Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bendede gögüsler şiş ve hassas karnım şiş birazda batıcı tarzda ağrı ve iştahım deli gibi bacaklarımda ağrıyo ama bilmiyorum ne olacak

Ben bu ay kendimi hiç dinlemedim boşuna ümitlenmiyim diye....sol kasıqım çok batıyor ama hamilelik belirtisi olarak görmüyorum geçen ay çok daha fazlası oldu..demekki reqle yakın olabiliyor...Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin inşallahh..

amin inş bazıları hemen hamile kalıyo ne ballılar biz bekle bekle hyırlısı diorum Verecek olan Rabbimdir

aylincim;
canım istersen bulunduqun durumla ilgili bir konu aç...sana deneyimli arkadaşlar ışık tutar yol gösterir...biz burda bebişten bahsediyoruz sen daha çok üzülüyorsun...hem avukat arkadaşlar falanda yardımcı oluyor geçen gün başka bir arkadaşta aynı durumla karşı karşıya kalmıştı...eqer konu açarsan linki bizimle paylaş arada bizde takip ederiz cnm..

Aylinn,daha yeni görüyorum olayları okudum ,canım arkadaşımm,çok ama çok üzüldüm anlatamam,seni tanımasamda bunu hiçbir kadının haketmediğini hepimiz biliyoruz,ama güçlü olmak zorundasın,aynı şeyleri benım ablam yaşadı,20 senelik evliliği bitti,ama senelerce dayndı,affetmeye çalıştı,üstelik sadece bi kadın değil,birsürü kadın vardı,en son ablam evde bastı eşini,şimdi boşandılar,köpek gibi pişman eniştem ama yapacak birşey yok,bir gram şüphe insanı bitirir,için için yer,arkadaşım,artık kendine yeni bir hayat kura,herşeye yeniden başlamayı göze al lütfen,yoksa ömür boyu niye böyle oldu diyeceksin,herşey affediliyor ama ihanet başka bişey arkadaşım,ve hiçbir erkek bulunmaz hint kumaşı değildir,önce kendini düşünmelisin..

Son düzenleme:
Canım benim öyle düşünme sen dayanak arıyosun ama karısına eş bile olamamış bir adam çocuğuna nasıl baba olsun.Üstelik bu çocuk babasıyla dolayısıyla o ahlaksız kadınla sürekli bir araya gelmek durumunda kalacak Tabi sende. Onları her gördüğünde yaran deşilecek.Çocuğunun olmaması daha hayırlıdır belki.Hem eğer bir çocuğun olacaksa seni hakeden çocuğuna baba olabilecek birinden olmalı.Sakın yıkılma hayattan soğuma.Yeniden evlenebilirsin, güvenebilirsin.Bence böyle birinden evladın olmalı her zaman seninle olacak birinden...

Kızlar merhaba.

Bata 6 gün kaldı. 22 sinde de kpss sınavı var. İnşallah olmam adet. Çünkü adet olunca karnım çok ağırıyor. Ne yapacam bilmiyorum Sınavı yarıda bile bırakabilirim kıvrana kıvrana ölüyorum

sağ kasıgım ağrıo. göğüsler şiş acıyo. İşte son durum bu bende. Çorap giyiyorum çok üşüyo ayaklarım.

Aylin çok geçmiş olsun.. Allahım yar ve yardımcın olsun..
Yuva yıkanın yuvası olmaz.. hiç bir zamanda beli doğrulmaz..
dediğin gibi; güven bi kere yitirilince, bir daha yerine konulmaz..
hayat ta şüphe içinde beklemekle geçmez
hakkında hayırlısı olsun cnm

canım bende çorap giyiyorum ve kıvamlı akıntım var...1 haftadırda sol kasıqım aqrıyor...üşüttükmü acaba? bu arada bnm bat yarın :26:

Aylincim yeni gördüm ve yazdıklarını baştan sona okudum. Seni kesinlikle yönlendirmek istemem hayatınla ilgili kararları kendin vereceksin tabi ki ama şu anda yıkıldığın beklemediğin bir insandan böyle bir darbe yediğin için bu kadar yılmış durumdasın.
Bence doğru karar vermek için biraz zaman geçmesini bekle. Kesinlikle affet demiyorum. Ancak hiçbişey istemiyorum ne yaparlarsa yapsınlar edalarını bir kenara bırakıp kaçıp gitmek yerine gereken bütün davaları açıp sonuna kadar ne gerekiyorsa yapman ve tüm bağlarını koparman. İlk çocuğu düşündüğüne göre daha gençsin önünde hayırlısıyla uzun ve güzel bir ömür var. Dua et ki çocuğun olmadan karşına çıktı bunlar yoksa eşinle bağını hiçbir şekilde koparamayacaktın. Zararın neresinden dönersen kardır. Ve emin ol yuva yıkanın yuvası olmuyor benim halamın oğlu da eşini aldatarak ayrıldı ve aldattığı kadınla evlendi ama hiç bir şekilde mutlu olamadılar emin ol şu anda onlarda boşanma yoluna girmiş durumdalar.
O yüzden her kadın gibi dimdik dur ve ne gerekiyorsa onu yap bunun içinde söylemek çok zor ama zamanla yüreğinin katılaşmasını beklemen gerek
İnşallah Yüce Rabbim karşına ömrünce sana destek olacak birini çıkarır ileride

yok canım sağol. şu an sadece pazartesiyi bekliyorum. sabah gidip hemen dava açıcam. ağlamaktan sesim kısık, gözlerim mosmor. dünden beri bi yudum su bile içmedim. bu sayfada hem açık duruyo telefonda ondan bakıyorum. yoksa konu falan açmam yani

kızlar ben hamile olabilirim biliyomusunzz?ama hcg biraz düşük çıktı,dün adet günümü 1 gün geçmişti,(ben 15 diye fazladan söylemişi),test yaptılar 6.88 cıktı hcg ama doktor kesin demedi yaa,cok çelişkideyim,kadın doğumcuda yoktu,izne ayrılmış,aile hekim söyledi bunları...sevinsemmi üzülsemmi?

canım bende çorap giyiyorum ve kıvamlı akıntım var...1 haftadırda sol kasıqım aqrıyor...üşüttükmü acaba? bu arada bnm bat yarın :26:

Bende de akıntı var. Ay başından beri başladı göğüs ağrım hala devam ediyor. Sağ kasıgım ağırıyo benmde. İnşallah hamilesindir canım. İnşallah bende hamileyimdir

kızlar lütfen inşallah hamile değilsindir demeyin. inşallah hamileyimdir. mucize ama inşallah. benim yüzümü güldürecek tek şey o olur

sakin ol değerin düşük aama kimileri 5 in üzerin pozitif sayıyo bilmiyorum bikaç gun dinlen ve kan testini tekrarla arkadaşım
inşallah güzel dileklerimiz dualrımızz kabul olmuşturda bebişin tutunmuştur

teşekkür ederim canım. ama yinede inşallah hamileyimdir. başka türlü hayata tutunamam.1 kere birlikte olduk bu ay ama olsun belki bir mucize olur. Allahım yüzüme güler belki.
27 yaşıma giricm birkaç ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…