Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım büyür tabikide sen sakın bişey yapma,hormonal dengen normalse zaten büyür,lh hormonunda problem olup olmadığınıda bu şekilde görürsün,bence bişey yapma,dengeli beslen yeter..

tatlim yaa ben tam 2aydir bunu yasiyorum, adet gunu ve diyer ayda adetden sonra yapdim silik cikmisdi her ikiside...ama foooss sondaa kirmizilar tesrif ediyor,.anlamiyorum ki bende ne dir bu silik o zaman..

canım büyür tabikide sen sakın bişey yapma,hormonal dengen normalse zaten büyür,lh hormonunda problem olup olmadığınıda bu şekilde görürsün,bence bişey yapma,dengeli beslen yeter..

bitanem ben gecen ay hormon tahlilileri yapdirmisim heppsi hepssi normal cikmisdi, bilemiorumki..incir aldirdim kocisi 2kg, yiyecem belki faydasi olru hmmm?

tatlim yaa ben tam 2aydir bunu yasiyorum, adet gunu ve diyer ayda adetden sonra yapdim silik cikmisdi her ikiside...ama foooss sondaa kirmizilar tesrif ediyor,.anlamiyorum ki bende ne dir bu silik o zaman..

ciddenmi yaaa,cok üzüldüm şimdii,ama kadınların cogu hamile kalıyormuş aslında,sonra adetle birlikte gidiyormuşşbuarada tatlım hangi markayı kullanıyordun?bu benim için cok önemli,bi kıyaslama yapayım.incir faydalı olurda herşey normalse gerek yok cok yeme tatlım hormon dengesini bozabilir dikkatlıu ol.

Son düzenleme:

ya ben tcde yasamiyorum, misirdayim, burada Baby test diye yaziyordu...belki seninki dogrudur canim, uzmek istemedim snei ...sadece basima gelmis bi seydi..hayirlisi..bu ay benim icin cok onemli o yuzden fazla ugrasiyorum..bari bu ay hamile kalayim..esiimden uzak kalicam icin..

canım mrb yoktun bayağıdır.Ben yumurta çatlaması içinde büyümesi içinde incir kürü duydum hatta çatlaması için havuç falanda koyuyırsun içine ama ne kadar etkili olur yada ters bişey olur mu bilemem
Ben bu ay soğn kürü yaptım kistim varsa temizlensin diye önümüzdeki ayda soğan yapacağım ondan sonra inciri denemeyi düşünüyorum

aa savascimm vallah girer girmez seni aradi gozlerim..kuzum sogan cok iyi geliyor kiste bende icmisdim, hemen ilk aydan kistler gitmisdi..dene bence..incir cok iyi o yuzden dusunuyorum bende...insallah cabucak gelsin bebisler

evet canım biliyorum senin durumunu daha öncede konuşmuştuk,ama hayırlısı olsun,inşallah olur yüzümüz güler.Benim testlerde cok güvenilir olmayabilir tatlım,napalım artık

evet canım biliyorum senin durumunu daha öncede konuşmuştuk,ama hayırlısı olsun,inşallah olur yüzümüz güler.Benim testlerde cok güvenilir olmayabilir tatlım,napalım artık

benim aklima ne takildi biliyormusun, belki dusuk falan yasiyorum,,yani hep silik cikanlar hamile cikiyor sonra..bende silik oluyor ama sonrada bi kac gune kirmizilar..ama insallah sendeki bebekdir ))

aa savascimm vallah girer girmez seni aradi gozlerim..kuzum sogan cok iyi geliyor kiste bende icmisdim, hemen ilk aydan kistler gitmisdi..dene bence..incir cok iyi o yuzden dusunuyorum bende...insallah cabucak gelsin bebisler

saol canım bende bayağıdır bakıyorum yoksun dedim acaba döndümü.Evet soğan kürünü duydum kist çin bende de bazen çıkıyor ya birde çatlatma iğnesi yumurta takibi falanda kist oluşturabiliyormuş diye duydum o yüzden eşim düzelene kadar bende kendime bakayım.15 gün oldu içeli(ama bu aarda 3 akşam içemedim)adet olayım 2.adete kalada yapacağım

Herşeyin şifası allah tan biz sadece dermanıa elçi arıyoruz.inş. emeklerimizi boşa çıkarmaz cenab_ı mevlam
Burdan bir arkadaş bana perşembe gecesinin sabahı 170 adet ayetel kürsi okudum 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim falan demişti.İnancın varsa dua duadır denenebilir

bu arada canım ben hala işteyim çıkacağım şimdi ewvde yemek falan derken girmem geç bir saati bulabilir tekrardan

oyledir canimm elbetde dua muslumanin kalkanidir, bununla istediklerimiz Allaha bildiririz.elbet vardir bir hayir..benim gitmeme daha var.adetime bi kac gun kala gidecem..hayirlisi..senin icin dua edecem cnaim..insallah cok kisa zamanda gelir bebisin .

benim aklima ne takildi biliyormusun, belki dusuk falan yasiyorum,,yani hep silik cikanlar hamile cikiyor sonra..bende silik oluyor ama sonrada bi kac gune kirmizilar..ama insallah sendeki bebekdir ))

anlıyorum,o korkuları bende yaşıyorum bazen,o yüzden kesin bişey olmadan umut bağlamamak gerek,Allah gönlümüze göre veriri inşallah

çizgi hafif görünüyor tatlım ama belirgin değil,gölge gibi,bilmiyorum ki yarın bidaha yaparım,çıkmazsa diye korkuyorum,belki test bozuktur..Yada akşama gelir kırmızılar

inş bozuk değildir, inş seni yanıltmaz..
yinelersin testi sabah.. inş gönlüne göre olur cnm..
çizginin silikte olsa olması, şüpheli ama
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaa..

evet tıpatıp gebelik belirtisii
neyse takmayalım belirtilere, sallayalım gitsiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…