bendede gögüsler şiş ve hassas karnım şiş birazda batıcı tarzda ağrı ve iştahım deli gibi bacaklarımda ağrıyo ama bilmiyorum ne olacak
canım onunda belli biyeri yok. özel bi şirkette satış şefi heryere gidiyyo. 2 gün ankarada 2 gün istanbulda 2 gün başka şehirde oluyo. ama o kadınla ankarada evleri varmış. seneye samsuna geçecekti. yani hep evinde duracaktı. o yüzden sabredelim demiştik. meğer onun amacı başkaymış
Canım benim öyle düşünme sen dayanak arıyosun ama karısına eş bile olamamış bir adam çocuğuna nasıl baba olsun.Üstelik bu çocuk babasıyla dolayısıyla o ahlaksız kadınla sürekli bir araya gelmek durumunda kalacak Tabi sende. Onları her gördüğünde yaran deşilecek.Çocuğunun olmaması daha hayırlıdır belki.Hem eğer bir çocuğun olacaksa seni hakeden çocuğuna baba olabilecek birinden olmalı.Sakın yıkılma hayattan soğuma.Yeniden evlenebilirsin, güvenebilirsin.Bence böyle birinden evladın olmalı her zaman seninle olacak birinden...canım çok güzel yazmışsın.. sende eskiden tanıdığım bir arkadaşımsın. neler yaşadığımı sende bilenlerdensin. şu an yoldayamış geliyomuş. mesaj attı şimdi. ben mesaj atardım hakan gel yumurtlama günümdeyim diye nasıl geleyim canım uzaktayım derdi. demekki istese gelebiliyormuş. ama öbür kadından ayrılamıyordu demekki. bu erkeklik nasıl bi iğrençliktir ya. hem ona ben bana nasıl dokunabiliyordu. nasıl bir midedir. yazdıkların doğru. ama öyle güçsüzümki. benim bu hayatta tek dayanağım oydu. 1 kere olan şu birliktelikle bir bebeğim olsada tek dayanağım o olsa şimdi. o zaman daha güçlü olurum
Kızlar merhaba.
Bata 6 gün kaldı. 22 sinde de kpss sınavı var. İnşallah olmam adet. Çünkü adet olunca karnım çok ağırıyor. Ne yapacam bilmiyorumSınavı yarıda bile bırakabilirim kıvrana kıvrana ölüyorum
sağ kasıgım ağrıo. göğüsler şiş acıyo. İşte son durum bu bende. Çorap giyiyorum çok üşüyo ayaklarım.
canım bende çorap giyiyorum ve kıvamlı akıntım var...1 haftadırda sol kasıqım aqrıyor...üşüttükmü acaba? bu arada bnm bat yarın :26:
3 canım :26::26::26:erginsena, senin ilk gebelik mi olacak?
akıntı olması da iyidir
kızlar bat yarın sol kasıqım çok aqrıyor...üşüttüm sanırım..
aylincim;
canım istersen bulunduqun durumla ilgili bir konu aç...sana deneyimli arkadaşlar ışık tutar yol gösterir...biz burda bebişten bahsediyoruz sen daha çok üzülüyorsun...hem avukat arkadaşlar falanda yardımcı oluyor geçen gün başka bir arkadaşta aynı durumla karşı karşıya kalmıştı...eqer konu açarsan linki bizimle paylaş arada bizde takip ederiz cnm..
3 canım :26::26::26:
ne açıdan?
canım bende çorap giyiyorum ve kıvamlı akıntım var...1 haftadırda sol kasıqım aqrıyor...üşüttükmü acaba? bu arada bnm bat yarın :26:
yok canım sağol. şu an sadece pazartesiyi bekliyorum. sabah gidip hemen dava açıcam. ağlamaktan sesim kısık, gözlerim mosmor. dünden beri bi yudum su bile içmedim. bu sayfada hem açık duruyo telefonda ondan bakıyorum. yoksa konu falan açmam yani
kızlar ben hamile olabilirim biliyomusunzz?ama hcg biraz düşük çıktı,dün adet günümü 1 gün geçmişti,(ben 15 diye fazladan söylemişi),test yaptılar 6.88 cıktı hcg ama doktor kesin demedi yaa,cok çelişkideyim,kadın doğumcuda yoktu,izne ayrılmış,aile hekim söyledi bunları...sevinsemmi üzülsemmi?
Aylincim yeni gördüm ve yazdıklarını baştan sona okudum. Seni kesinlikle yönlendirmek istemem hayatınla ilgili kararları kendin vereceksin tabi ki ama şu anda yıkıldığın beklemediğin bir insandan böyle bir darbe yediğin için bu kadar yılmış durumdasın.
Bence doğru karar vermek için biraz zaman geçmesini bekle. Kesinlikle affet demiyorum. Ancak hiçbişey istemiyorum ne yaparlarsa yapsınlar edalarını bir kenara bırakıp kaçıp gitmek yerine gereken bütün davaları açıp sonuna kadar ne gerekiyorsa yapman ve tüm bağlarını koparman. İlk çocuğu düşündüğüne göre daha gençsin önünde hayırlısıyla uzun ve güzel bir ömür var. Dua et ki çocuğun olmadan karşına çıktı bunlar yoksa eşinle bağını hiçbir şekilde koparamayacaktın. Zararın neresinden dönersen kardır. Ve emin ol yuva yıkanın yuvası olmuyor benim halamın oğlu da eşini aldatarak ayrıldı ve aldattığı kadınla evlendi ama hiç bir şekilde mutlu olamadılar emin ol şu anda onlarda boşanma yoluna girmiş durumdalar.
O yüzden her kadın gibi dimdik dur ve ne gerekiyorsa onu yap bunun içinde söylemek çok zor ama zamanla yüreğinin katılaşmasını beklemen gerek
İnşallah Yüce Rabbim karşına ömrünce sana destek olacak birini çıkarır ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?