Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Ay maaşallah inşallah bebişin tutunur canım haftaya tekrar yaptırırsın tahlilini zaten yükselir
İnşallah bebeğin seninledir sabret canım

sakin ol değerin düşük aama kimileri 5 in üzerin pozitif sayıyo bilmiyorum bikaç gun dinlen ve kan testini tekrarla arkadaşım
inşallah güzel dileklerimiz dualrımızz kabul olmuşturda bebişin tutunmuştur

evet canım öyle sakin olmalıyım,inşallah hepimizin bebişi tutunmuştur yaa,kan testi yaptırıcaz salı günü gel dediler,bakalım artık herşey belli olur ozaman..

ewt değerin düşük çıkmış ama, geç yumurtlama olmuş olabilir
başka bi dr'dan randevu alıp, testini tekrar yineletsen cnm..iki test arası 24 saat olmalı..
hayırlı haberlerle gelirsin inş

bendee tık yokkkkkk ölee rahat rahat geniş geniş takılıyorummmm......
sadece ağzımda bir pas tadı varrr okadar...
bende hamileliqe dair hiçbir belirti yok cnm

canım idrar testi yapmışmıydın?
pazartesi testi tekrarla sonuç katlandıysa hep beraber seviniriz..yada özele git bugün tekrarla testi...bekleme bencee...

evet canım öyle sakin olmalıyım,inşallah hepimizin bebişi tutunmuştur yaa,kan testi yaptırıcaz salı günü gel dediler,bakalım artık herşey belli olur ozaman..

yarın tekrar yaptır yada bi gun sonra değerin yükselir inşalla cnmm....hadiii hayırlı haberlerini bekliyorumm dualarımız seninle

Bende de akıntı var. Ay başından beri başladı göğüs ağrım hala devam ediyor. Sağ kasıgım ağırıyo benmde. İnşallah hamilesindir canım. İnşallah bende hamileyimdir

Kasık ağrısı hamilelik belirtisi oluo mu?
Çünkü benimde kasıklarıma anlık sancılar giriyor ben üşüttüm demiştim ama

Ay maaşallah inşallah bebişin tutunur canım haftaya tekrar yaptırırsın tahlilini zaten yükselir
İnşallah bebeğin seninledir sabret canım

inşallh canım çok sağolun,sizin fikirleriniz benim için önemli,1 sene sonra bu mutluluğu yaşarım umarım,inşallah herkes yaşasın,hepimiz için istiyorummmm

evet haklısın. affetsemde bende değişen bişey olmaz. çok zor yani. hep şüphe olacak içimde. her şeyinde bi yalan bi iahnet arar hale gelicem. öyle yaşamak daha kötü olur sanırım

bende hamileliqe dair hiçbir belirti yok cnm

canım idrar testi yapmışmıydın?
pazartesi testi tekrarla sonuç katlandıysa hep beraber seviniriz..yada özele git bugün tekrarla testi...bekleme bencee...

ben zaten iyice corba gibi oldummm benim adet öncesi hiç belirtim olmaz adet olucam gun kasıklarım ağrır okadar...
ama bu ağzımın içi göğüslerim falan umarım bebektendirr hayır bide eşim cok mu heyecanlıdır nedir anlamadım sürekli gidelim baksınlar gidelim baksınlar diyipduruyo ondanda gerildim galibaa anlamadım arkadaım ben bu işi

Rainsun, testini bugün özel bi klinikte tekrarla bakalım, salı günü beklemene gerek yok canım. Çünkü değerin katlanması bugün hatta yarın belli olur. 2 kat artış varsa bu iyi haber demektir. Sen şuan kendine çok dikkat et, mümkünse sürekli yat, ama kan testini mutlaka tekrarla canım. Bebişin inşallah seninledir güzelim

ebson ahu sen neden test yapmıyorsun artık
uyku hali vs vs
hamılelık ıhtımalın cok yukseeekkkkk...........!

canım bizim burda özel klinik yok neyazıkki,ama yarın acilde yaptırrım diye düşündüm,inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verirr

ewt değerin düşük çıkmış ama, geç yumurtlama olmuş olabilir
başka bi dr'dan randevu alıp, testini tekrar yineletsen cnm..iki test arası 24 saat olmalı..
hayırlı haberlerle gelirsin inş

evet benim bu ay yumurtlama normalden 4 yada 5 gün sonra olmuştu,adet sirkumda 25 gün,bebiş varsa 5 6 günlük galiba tatlım

aylin bende şimdi okudum yazdıklarını tek tek ne desem bilemedim sen yine iyi soğukkanlı davranıyorsun ben olsam kendimi kaybederdim sanırım Rabbim sabır versin canım sen ne kadar hala bebek istesende kız istersen bana ama iyiki olmamış bebeğin affetmek Allah a mahsustur ama böyle bir adamın yüzünü görmek sesini duymak bile beni çileden çıkarırdı ben aldatmak durumunu hep kişiliğe bağladım ancak kişiliği bozuk insanlar aldatır haysiyet sahibi olmayan insanlar inşallah kendin için en doğru kararı verirsin...

evet benim bu ay yumurtlama normalden 4 yada 5 gün sonra olmuştu,adet sirkumda 25 gün,bebiş varsa 5 6 günlük galiba tatlım

içini rahatlatmak için söylüyorum arkadaşımın adeti 1 gün geçtiğinde bhcg 3,86 çıktı ertesi gün 16 3 gün sonrasında ise 90 a çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…