6 çıktı, yani negatif. Sonra acil doktoru yukarı servise nöbetçi kadın doğum uzmanı doktora yolladı, vajinal ultrasonla muayene oldum, yumurtalıklarım iyi durumdaymış, onunla ilgili bir durum yokmuş... Doktora sordum adetime var daha, gebelik varsa o gün geldiğinde görülebilir mi diye, evet dedi, adetinizden 1 hafta geçince tekrar ölçtürebilirsiniz dedi. Ama benim ümidim kalmadı bu ay için. Çünkü ovulasyon günüm 30 Ağustos idi, döllenmiş olsaydı eğer bugün mutlaka çıkardı ufak seviyede de olsa...Anlayacağınız benim bu aydan ümidim kesildi artıkAma sizlerin güzel sonuçlarını listeye eklemeye devam edeceğim. Bu arada iğne testi geçenkinde sadece ucu siyahtı, bugünkü iğne ise hiç değişmemiş, aynı parlaklığında, koyduğumda nasılsa öyleydi. Yani iğne testi sonuçlarınız da doğrudur muhtemelen...
mrb kızlar(( bende bugün itibari ile kırmızı kartı 1 gün erken yedim
bu ay da omadı üstelik orucumda gitti((( sanırım ben anne olamıcam 2 yıl oldu ya çok sıkıldım
ağlamak i,stiyorum
az evvel hastaneyi aradım adetimin 3 4 günü haftasonuna geliyor die yarın sabahtan gelin dediler ... inş. ilk aşılamamda kavuşurum meleğime
10 gün önce kanda negatif çıkması gayet normal zaten
canım hiç muayene oldunuzmu
mrb kızlar(( bende bugün itibari ile kırmızı kartı 1 gün erken yedim
bu ay da omadı üstelik orucumda gitti((( sanırım ben anne olamıcam 2 yıl oldu ya çok sıkıldım
ağlamak i,stiyorum
az evvel hastaneyi aradım adetimin 3 4 günü haftasonuna geliyor die yarın sabahtan gelin dediler ... inş. ilk aşılamamda kavuşurum meleğime
insallah arkadasım..umudunu kaybetme...allah gönlüne göre saglıklı bı evlat verır ınsallah. olmamasının bı sebebı vardı buna inan..insallah bidahakı aylarda olur
hep bidahaki ay bidahaki ay ide bekledim 2 yıl oldukendimi çok yorgun hissediyorum((
hayal kırıklıgı cok kötü bı duygudur ınanırım..ne olur üzülme ..takma kafanı olur ınsallah..hıc beklemedıgın bı anda olacak doktor tedavisi görüyormusun canım
testler falan hep yağıldı temiz çıktı şükür ama tedavi a olmadık .. bu ay olcam yarın gidiyorum dr inş. aşılamaya start vercez ALLAHIN izniyle(
phiacım ;Durum şu canım, 2 gün önceki yazımı ekleyeyim, bak, umudum kalmadı açıkçası;
phiacım ;
bu kadar karamsar olma... 30 ağustos yumurtlama gününse eğer ve o gün döllenme olduğunu düşünelim,senin kanında döllenmeden 10-11 gün sonraya kadar hcg çıkmayabilir... çünkü; hcg hormonu döllenince değil, bebek rahme yerleşince salgılanmaya başlar... bebeğin döllenmeden sonra rahme yerleşmesi 7-10 gün arasındadır... sen testi eğer ayın 11 inden önce yaptırdıysan, daha bebek yerleşmeden yaptırmış olabilirsin canım... bilmem anlatabildim mi?
amin insallah...ya allah ya bismillah deyip baslarsınız ınsaallah. allah gönlüne göre versın ınsallah arkadasım..üzülme hersey olur helekı beklemedıgın bı zamanda olur ınsallah
inşallah.. sende dua et canım bana....
tatlım sende durumlar nasıl? benim şafak hala 7...aynı fıkırdeyim canım..daha bırsey bellı degıl
tatlım sende durumlar nasıl? benim şafak hala 7...
phiacım ;
bu kadar karamsar olma... 30 ağustos yumurtlama gününse eğer ve o gün döllenme olduğunu düşünelim,senin kanında döllenmeden 10-11 gün sonraya kadar hcg çıkmayabilir... çünkü; hcg hormonu döllenince değil, bebek rahme yerleşince salgılanmaya başlar... bebeğin döllenmeden sonra rahme yerleşmesi 7-10 gün arasındadır... sen testi eğer ayın 11 inden önce yaptırdıysan, daha bebek yerleşmeden yaptırmış olabilirsin canım... bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?