Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

hayırlısı olsun bn hala bekliyorum ayın 20 sini bakalım ne olacak ovulasyon testi ile anlamış olabilir

evet gece geldi. saatlerce konuştuk sonra kovdum evden onu. herşeyi itiraf etti yani etmek zorundaydı artık.
ayrılmayalım dedi. ben o kadınla ilişkimi bitirdim bugün dedi. bende neden bitirdin kadın senin için eşinden vazgeçmiş hatta işinden ayrılmış sana yakın olabilmek için. kadın senin için çırpınmış bırakma onu dedim. kovdum evden.

ne kadar pişman olursa olsun. pişman olması beni aldattığını değiştiremezki

Ne guzel yazmışsın canım bu topic ilk göz ağrım keyifle okuyorum yazılanları bazen ümitsizlikleri , bazen hayal kırıklıklarını bazen de gözyaşlarını ama tevekkül bu topigin olmazsa olmazı
Teslimiyet... Raziyiz iyisine kötüsüne boynumuz bükük ... Cok şükür bu Topicte bir araya gelen insanlar da hep aynı duygu hakim vallahi hepinizi ayrı ayrı Rabb icin seviyorum elhamdulillah

anladım canım sagol...valla takıp etmeye korkuyorum gercekten..sonra yıne olmıcak ve 4 ay denemıs ve basarız olmus olacagız..yanı ramazan ayını saymasak aslında bu ay daha yenı basladık dıkkat etmeye. cok üzücü bı olay gercekten...sen bı hamılelık yasadınmı

6 senelik evliyiz. hiç anlamadım çünkü o sadece haftasonları evde olur. şehirdışında işi. sadece cumartesi gecesi gelir pazar gecesi giderdi.

yok canım yaşamadım bu ay ilk kez denedik zaten allahın izni ile tutar inşallah

madem pişman olacakmış sen duymadan bitirseydi o zaman allahım sana dayanma gücü versin canım arkadaşım

ne kadar pişman olursa olsun. pişman olması beni aldattığını değiştiremezki

tabiki değiştirmez ama kafasını kaldırıp yürüyemicek azıcık utanma duygusu varsa bundan sonra aile haytı çok zor olur o kadın da hiç korkmuyormu onuda aldatabilir

Olayın ayrıntılarına Hakim değilim ama gönül ister ki cok yara almadan bu olayı atlatabilesin

İliskiye ne kadar emek verdin , ne kadar zaman aynı dünyaya bakıyor olmanın tadını yasadın bilmiyorum ... Ama sabır kardesim.. Aldatma af edilir mı diye düşünür isek hem evet hem hayır derim bizim af etmeye gücümüz yeter mı? Yaradan af eder iken biz kullar ; aciz , on plana çıkan duygularımız ile gururumuz onurumuz , incitmiş yüreğimiz ile af edebilir miyiz?
Kadınım!!! Nasıl yüreğime sevgiyi sabitledi isem erkeğimden de aynı duyguyu bekliyorum.. ihaneti hazmetmek kolay mı? Af edemesEkde yüreğimizin üzerine bir beton dökeriz , derine taaa en derine koyarız aldatilma acısını ...
Ama mücadele etmeden tek bir şans daha vermeden bitirmek en kolay olanı degil mıdır? Belki tek bir şans daha her şeyi yoluna koymasa da zamanla birlikte kalp sızısına merhem olacaktir

Son düzenleme:

İnşallah canım inşallah

canım sen kimsem yok dedin eşinde ehir dışında çalışıyormuş peki sen evi neden taşımadın çalıştığı yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…