Kıslar benim iğne testi yalan olcak sanırım karnım çok ağrıyo yarın adet olurumya her ay hüsran her ay hüsran ne zaman gülcek bizim yüzümüz.
Hoş geldin cnmyeniyim daha..
sıkıntılarım var hemen yanınıza geldim bende: (
bewnde yeni üye oldum...banada biri yardımcı olsun lüffennnn
Kıslar benim iğne testi yalan olcak sanırım karnım çok ağrıyo yarın adet olurumya her ay hüsran her ay hüsran ne zaman gülcek bizim yüzümüz.
test yaptım dün negatifti..bugün de kan testi yaptım yarın alacam..ağrım felan yok..sadece kasıklarım da tatlı bi gezinti gibi bişey hissediyorum...göğüslerim hafif şiş ama ucu cevresi pütür pütür baloncuk gibi..bazen kayboluyo bazen belirgin oluyo...sırtım 3 gğndğr ağrıyo..uyuyamıyorum...iştahım da 10 güne kadar iyiydi kesildi...canım saçma sapan şeyler istiyo...ne bilim böyler yaaaa
göğüslerdeki o pütür pütür kabarcıklar oluştu ise
kesin hamilesin söyliyim ben sana
o kabarcıkların özel bir ismi de var ama unuttum ben şimdi
kesin diyorum kesiiinnn.... :))
aynı seyi yazıcaktım sen benden cok yaşıcakmışsın arkadaşım..
Bencede o göğüs kabartıları yanılmaz die biliyorumm
canım nasıl kabarcıklar oluyor bende var ara kanamam oldu ama adetim 15 gün geçikti normal mi acaba kabarcıklar nasıl oluyor hamileyken bira açabilirmisin
Canım sen hani yapacaktın testini? Fikir mi değiştirdin, yap artık yaa, bugün de alalım hamiş haberi
canım nasıl kabarcıklar oluyor bende var ara kanamam oldu ama adetim 15 gün geçikti normal mi acaba kabarcıklar nasıl oluyor hamileyken bira açabilirmisin
Gerçekten mi canım yaaa :26: Ama dedim ya, benim ovu 30 Ağustos idi. Yani o zamana kadar döllenmiş olmaz mıydı ki? Bir de 0,6 ya, yükselir mi ki o saatten sonra... Offff, çok sıkıntılıyım çookkk...
Hımm, anladım gibi, inşallah dediğiniz gibi olur da sürpriz olur bana canlar :13:
normalde göğüs ucumun cevresi kabarcıklı ama belli değildi..sünmüşlerdi...ama şimdi belirginleşmiş...hayırlısı olsun...bi de ikiz olursa şaşmam...ben ikizim eşimin ablaları ikiz kuzenleri ikiz :)
kızlar nabersiniz bakiim,ne çok yazmısınız oku oku bitmiyor..Bişi sorucam kızlar,adet günü test yapınca kesin cıkarmı(idrar evde yapılandan)?acaba çoook ama çoook silik çizgi hamile olmayan birisindede çıkarmıki?sizin yaptığınız testte çıkıyormu yoksa benim gözlerimmi görmek istiyor o çizgiyi?kafayıı yiyycem lütfen bişi yazın bana..buarada benim adet günüm 13 yani bugün,ben 2 gün fazla söylemiştim gecikirse diye ama işte durduramıyorum..
kızlar nabersiniz bakiim,ne çok yazmısınız oku oku bitmiyor..Bişi sorucam kızlar,adet günü test yapınca kesin cıkarmı(idrar evde yapılandan)?acaba çoook ama çoook silik çizgi hamile olmayan birisindede çıkarmıki?sizin yaptığınız testte çıkıyormu yoksa benim gözlerimmi görmek istiyor o çizgiyi?kafayıı yiyycem lütfen bişi yazın bana..buarada benim adet günüm 13 yani bugün,ben 2 gün fazla söylemiştim gecikirse diye ama işte durduramıyorum..
gününde yapılanda da büyük ihtimal doğru sonuç veriyor..
ayrıca silik çizgi yanıltmaz.. var demek ki bişeyler..
bi kaç gün geçince testi yinelesen, daha koyu çıkacaktır..
gördünmüü çizgiyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?