Sunbal, BAT ne zaman canım? Listeye ekleyeceğim seni de
Canım benim batta 17 siydi ama bugün benimde kasık ağrım başladı.:18:Benimde ümidim kalmadı gelecek kırmızılar kesinbat 17 eylüldü 2 gün önceden gösterdı kendını artık ümidimiz önumuzdeki aya
6 senelik evliyiz. hiç anlamadım çünkü o sadece haftasonları evde olur. şehirdışında işi. sadece cumartesi gecesi gelir pazar gecesi giderdi.
canım sen kimsem yok dedin eşinde ehir dışında çalışıyormuş peki sen evi neden taşımadın çalıştığı yere
Canım benim batta 17 siydi ama bugün benimde kasık ağrım başladı.:18:Benimde ümidim kalmadı gelecek kırmızılar kesinNiye böyle oldu anlamadım yaaa...
kızlar bat yarın sol kasıqım çok aqrıyor...üşüttüm sanırım..
kızlar bat yarın sol kasıqım çok aqrıyor...üşüttüm sanırım..
ne olcek bizim bu halimiz ayaklarını sıcak tut ii gelir
sıkı tutmakta yetmıyo bazen
canım onunda belli biyeri yok. özel bi şirkette satış şefi heryere gidiyyo. 2 gün ankarada 2 gün istanbulda 2 gün başka şehirde oluyo. ama o kadınla ankarada evleri varmış. seneye samsuna geçecekti. yani hep evinde duracaktı. o yüzden sabredelim demiştik. meğer onun amacı başkaymış
her ay %20 şans mucize olay hamiş kalmak RAbbimin nimeti mücizesi melklerimiz üzmeyin bizi
bende istiyorum o şansdan
çorapla geziyorum cnm ..ne olcek bizim bu halimiz ayaklarını sıcak tut ii gelir
bende öyle sandım kırmızım geldı...üzgünüm
beni de 85.hamiş adayı olarak ekleyin lütfen.ben bu ay aşılama yaptırdım.dua da istiyorum tabiii sizlerden rabbim gıyabda yapılan duaları geri çevirmez inşallah. sonucum 28 eylülde belli olur.doktor 28 eylü de kanda baktır dedi.
dualarınızı eksik etmeyin noooooluuuuuuuuuuurrrr.
beni de 85.hamiş adayı olarak ekleyin lütfen.ben bu ay aşılama yaptırdım.dua da istiyorum tabiii sizlerden rabbim gıyabda yapılan duaları geri çevirmez inşallah. sonucum 28 eylülde belli olur.doktor 28 eylü de kanda baktır dedi.
dualarınızı eksik etmeyin noooooluuuuuuuuuuurrrr.
çorapla geziyorum cnm ..
canım ne sandın hamişliktenmi sandın? yok canım onunla ilgisi.. benim geçen ayda kasıklarım çok aqrıdı üşütüyoruz kendimizi kasıklarımıza vuruyor..
benim 1 haftadır reql sancılarım var bu ay bebek ümidim yok onun için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?