kızlar ben hamile olabilirim biliyomusunzz?ama hcg biraz düşük çıktı,dün adet günümü 1 gün geçmişti,(ben 15 diye fazladan söylemişi),test yaptılar 6.88 cıktı hcg ama doktor kesin demedi yaa,cok çelişkideyim,kadın doğumcuda yoktu,izne ayrılmış,aile hekim söyledi bunları...sevinsemmi üzülsemmi?
sakin ol değerin düşük aama kimileri 5 in üzerin pozitif sayıyo bilmiyorum bikaç gun dinlen ve kan testini tekrarla arkadaşım
inşallah güzel dileklerimiz dualrımızz kabul olmuşturda bebişin tutunmuştur
kızlar ben hamile olabilirim biliyomusunzz?ama hcg biraz düşük çıktı,dün adet günümü 1 gün geçmişti,(ben 15 diye fazladan söylemişi),test yaptılar 6.88 cıktı hcg ama doktor kesin demedi yaa,cok çelişkideyim,kadın doğumcuda yoktu,izne ayrılmış,aile hekim söyledi bunları...sevinsemmi üzülsemmi?
bende hamileliqe dair hiçbir belirti yok cnmbendee tık yokkkkkk ölee rahat rahat geniş geniş takılıyorummmm......
sadece ağzımda bir pas tadı varrr okadar...
evet canım öyle sakin olmalıyım,inşallah hepimizin bebişi tutunmuştur yaa,kan testi yaptırıcaz salı günü gel dediler,bakalım artık herşey belli olur ozaman..
Bende de akıntı var. Ay başından beri başladı göğüs ağrım hala devam ediyor. Sağ kasıgım ağırıyo benmde. İnşallah hamilesindir canım. İnşallah bende hamileyimdir
her ay %20 şans mucize olay hamiş kalmak RAbbimin nimeti mücizesi melklerimiz üzmeyin bizi
Ay maaşallah inşallah bebişin tutunur canım haftaya tekrar yaptırırsın tahlilini zaten yükselir
İnşallah bebeğin seninledir sabret canım
Aylinn,daha yeni görüyorum olayları okudum ,canım arkadaşımm,çok ama çok üzüldüm anlatamam,seni tanımasamda bunu hiçbir kadının haketmediğini hepimiz biliyoruz,ama güçlü olmak zorundasın,aynı şeyleri benım ablam yaşadı,20 senelik evliliği bitti,ama senelerce dayndı,affetmeye çalıştı,üstelik sadece bi kadın değil,birsürü kadın vardı,en son ablam evde bastı eşini,şimdi boşandılar,köpek gibi pişman eniştem ama yapacak birşey yok,bir gram şüphe insanı bitirir,için için yer,arkadaşım,artık kendine yeni bir hayat kura,herşeye yeniden başlamayı göze al lütfen,yoksa ömür boyu niye böyle oldu diyeceksin,herşey affediliyor ama ihanet başka bişey arkadaşım,ve hiçbir erkek bulunmaz hint kumaşı değildir,önce kendini düşünmelisin..
bende hamileliqe dair hiçbir belirti yok cnm
canım idrar testi yapmışmıydın?
pazartesi testi tekrarla sonuç katlandıysa hep beraber seviniriz..yada özele git bugün tekrarla testi...bekleme bencee...
yarın tekrar yaptır yada bi gun sonra değerin yükselir inşalla cnmm....hadiii hayırlı haberlerini bekliyorumm dualarımız seninle
tamam ben mutlaka size yazarım zaten canım..tubiloş naptı acaba bilginiz varmı
bende hamileliqe dair hiçbir belirti yok cnm
Rainsun, testini bugün özel bi klinikte tekrarla bakalım, salı günü beklemene gerek yok canım. Çünkü değerin katlanması bugün hatta yarın belli olur. 2 kat artış varsa bu iyi haber demektir. Sen şuan kendine çok dikkat et, mümkünse sürekli yat, ama kan testini mutlaka tekrarla canım. Bebişin inşallah seninledir güzelim
ewt değerin düşük çıkmış ama, geç yumurtlama olmuş olabilir
başka bi dr'dan randevu alıp, testini tekrar yineletsen cnm..iki test arası 24 saat olmalı..
hayırlı haberlerle gelirsin inş
evet benim bu ay yumurtlama normalden 4 yada 5 gün sonra olmuştu,adet sirkumda 25 gün,bebiş varsa 5 6 günlük galiba tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?