Arkadaslar benı bıdahakı aya yazın..benim kırmızım geldı...simdi hamıle kalanlardan taktık tavsıye felan beklıyorum..esimede bır sürü ümit vermıstım belırtıler yüzünden cok üzüldüm bugün...kac kez yumurtladıgını nerden bılebılırsınız???
canım geldimi eşin konuştunuz mu lütfen güçlü ol canım sen hiçbirini haketmedin bebeğin için nasıl savaştığını dualar ettiğini çok iyi biliyorum ama o adam senin bi damla göz yaşına bile değmezmiş
sana katılıyorum.şimdi haramın ve kaçamak yapmanın tadı var.ama gerçek anlamda aynı çatı altına girip evlendiklerinde herşeyin farkına varacak.ama iş işten geçmiş olacak.tabii bir de ebedi olan dünya var.burda ne çekersen çek en fazla yaşayacağın 90 yıl.ama ahiret hayatı öyle mi.bu işte onlara büyük azap var.
aylincim rabbim sana dayanma gücü versin.unutma biz hep burdayız.dertlşemek iyi geliyo burda.bebiş için uğraşanlardanım.en umutsuz olduğum canımın en sıkkın olduğu zamanlarda burda moral buldum.inşallah senin için herşey çok daha iyi olur.rabbim doğru kararı vermeni sağlar inşallah.dualarım seninle.
canım yumurtladığını akıntıdan biliyorsun bu ay ben hesablayıcılara göre çıkan tarihte yapışkan sıvı akıntım oldu bitti son 3 günür tekrar başladı o yapışkan beyaz akıntı bu yumurtanın olgunlaştığı gösteriyormuş
canım gercekten cok üzüldüm okuduğumda sabah...2 bucuk senedir birlikteermiş siz kaç yıllık evlisiniz affına sığınıorum
hiç belli etmedimi anlamadınmı yani yoksa cok mu guveniyodun gözün kapalımıydı??
hayırlısı olsun bn hala bekliyorum ayın 20 sini bakalım ne olacak ovulasyon testi ile anlamış olabilir
tüm ailesine etrafına rezil olacak sanki mutlu olacaklar gizli ve haram tatlıdır ama artık onlarda iflah olmaz pişman olacak bence
anladım canım sagol...valla takıp etmeye korkuyorum gercekten..sonra yıne olmıcak ve 4 ay denemıs ve basarız olmus olacagız..yanı ramazan ayını saymasak aslında bu ay daha yenı basladık dıkkat etmeye. cok üzücü bı olay gercekten...sen bı hamılelık yasadınmı
hıc gebelik gecırdınmı???ılkmı??
evet gece geldi. saatlerce konuştuk sonra kovdum evden onu. herşeyi itiraf etti yani etmek zorundaydı artık.
ayrılmayalım dedi. ben o kadınla ilişkimi bitirdim bugün dedi. bende neden bitirdin kadın senin için eşinden vazgeçmiş hatta işinden ayrılmış sana yakın olabilmek için. kadın senin için çırpınmış bırakma onu dedim. kovdum evden.
ne kadar pişman olursa olsun. pişman olması beni aldattığını değiştiremezki
yok canım yaşamadım bu ay ilk kez denedik zaten allahın izni ile tutar inşallah[/QUOT
kendını nasıl hıssedıyorsun..hıssıyat cok önemlı
evet gece geldi. saatlerce konuştuk sonra kovdum evden onu. herşeyi itiraf etti yani etmek zorundaydı artık.
ayrılmayalım dedi. ben o kadınla ilişkimi bitirdim bugün dedi. bende neden bitirdin kadın senin için eşinden vazgeçmiş hatta işinden ayrılmış sana yakın olabilmek için. kadın senin için çırpınmış bırakma onu dedim. kovdum evden.
öncelikle konu başlığı için kocaman AMİİİİİİİİİİNNNNNN diyorum.
bugün saat 11 de ilk aşılamamı oldum.umarım sonucu iyi olur da sonuncu aşılamam olur aynı zamanda.bakalım ayın 28 inde belli olacak.benim için de dua edin inşalllah.rabbim bu uğurda kollarımızı boş bırakmasın...
yok canım yaşamadım bu ay ilk kez denedik zaten allahın izni ile tutar inşallah[/QUOT
kendını nasıl hıssedıyorsun..hıssıyat cok önemlı
sanki olacak gibi hissediyorum tatlım rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah
canım sen kimsem yok dedin eşinde ehir dışında çalışıyormuş peki sen evi neden taşımadın çalıştığı yereevet gece geldi. saatlerce konuştuk sonra kovdum evden onu. herşeyi itiraf etti yani etmek zorundaydı artık.
sanki olacak gibi hissediyorum tatlım rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah
insallah canım gönlüne göre versın allah...özellıkle dıkkat ettıgın seyler varmıydı özel degılse sorum :) yanı beslenme gıbı mesela
insallah canım gönlüne göre versın allah...özellıkle dıkkat ettıgın seyler varmıydı özel degılse sorum :) yanı beslenme gıbı mesela
yok valla şekerim sadece ilişki tarihlerine dikkat ettim bide hemen kalkmadım ilişkiden sonra ayaklarımı biraz kaldırıp yarım saat kadar yattım
yok valla şekerim sadece ilişki tarihlerine dikkat ettim bide hemen kalkmadım ilişkiden sonra ayaklarımı biraz kaldırıp yarım saat kadar yattım
ben hep hemen kalktım ayaklarımıda dıkmedim....bu ay bende öyle yapım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?