Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Kıslar benim iğne testi yalan olcak sanırım karnım çok ağrıyo yarın adet olurumya her ay hüsran her ay hüsran ne zaman gülcek bizim yüzümüz.

umarım bi gün hepimizin yüzü gülecek arkadaşım. takma kafana diyemiyorum çünki hepimiz aynı şeyleri yaşayıp, hüsrana uğruyoruz....
adetin ilk bikaç günü hep hayal kırıklığı yaşanıyor ama 5. 6. gün hemen tekrar yumurtlama tarihi hesaplarına başlıyoruz. allahım isteyen herkese ver şu meleklerini....

yeniyim daha..
sıkıntılarım var hemen yanınıza geldim bende: (
Hoş geldin cnm

bewnde yeni üye oldum...banada biri yardımcı olsun lüffennnn

Olalım cnm sen de hoşgeldn

Kıslar benim iğne testi yalan olcak sanırım karnım çok ağrıyo yarın adet olurumya her ay hüsran her ay hüsran ne zaman gülcek bizim yüzümüz.

KAsık ağrısını hemen adete yorma tatlım bi bekle bakalım iyi düşün hemen yelkenleri suya indiriyoruz yaaa...

göğüslerdeki o pütür pütür kabarcıklar oluştu ise
kesin hamilesin söyliyim ben sana
o kabarcıkların özel bir ismi de var ama unuttum ben şimdi
kesin diyorum kesiiinnn.... :))

göğüslerdeki o pütür pütür kabarcıklar oluştu ise
kesin hamilesin söyliyim ben sana
o kabarcıkların özel bir ismi de var ama unuttum ben şimdi
kesin diyorum kesiiinnn.... :))

aynı seyi yazıcaktım sen benden cok yaşıcakmışsın arkadaşım..

bencede o göğüs kabartıları yanılmaz die biliyorumm

Canım sen hani yapacaktın testini? Fikir mi değiştirdin, yap artık yaa, bugün de alalım hamiş haberi

canım nasıl kabarcıklar oluyor bende var ara kanamam oldu ama adetim 15 gün geçikti normal mi acaba kabarcıklar nasıl oluyor hamileyken bira açabilirmisin

Birden, duş alırken ya da kıyafetını değiştirirken farkedebilirsin.
Böyle hani üşüyünce ürpeririz ya.
Öyle düşün ama çok daha büyük ve kabarık,
minicik bir baloncuk gibi..
Ürpermedeki kabarıklıgın birkaç katı ve
kabarıklık bırden sonebılıyor ama yerı kalıyor.

Benim de reglime 10 gün falan var ama bu aydan ümitliyim ne bileyim içimden bi ses olacak diyor. Beni de listeye ekleyin lütfen

canım nasıl kabarcıklar oluyor bende var ara kanamam oldu ama adetim 15 gün geçikti normal mi acaba kabarcıklar nasıl oluyor hamileyken bira açabilirmisin

normalde göğüs ucumun cevresi kabarcıklı ama belli değildi..sünmüşlerdi...ama şimdi belirginleşmiş...hayırlısı olsun...bi de ikiz olursa şaşmam...ben ikizim eşimin ablaları ikiz kuzenleri ikiz :)

Gerçekten mi canım yaaa :26: Ama dedim ya, benim ovu 30 Ağustos idi. Yani o zamana kadar döllenmiş olmaz mıydı ki? Bir de 0,6 ya, yükselir mi ki o saatten sonra... Offff, çok sıkıntılıyım çookkk...

tabiki gerçekten. seninle aynı günüz biz. o simgeyi kaldır lütfen isminin karşısından. umutlu ol. umutsuz olması gereken benim. koca ayda 1 kere birlikte olduk

eee topiğimize bir ikiz fena olmaz

kızlar nabersiniz bakiim,ne çok yazmısınız oku oku bitmiyor..Bişi sorucam kızlar,adet günü test yapınca kesin cıkarmı(idrar evde yapılandan)?acaba çoook ama çoook silik çizgi hamile olmayan birisindede çıkarmıki?sizin yaptığınız testte çıkıyormu yoksa benim gözlerimmi görmek istiyor o çizgiyi?kafayıı yiyycem lütfen bişi yazın bana..buarada benim adet günüm 13 yani bugün,ben 2 gün fazla söylemiştim gecikirse diye ama işte durduramıyorum..

emin olmak için 2 gün sonra tekrar dene canım belirginleşir o zamana

Kızlar hala regl olmadım..Sancımda bıçak gibi kesildi. Ne şimdi bu hormonlar bana oyunmu oynuyor...

gününde yapılanda da büyük ihtimal doğru sonuç veriyor..
ayrıca silik çizgi yanıltmaz.. var demek ki bişeyler..
bi kaç gün geçince testi yinelesen, daha koyu çıkacaktır..
gördünmüü çizgiyi?

Her kese merhaba arkadaslar nasilsiniz? Hamile kalan arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum, sagsalim kucaklarina almak nasib olsun...e bizede nasib olsun amiinn..durun ne soruucam, ben dun yumurta takibine gitdim, 12ci gunu adetimin, doktor 1tane yumurta var 12mm dedi..3gun sonra gel bakalim buyuyecekmi 18e ulasmasi lazim ki catlama ignesi versin.ya sizce buyurmu ? yada daha hizli buyude bilmek icin neler yapayim? biliyorsunuz benim bu ay son ayim,,sonra kocisin yaninda olmiican bi kac ayy ((

Merhaba aranıza yeni katıldım.Bat 24 eylül beni de listeye ekleyebilir misiniz? Gebe kalanları tebrik ederim şimdiden ,darısı benim gibi isteyenlerin başına.

çizgi hafif görünüyor tatlım ama belirgin değil,gölge gibi,bilmiyorum ki yarın bidaha yaparım,çıkmazsa diye korkuyorum,belki test bozuktur..Yada akşama gelir kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…